Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Καλημέρα, Πώς θα μπορέσω να "ΔΙΑΧΩΡΊΣΩ" ένα DVD σε δύο CD's :?: Τα προγράμματα που χρησιμοποιώ GKnot OggMux VirtualDudMod Subrip Ευχαριστώ,
cervantes Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2003 to anaferi o trustfm ston adigo tou se allo post. pigene eki pou exi ke ikones. ---> http://divx.trustfm.com.ru/
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2003 Καλησπέρα και πάλι, Ίσως δεν έγεινα κατανοητός φίλε cervantes. Χρησιμοποιώ μόνο αυτά τα προγράμματα - έχω δει τον οδηγό του trustfm - αλλά όταν προσπάθησα να κατεβάσω το .ΝΕΤ Framework και είδα οτι μιλάμε για 25 Mb περίπου τον εγκατέλειψα, άσε που ο BsiLoadMaker408beta ΔΕΝ μου δούλεψε ποτέ δεν ξέρω αν φταίνε τα xp pro, και έτσι καταστάλαξα στα παραπάνω προγράμματα, χωρίς να υποστηρίζω οτι είναι η καλύτερη ποιοτικά ή η ταχύτερη μέθοδος - είμαι καινούργιος στον χώρο του div-x - κάθε πρόταση για καλύτερα αποτελέσματα ευπρόσδεκτη. :roll: Λοιπόν: Πώς μπορώ να "σπλιτάρω" ένα dvd σε δύο ή περισσότερα cd :?: Ok. To avi γίνεται με το VDMod. Οι υπότιτλοι με το SRip Ο ήχος? Προσοχή μιλάμε για ήχο Vorbis οχι mp3 Ευχαριστώ
PeLLaRaS Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 kane to ena megalo avi enonontas ton ixo kanonika (fantazome tha ginei ogm) meta ani3e to me virtualdubmod kai xorise to ogm se dio komatia. Tha kopei kai o ixo.
dprince Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Guyz ego gia na kano mia tainia divx apo ena dvd xrisimopoio MONO 2 programmata kai xoris xronotrives... 1)DVD Decrypter gia na kano to rip sto disko (ena koubaki patas kai einai etoimo) 2)DVDx gia ti metatropi se DivX (i kai MPEG1,2) (ayto thelei kapoies rythmisoules) Einai safes oti prepei na einai perasmeno kai to DivX..... Kamia erotisi???
lallasgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Nai dprince exw egw mia erwtisi!!!Epeidi xrisimopoioysa kai egw ayto to programma(DVDx) thelw na mou peis apo poiotita ti paizei!Emena den me ianopoiouse katholou!Bebaia mporei na ftaiw kai egw me tis rythmiseis pou ekana an einai aykolo na grapseis kapws tis rithmiseis tha itan poly kalo!!! Eyxaristw ek ton proterwn!!!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2003 kane to ena megalo avi enonontas ton ixo kanonika (fantazome tha ginei ogm) meta ani3e to me virtualdubmod kai xorise to ogm se dio komatia. Tha kopei kai o ixo. Μάλλον δεν ήμουν σαφής.... Λοιπόν απο ΕΝΑ αρχείο να splitάρω σε ΔΥΟ Δηλαδή Ταινία 3 ωρών να την "σπάσω¨σε ΔΥΟ ή Περισσότερα cd's Thanks
gJacKr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Το Win OnCD6 κάνει θαύματα έχει επιλογή για μετατροπή αρχείον video από divx σε ότι θες vcd, svcd ktl, το ίδιο και από avi σε ότι θες vcd, svcd ktl. Και αν το αρχείο είναι μεγαλύτερο του ενός cd το σπάει σε 2,η3 κτλ Είναι τέλειο…
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Το Win OnCD6 κάνει θαύματα έχει επιλογή για μετατροπή αρχείον video από divx σε ότι θες vcd' date=' svcd ktl, το ίδιο και από avi σε ότι θες vcd, svcd ktl. Και αν το αρχείο είναι μεγαλύτερο του ενός cd το σπάει σε 2,η3 κτλ Είναι τέλειο…[/quote'] Καλημέρα, Επειδή μάλλον δεν ήμουν σαφής πάλι, αυτό που ρωτάω είναι: Έχω ενα dvd διάρκειας 3 ωρών. Θέλω το τελικό προς εγγραφή ερχείο να είναι ΕΝΑ (OggMux video-audio-subs). Μπορώ απο το OggMux να το "σπάσω" σε κομμάτια των 700 Mb (που σημαίνει οτι, το επόμενο κομμάτι, αρχίζει στο επόμενο sec ή keyframe του προηγούμενου). Υπάρχει τρόπος να έχω :?: : Πάλι ένα προς εγγραφή αρχείο, αλλά να μπορώ να αρχίζω το επόμενο κομμάτι 2sec πριν το τέλος του πρώτου, ώστε να υπάρχει μια συνέχεια? Π.χ. Το πρώτο κομμάτι τελειώνει σε 1:31:45,408 Το δεύτερο να ξεκινά απο 1:31:42,904 :?: Δοκίμασα το avisplit του Nandub αλλά δεν τα κατάφερα (προφανώς, αφου ο ήχος είναι Vorbis και οι subs απο Subrip). Με το VDMod μου κάνει αποσυμπίεση οπότε πάλι απο την αρχή, και μου φαίνεται οτι το τελικό αποτέλεσμα είναι κατώτερης ποιότητας. Να προσθέσω οτι στην αρχή του post αναφέρω τα προγράμματα που εχω καταλήξει και χρησιμοποιώ. Οποιαδήποτε πρόταση για ίδιο αποτέλεσμα (ΕΝΑ αρχείο προς εγγραφή), χρησιμοποιώντας τα ίδια ή άλλα προγράμματα, δεκτή. Ευχαριστώ
trustfm Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2003 file se koitaw apo thn arxh kai to basiko problhma sou einai oti den exei enhmerw8ei swsta mias kai eisai newbie. To vdub kobei kai ogm arxeia kai sta splittarei kanonika . apla 8a kaneis save as ogm . Twra gia thn aposimpiesh kai ta loipa fusika kai DE xaneis se poiothta an sto kanei avi . Einai san na les ena txt arxeio mou xalaei epeidh to ekana zip kai to 3eziparra. To ogm einai CONTAINER .Kaluteros POLY kaluteros container einai o MATROSKA. Twra merikes apomu8opoihseis pou blepw oti exeis kanei : 1)vorbis kaneis kai me to besweet gui pou exw ston odhgo mou . 2)Ta 25 mb 8a ta eixes katebasei toses meres pou pilateuesai adika 3)o bsi Den douleuei me ogm alla me mkv (matroska)
klimis13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2003 sto dvdx tha kaneis aytes tis rithmiseis. sto input settings: ekei poy leei misk iDCT dialekse fpu (best quality) sto output settings: sto motion search bale high (slow), sto DCT/iDCT bale fpu (best quality), sto export (Avi+Premier) bale YUY2 SIMANTIKO!!!: ekei poy leei max frame min ksexaseis na patiseis dipla poy leei whole giati den tha ftiaxtei oli i tainia alla i misi. kali tixi!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.