Lioner Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γεια σας, επειδη κανω αγορες αρκετες online και μου στελνουν συνεχεια newsletters κτλ κτλ απο διαφορες σελιδες, θα ηθελα να ρωτησω αν γινεται η αυτοματως μετακινηση αυτων των μηνυματων σε καποιον φακελο που θα ορισω εγω, παραδειγμα στον φακελο "Εκπτωσεις" που δημιουργησα, να μετακινουντε εκει αυτομάτως μυνηματα απο σελιδες που θα ορισω εγω και παραδειγμα οταν κανω συνδεση στο email μου, να δω οτι εχω στο φακελο εκπτωσεις 10 νεα μηνυματα, καπως ετσι. Μηπως ζηταω πολλά? :-P ΕΙναι ολα χημα και μου την δινει. Ευχαριστώ!
arc Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Φίλτρα it is Ορίζεις φίλτρα που σε εξυπηρετουν και τα email πανε σε υποφακέλους που θες
leonidas_fs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αυτο που θέλεις μπορείς να το κάνεις πολύ απλά με το να ορίσεις κάποια φίλτρα. Π.χ όλα τα e-mail που έχουν στο θέμα την λέξη "προσφορά" ή το e-mail τους είναι "@prosfores.gr" να πηγαίνουν σε εναν συγκεκριμένο φάκελο. Site: Δες εδω για βοήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα