Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σας,

εχω ενα θεμα με το καλωδιο το τηλεφωνικο , εχει σπασει το βυσμα το μικρο στο επανω του μερος, θελει καινουργιο να μπει κ να το πατσαρουν με την πενσα,

μπορω τα καλωδια αυτα να τα βαλω σε πριζα σαν το λινκ που θα ανεβασω Link.png Site: πριζα

και μετα με ενα καλωδιο τηλεφωνικο απο το router να παει στην πριζα αυτη θα παιξει ??

υποψην το καλωδιο ερχεται απο την κεντρικη πριζα λογω του Netmod ISDN connex ote 

Δημοσ.

Μπορείς να το κάνεις συνδέοντας τους 2 μεσαίους ακροδέκτες, που πρέπει να είναι το κόκκινο και το πράσινο καλώδιο.

Δεν κατάλαβα ποιο ακριβώς βύσμα (που κουμπώνει?) καλωδίου σου χάλασε, γιατί πιθανόν να είναι φθηνότερο ένα καινούργιο τηλεφωνικό καλώδιο.

Δημοσ.

Ναι το πλαστικο βυσμα που κουμπωνει στις 2 ακρες του καλωδιου το ενα παει στο Netmod και το αλλο στο router, μονο που το καλωδιο διασχιζει 3 δωματιο ειναι περιπου 20μετρα  ή θα πρεπει να φωναξω να μου το κουμπωσουν στο καλωδιο ή να ξηλωσω το καλωδιο ολο κ να το παω καπου να μου το κανουν,

Δημοσ.

ΟΚ, καταλαβαίνω το πρόβλημα.

Αν πάντως πιάνουν τα χέρια σου, μπορείς να πάρεις έναν πρεσαδόρο και να κάνεις τη δουλειά στο μέλλον.

Με ένα τέτοιο kit και με μια γεννήτρια τόνων, είσαι καλυμμένος σε οποιαδήποτε περίπτωση εργασιών της τηλεπικοινωνιακής και δικτυακής υποδομής.

Δημοσ.

Εχω να κανω πατσαρισμα απο την σχολη ουτε καν θυμαμε , εχω πενσα αγορασμενη κ προσφατα για αυτη την δουλεια την πηρα , τα εχω τα εργαλεια κ πλαστικα βυσματα εχω τηλεφωνικα.

Δημοσ.

Τότε δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από μερικές δοκιμές σε ένα κομμάτι καλωδίου, ώστε να επανέλθει στο προσκήνιο η μνήμη.

Δεν είναι τίποτα σπουδαίο και μετά από 2-3 δοκιμές θα τα καταφέρεις. Υπάρχουν πολλοί σχετικοί οδηγοί και βίντεο στο διαδίκτυο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επισης απαγορευονται δια ροπαλου 20 μετρα τηλεφωνικα καλωδια.αν ειναι να ριξεις 20 μετρα καλωδιο ριχνεις Utp και απλα χρησιμοποιεις ενα ζευγαρι απο τα 4.

Δημοσ.

καλα το δια ροπαλου ειναι μια δικη σου αποψη , ο καθενας κρινει κ κανει αυτο που πιστευει.

Οπως κ να εχει το θεμα εληξε το βυσμα φτιαχτηκε κ τελος.

Ευχαριστω κ καλη σας συνεχεια.

Δημοσ.

Ο poulinos εννοεί πως σε 20 μέτρα απλού τηλεφωνικού καλωδίου δημιουργούνται περισσότερες απώλειες στην ποιότητα του σήματος.

αυτό συνεπάγεται (όχι βέβαια σε όλες τις περιπτώσεις) σε χαμηλότερο συγχρονισμό στο adsl ή και αύξηση των errors της γραμμής.

η σύγκριση γίνεται πάντα σε σχέση με ένα UTP.

Συνεπώς το "δια ροπάλου" εγώ το πάω ένα βήμα παραπέρα στο "δια απαγχονισμού" σε όποιον το δουλεύει έτσι.

Δημοσ.

ενταξει Δεν χρειαζετει να το αναλυσουμε αλλο το θεμα, απο την στιγμη που σας ειπα το εφτιαξα να το ληξετε 

το δια ροπαλου κ δια απαγχονισμου καλυτερα κρατηστε τους χαρακτηρισμους για εσας δεν σας επιτρεπω.

Δημοσ.

καλα το δια ροπαλου ειναι μια δικη σου αποψη , ο καθενας κρινει κ κανει αυτο που πιστευει.

Οπως κ να εχει το θεμα εληξε το βυσμα φτιαχτηκε κ τελος.

Ευχαριστω κ καλη σας συνεχεια.

το Post δεν ειχε σκοπο να θιξει καποιον ότι χρησιμοποιει 20 μετρα τηλεφωνικο ουτε να στην πουμε όπως νομιζεις.το Post απλα το εγραψα με την εννοια δια ροπαλου ότι το τηλεφωνικο για παρα πολλους λογους μπορει να σου κανει διαφορα προβλήματα στην γραμμη και μετα να ψάχνεις να βρεις τι φταιει.δεν είναι twisted,είναι πολυκλωνο,είναι λεπτο και παει λεγοντας.οποτε για το καλο το δικο σου το λεμε ότι αν μπορεις να αλλαξεις το καλωδιο και να περασεις utp ισως η γραμμη σου να επαιζε ακομα καλυτερα.η εννοια δια ροπαλου είναι ότι απλα είναι αρκετα συχνο λαθος που δεν θα πρεπε να γινει διοτι μπορει να σε βαλει σε αρκετους μπελαδες και να μην ξερεις τι φταιει.δεν είναι ότι εχουμε κατι μαζι σου.απλα να σε βοηθήσουμε να κανει πιο καλη την εγκατασταση προσπαθουμε με σκοπο να παρεις τα μεγιστα από την γραμμη σου και να γλυτώσεις τα διαφορα προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...