ektor7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Υπαρχει ενας φακελλος που λεγεται administrator και βρησκεται στον ιδιο φακελλο που ειναι ο user και εχει ακριβος τους ιδιους φακελλου που εχει ο user,απλα ειναι αδειοι. Ξερει κανεις τι ειναι αυτος ο φακελλος και αν μπορω να τον διαγραψω? Ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν είναι απλά ένας φάκελος αλλά το Profile του λογαριασμού του Administrator. Δεν νομίζω να σε αφήσει να τον διαγράψεις αν και δεν έχεις κανέναν λόγο να το κάνεις. Είναι άδειο γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα. Δεν λες τι windows έχεις αλλά μάλλον πρέπει να έχεις xp και στα xp είναι απαραίτητος αν ποτέ μπλοκάρει ο βασικός σου λογαριασμός..
ektor7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πρωτη φορα τον βλεπω μπροστα μου! Τον εχω διαγραψει και βλεπουμε αν θα εχω καποιο προβλημα.Προς το παρον ολα καλα! Windows 8.1 32bit! Πρεπει να δημιουργηθικε την ωρα που δημιουργησα και δευτερο user στο λογισμικο!
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θα έχεις άμεσο πρόβλημα λογικά. Δεν ξέρω μήπως υπάρξει κάποιο θέμα με τα δικαιώματα σε κάποια αρχεία ή φάκελους συστήματος.
ektor7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θα έχεις άμεσο πρόβλημα λογικά. Δεν ξέρω μήπως υπάρξει κάποιο θέμα με τα δικαιώματα σε κάποια αρχεία ή φάκελους συστήματος.Αυτο περιμενω και γω,να δω αν θα μου κανει καποιο θεμα! Ειναι tablet εχω πολυ λιγα προγραμματα περασμενα και τα αρχεια μου ολα ειναι φυλαγμενα και σε εξωτερικο!Οποταν δε με ενοχλει να κανω ενα reset ή refresh,για να το διορθωσω. Οποταν γι'αυτο το διεγραψα για να δω τι ακριβως ειναι και τι μπορει να μου προκαλεσει!Στοv google δε βρηκα κατι που να εξηγα τη συμβαινει,ετσι θα πειραματιστω να δω τι γινεται!
micos000 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δες εδώ (http://www.thewindowsclub.com/enable-local-administrator-account-windows-8-1-workgroup-mode) πως τον ενεργοποιείς / απενεργοποιείς κατά βούληση.
ektor7 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δες εδώ (http://www.thewindowsclub.com/enable-local-administrator-account-windows-8-1-workgroup-mode) πως τον ενεργοποιείς / απενεργοποιείς κατά βούληση.Ευχαριστω! Θα το κοιταξω για να δω αν εχει καποια σχεση με τη δημιουργια δυο ή περισσοτερων accounts! Γενικα θελω να μαθω τι ειναι και τι το ενεργοποιησε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα