Προς το περιεχόμενο

Civilization III,IV και V,Ace Patrol και Railroads - ~7$

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με steam κατεβαίνουν?

Επισεις για να παρεις και τα αλλα πρεπει να κανεις "donate" το ποσο που αναγραφει πιο κατω?

Ευχαριστω

Δημοσ.

για να τα παρεις ολα θελεις 15$. για να παρεις το πρωτο πακετο + Civ V + Gods and Kings DLC -> 7.70 αυτη την στιγμη

αλλιως το πρωτο πακετο το παιρνεις και με 1$. Αν εχεις αποριες ρωτα στα pc games στο τοπικ προσφορες

Δημοσ.

Για μένα το BTA αξίζει. Το Civilization V το είχα πάρει με τα DLC του πολύ χαμηλότερα σε Steam Sale 10 ευρώ το Civilization V Gold

Τα έχω όλα τα Civilization 2-3 φορές :D
Τα αγοράζει και ο father χωρίς να με ρωτάει :D

Δημοσ.

Για μένα το BTA αξίζει. Το Civilization V το είχα πάρει με τα DLC του πολύ χαμηλότερα σε Steam Sale 10 ευρώ το Civilization V Gold

Τα έχω όλα τα Civilization 2-3 φορές :D

Τα αγοράζει και ο father χωρίς να με ρωτάει :D

Όσα και να δώσεις για αυτά τα παιχνίδια ξέρεις ότι θα τα βγάλουν τα λεφτά τους  :)

Δημοσ.

Από τη δική μου πλευρά τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Δίνουν παμπάλαια παιχνίδια (Civ3 2001/Civ4 2005) με πολύ μηδαμινές πιθανότητες να τα παίξει κάποιος, σχεδόν τσάμπα, ενώ τα πιο ενδιαφέροντα αν και σχετικά παλαιά (Civ5 2010, Gods&Kings 2012) θέλουν πολλά περισσότερα, με κερασάκι στη τούρτα τα 15$ για το περσινό BNW.

Το να αγοράζεις κλειδιά για παλιά παιχνίδια για συλλεκτικούς λόγους το θεωρώ χαζό, άρα το minimum δεν αξίζει με τίποτα. Το BTA αξίζει περισσότερο, ενώ το BNW με τόσα λεφτά το βρίσκω σε κουτάκι.

Έλα όμως που το Civ5 δινόταν τσάμπα και δόθηκαν χιλιάδες κλειδιά. Αξίζει το Gods&Kings, ένα DLC του 2012 στα 8$?

Δημοσ.

Από τη δική μου πλευρά τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Δίνουν παμπάλαια παιχνίδια (Civ3 2001/Civ4 2005) με πολύ μηδαμινές πιθανότητες να τα παίξει κάποιος, σχεδόν τσάμπα, ενώ τα πιο ενδιαφέροντα αν και σχετικά παλαιά (Civ5 2010, Gods&Kings 2012) θέλουν πολλά περισσότερα, με κερασάκι στη τούρτα τα 15$ για το περσινό BNW.

Το να αγοράζεις κλειδιά για παλιά παιχνίδια για συλλεκτικούς λόγους το θεωρώ χαζό, άρα το minimum δεν αξίζει με τίποτα. Το BTA αξίζει περισσότερο, ενώ το BNW με τόσα λεφτά το βρίσκω σε κουτάκι.

Έλα όμως που το Civ5 δινόταν τσάμπα και δόθηκαν χιλιάδες κλειδιά. Αξίζει το Gods&Kings, ένα DLC του 2012 στα 8$?

Αν θες μόνο το Gods & Kings και δεν καίγεσαι, θα το βρεις σίγουρα σε καλύτερη τιμή κάποια στιγμή..

Δημοσ.

Για πολλούς το Civ 4 είναι καλύτερο του 5, οπότε δε νομίζω ότι με μόλις 74 λεπτά να μην αξίζει ή να το αγοράζει κανείς για συλλεκτικούς μόνο λόγους. Ειδικά με το caveman2cosmos παίζεις άλλο παιχνίδι. Anyway, γι'αυτό πιστεύω έχει και τις διαβαθμήσεις στην τιμή, για να επιλέγει ο καθένας ό,τι του ταιριάζει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...