Mitsos1995 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 ειναι εντελως διαφορετικοι κοσμοι και τ ξερω...εχς το σ3 μινι και θελω τωρα να πειραματιστω με τ iphone k t ios ktlp...αλλα λεω μηπως δεν μ καλυψει και θελω να ξαναγυρισω στη σαμσουνγκ..εσεις τι λετε?
Hyphen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Mια χαρα θα σε καλυψει το 4σ απλα εγω θα σου προτεινα να ψαξεις κανα 5αρι...υπαρχουν καποια με 350 αν ψαξεις. Γιατι το 4σ ειναι παλιο και θα ειναι ταλεπωρημενο οποιο και να παρεις...ασε που εχουν κατι τιμες 350 4ς δεν ξερω που τα ειδαν αυτα καποιοι στις αγγελιες... Ασε που ειδα σημερα κατι αγγελιες με iphone 4 350 euro και γελασα με την ψυχη μου.
johanio Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Προτείνω το S4 mini για τους εξής 3 βασικούς λόγους: 1)μεγαλυτερη οθόνη 4,3" έναντι 3,5"(!) 2)ειναι 4G-LTE ενώ το άλλο όχι 3)είναι φθηνότερο Άμα δεν σε νοιάζει να φαίνεται απλά ένα μήλο στο κινητό σου για τους γνωστούς λόγους με κλειστά μάτια πας στο s4 mini το οποίο προσωπικά το θεωρώ από τα πιο όμορφα κινητά (εμφανισιακά) που έχουν βγει
Hyphen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Προτείνω το S4 mini για τους εξής 3 βασικούς λόγους: 1)μεγαλυτερη οθόνη 4,3" έναντι 3,5"(!) 2)ειναι 4G-LTE ενώ το άλλο όχι 3)είναι φθηνότερο Άμα δεν σε νοιάζει να φαίνεται απλά ένα μήλο στο κινητό σου για τους γνωστούς λόγους με κλειστά μάτια πας στο s4 mini το οποίο προσωπικά το θεωρώ από τα πιο όμορφα κινητά (εμφανισιακά) που έχουν βγει καλα ουτε καν...και στο λεει καποιος που εχει σ4. Τι να συγκρινουμε τωρα...
Jenkins Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Είμαι κάτοχος 4S και θα σου πρότεινα S4 mini, γιατί στην επόμενη αναβάθμιση του iOS θα μείνεις στην απ΄έξω. Ήδη το iOS 7 σέρνεται στο 4S, συνεπώς και να το υποστηρίξει η εταιρεία, δεν θα το σηκώσουν τα specs της συσκευής.
johnakos_p20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 S4 mini φιλε. Καταρχην ειναι καλυτερο σε ολα. Επεξεργαστες οθονες τα παντα. Κ επειτα γιατι να παρεις τηλεφωνο τοσο ακριβα ενω ειναι παλιο μοντελο. Θα συμφωνησω με τα παιδια καθως κ γω βλεπω κατι 300 κ 250 και 200 το 4 που ειναι παναρχαιο. Δηλαδη ελεος. Αν σκεφτεις βα παρειςiphone προτινω απο 5 πανω.
chrisxkar Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 το s4mini φιλε το 4s 1ον) ειμαι παλιο εννοω οποιος και να στο πουλησει και πιπιλα να το ειχε ειναι θεμα χρονου το προβλημα (100% θεμα με την μπαταρια αν δεν την εχει αλλαξει ημουν κατοχος 4 συσκευων apple η μια απο αυτες καινουργια και ολες ειχαν αργα η γρηγορα καποιο θεμα και ολες με την μπαταρια) 2)το 4σ ειναι ποιο ακριβο (γελαει ο κοσμος) δεν ξερω τι πινουνε τα παιδια που τα πουλανε αλλα αυτο με τα 350-400 το ειδα και εγω και κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα μου 3χρονων κινητο τοσα λεφτα δεν τα εδινα ουτε με μια ρωσιδα δωρο. 3)Τα Specs του ειναι πολυ χαμηλα για μελλοντικα update οπως και να το κανεις 512 ram ειναι τραγικα λιγα 4)Οσο ιδανικη και να ηταν αυτο το μεγεθος οθονης τοτε τωρα ειναι πολυ μικρη και πολλα apps ειναι σχεδιασμενα για μεγαλυτερες οθονες Αυτα ειχα να πω δεν νομιζω οτι ημουν υπερβολικος σε καποιο σημειο η αποφαση δικη σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα