Προς το περιεχόμενο

ReRoll

Millennium

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαοτικό και υπερβολικά φιλόδοξο το βρίσκω, και μάλιστα σε ανούσιο σκέλος.

Το πρόβλημα με αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι οι μηχανισμοί και το περιεχόμενό τους (πώς και τι έχει έχεις να κάνεις, δηλαδή) όχι η έκταση του χώρου προς εξερεύνηση.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το λένε, κιόλας, σιγά-σιγά θα ξεκινήσουν και θα προσθέτουν χάρτες. Ζήσε Μάη μου, να φας τριφύλλι.

Σκέφτομαι, εντωμεταξύ, να έχεις μια ολόκληρη και πλήρως χαρτογραφημένη Νέα Υόρκη, ας πούμε, ένα Πεκίνο, ένα Τόκιο, μια Μόσχα. Πόλεις που από μόνες τους θα ήταν μια χαρά χάρτης για ολόκληρο παιχνίδι και πέντε sequel. Τι θα κάνεις εκεί μέσα; Πόσο θα εξερευνήσεις; Θα βρίσκεις περισσότερα όπλα, ας πούμε, στη Ντάλας από ό,τι στο Ρόουντ Άιλαντ;

Εδώ λέμε αμάν να βρούμε επαρκές περιεχόμενο σε έναν απλό χάρτη, και τώρα πάμε να γεμίσουμε με ενδιαφέροντα πράγματα ολόκληρο τον κόσμο; Να χαρτογραφήσουν τη Σαχάρα γιατί; Αν είναι να πας από ζόμπι, στην ούγια να γράφει τουλάχιστον Τουαρέγκ;

Τι να πω, μακάρι να κάνω λάθος και να μην έχω καταλάβει κάτι σωστά.

Δημοσ.

Παντως γενικα η χαρτογραφηση εχει χρημα στην εποχη μας. Τωρα αν αυτος το πασαρει και σαν bonus στο παιχνιδι γιατι να μη βγαλει και απο αυτο? Εχω γνωστο που δουλευει σε εταιρεια χαρτογραφησης με δορυφορο και βγαζουν τα απειρα χρηματα. Μηπως να του κανω κονε με τα παιδια παραπανω, να κυκλοφορησει και το παιχνιδακι ποιο γρηγορα? :P

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...