lordlothar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 https://www.humblebundle.com/ Ότι ακριβώς λέει ο τίτλος, πολύ καλή προσφορά για τους fans! 2
spookaki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ανέβηκε η τιμή. Εγώ το είδα από το topic των pc games πολύ νωρίτερα. Και το πήρα με 4.75$.
newtech Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Με steam κατεβαίνουν? Επισεις για να παρεις και τα αλλα πρεπει να κανεις "donate" το ποσο που αναγραφει πιο κατω? Ευχαριστω
Anubis13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 για να τα παρεις ολα θελεις 15$. για να παρεις το πρωτο πακετο + Civ V + Gods and Kings DLC -> 7.70 αυτη την στιγμη αλλιως το πρωτο πακετο το παιρνεις και με 1$. Αν εχεις αποριες ρωτα στα pc games στο τοπικ προσφορες
takjar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα το BTA αξίζει. Το Civilization V το είχα πάρει με τα DLC του πολύ χαμηλότερα σε Steam Sale 10 ευρώ το Civilization V Gold Τα έχω όλα τα Civilization 2-3 φορές Τα αγοράζει και ο father χωρίς να με ρωτάει
zizu10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα το BTA αξίζει. Το Civilization V το είχα πάρει με τα DLC του πολύ χαμηλότερα σε Steam Sale 10 ευρώ το Civilization V Gold Τα έχω όλα τα Civilization 2-3 φορές Τα αγοράζει και ο father χωρίς να με ρωτάει Όσα και να δώσεις για αυτά τα παιχνίδια ξέρεις ότι θα τα βγάλουν τα λεφτά τους
hurin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Από τη δική μου πλευρά τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Δίνουν παμπάλαια παιχνίδια (Civ3 2001/Civ4 2005) με πολύ μηδαμινές πιθανότητες να τα παίξει κάποιος, σχεδόν τσάμπα, ενώ τα πιο ενδιαφέροντα αν και σχετικά παλαιά (Civ5 2010, Gods&Kings 2012) θέλουν πολλά περισσότερα, με κερασάκι στη τούρτα τα 15$ για το περσινό BNW. Το να αγοράζεις κλειδιά για παλιά παιχνίδια για συλλεκτικούς λόγους το θεωρώ χαζό, άρα το minimum δεν αξίζει με τίποτα. Το BTA αξίζει περισσότερο, ενώ το BNW με τόσα λεφτά το βρίσκω σε κουτάκι. Έλα όμως που το Civ5 δινόταν τσάμπα και δόθηκαν χιλιάδες κλειδιά. Αξίζει το Gods&Kings, ένα DLC του 2012 στα 8$?
zizu10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Από τη δική μου πλευρά τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Δίνουν παμπάλαια παιχνίδια (Civ3 2001/Civ4 2005) με πολύ μηδαμινές πιθανότητες να τα παίξει κάποιος, σχεδόν τσάμπα, ενώ τα πιο ενδιαφέροντα αν και σχετικά παλαιά (Civ5 2010, Gods&Kings 2012) θέλουν πολλά περισσότερα, με κερασάκι στη τούρτα τα 15$ για το περσινό BNW. Το να αγοράζεις κλειδιά για παλιά παιχνίδια για συλλεκτικούς λόγους το θεωρώ χαζό, άρα το minimum δεν αξίζει με τίποτα. Το BTA αξίζει περισσότερο, ενώ το BNW με τόσα λεφτά το βρίσκω σε κουτάκι. Έλα όμως που το Civ5 δινόταν τσάμπα και δόθηκαν χιλιάδες κλειδιά. Αξίζει το Gods&Kings, ένα DLC του 2012 στα 8$? Αν θες μόνο το Gods & Kings και δεν καίγεσαι, θα το βρεις σίγουρα σε καλύτερη τιμή κάποια στιγμή..
lordlothar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Από τη δική μου πλευρά τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα. Δίνουν παμπάλαια παιχνίδια (Civ3 2001/Civ4 2005) με πολύ μηδαμινές πιθανότητες να τα παίξει κάποιος, σχεδόν τσάμπα, ενώ τα πιο ενδιαφέροντα αν και σχετικά παλαιά (Civ5 2010, Gods&Kings 2012) θέλουν πολλά περισσότερα, με κερασάκι στη τούρτα τα 15$ για το περσινό BNW. Το να αγοράζεις κλειδιά για παλιά παιχνίδια για συλλεκτικούς λόγους το θεωρώ χαζό, άρα το minimum δεν αξίζει με τίποτα. Το BTA αξίζει περισσότερο, ενώ το BNW με τόσα λεφτά το βρίσκω σε κουτάκι. Έλα όμως που το Civ5 δινόταν τσάμπα και δόθηκαν χιλιάδες κλειδιά. Αξίζει το Gods&Kings, ένα DLC του 2012 στα 8$? Για πολλούς το Civ 4 είναι καλύτερο του 5, οπότε δε νομίζω ότι με μόλις 74 λεπτά να μην αξίζει ή να το αγοράζει κανείς για συλλεκτικούς μόνο λόγους. Ειδικά με το caveman2cosmos παίζεις άλλο παιχνίδι. Anyway, γι'αυτό πιστεύω έχει και τις διαβαθμήσεις στην τιμή, για να επιλέγει ο καθένας ό,τι του ταιριάζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα