evoracing Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Koύλααα? Πολύ κωλόπαιδο ο Evo Μου φαίνεται πως έχεις καταπιεσμένες αναμνήσεις. Η ύπνωση με κάποιον ειδικό θα σε βοηθήσει τρομερά Ααααχχ κούλαα ..! Βρε τρελή άσε τα happy tree friends για avatar Δεν θέλω να πάω σε αυτές τις μεθόδους... γίνεται να βοηθήσει η ύπνωση να θυμηθούμε και αναμνήσεις που δεν έχουμε καταπιέσει ? δηλαδή ο εγκέφαλος μας κανονικά θα κρατάει όλες τσι πληροφορίες απο όλη μας τη ζωή ή σβήνονται και γράφει απο πάνω και κρατάει τις καταπιεσμένες σαν ενα είδος αυτοτιμωρίας ? (δεν θα με έκανε εντύπωση). και κάτι δευτερεύον που δεν ειναι και τόσο σοβαρό σε περίπτωση δαιμονισμού (δεν υπάρχουν αυτά just saying) μπορεί να ξυπνήσουμε ενα καταπιεσμένο δαίμονα με τον υπνωτισμό ? τι λένε οι παραδώσεις ? α? Don't say that...
nicoc89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Don't say that... την τελευταία φορά που το είπα ξύπνησα τη νύχτα απο ενα τράνταγμα λες και έκανε σεισμό , το δωμάτιο βρώμαγε σε φάση να σου έρχεται εμετός (δεν κατάλαβα τι ) και άκουγα ψιθύρους απο παντού μέσα στο δωμάτιο άναψα το φως και πήγα τουαλέτα , όπως κατούραγα μου φάνηκε οτι στον καθρέφτη με κοιτούσε κάποιος και μετά όπως γύρισα που τελείωσα το κατούριμα μου φάνηκε οτι είδα να τρέχει στο διάδρομο έξω απο την τουλέτα κάτι στα 4ρα . αλλα αυτά ήταν του μυαλού μου επειδή ήμουν απο ύπνο και είχα υποσυνείδητα στο μυαλό μου την πιθανότητα πως αν υπήρχαν και έλεγα κάτι τέτοιο μπορεί να τα προκαλούσα. όπως είπα δεν υπάρχουν δαίμονες .
Iris_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 γίνεται να βοηθήσει η ύπνωση να θυμηθούμε και αναμνήσεις που δεν έχουμε καταπιέσει ? δηλαδή ο εγκέφαλος μας κανονικά θα κρατάει όλες τσι πληροφορίες απο όλη μας τη ζωή ή σβήνονται και γράφει απο πάνω και κρατάει τις καταπιεσμένες σαν ενα είδος αυτοτιμωρίας ? (δεν θα με έκανε εντύπωση). και κάτι δευτερεύον που δεν ειναι και τόσο σοβαρό σε περίπτωση δαιμονισμού (δεν υπάρχουν αυτά just saying) μπορεί να ξυπνήσουμε ενα καταπιεσμένο δαίμονα με τον υπνωτισμό ? τι λένε οι παραδώσεις ? α? Mερικές φορές, όταν ένα άτομο έχει βιώσει άσχημες εμπειρίες, ο εγκέφαλος "θάβει" αυτές τις αναμνήσεις γιατί εκείνη την στιγμή δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει, οπότε τις βάζει σε ένα νοητό συρτάρι και τις κλειδώνει. Με την ύπνωση και πάντα με την βοήθεια ειδικού, σιγά σιγά τις ξεθάβει και μπορεί πλέον να είναι να θέση να τις αντιμετωπίσει. Όσο για τον δαιμονισμό, όπως λέει και ο Evo, don't even start ;p
nicoc89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ναι αλλα για κάποιο λόγο λειτουργεί έτσι (άμυνα ) οπότε καλό ειναι να μη σκαλίζουμε ..όσο για τον δαιμονισμό έχω εθισμό στο θέμα όταν ήμουν μικρός έβλεπα συνεχώς όνειρα με δυο δαίμονες , ψηλοί και τουμπανοι που κρατούσαν απο ένα τσεκούρι.έβγαιναν απο το σκοτάδι και με έπιαναν. Πάντα απο ένα συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού (έβλεπα οτι περνούσα απο έξω)κάθε φορά το ίδιο όνειρο για ένα χρόνο τουλάχιστον. Δεν το έβλεπα όμως σαν εφιάλτη , αλλα σαν κανονικό όνειρο.αργότερα στο νηπιαγωγείο, όταν καμια φορά πήγαινα εκκλησία (σπάνια γιατι οι δικοί μου δεν ειναι της εκκλησίας) ένιωθα περίεργα , λες και δεν έπρεπε να ειμαι εκει μέσα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το συναίσθημα ,υπήρχε μια ενέργεια στο χώρο που με ενοχλούσε. Δεν μπορούσα να μείνω για πολύ εκει μέσα , ένιωθα πως θα σκάσω ακόμα και μπροστά απο την πόρτα χειμώνα καιρό που φύσαγε κρύο αέρα , όπως η φωτιά αν πλησιάσουμε ειναι ζεστή και αν την ακουμπήσουμε μας καίει έτσι χειροτέρευε όσο παρέμενα μέσα. έχω προσπαθήσει με αρκετούς τρόπους να ανακαλύψω αν όλα αυτά μαζί με άλλα πολλά που συνέβησαν σήμαιναν κάτι και κατέληξα στο οτι Δεν υπαρχουν δαίμονες , δεν υπάρχει τίποτα , υπάρχουμε μόνο εμείς. Ακόμα και τώρα που καμια φορά θα δω κάτι ή θα συμβεί κάτι νυχτερινές ώρες μεταξύ 3-4 η ώρα ξέρω πως ειναι η κούραση που τα δημιουργείγιαυτό μη μου λέτε να μη το λεω αυτό ... i know what im talking bout
frabalas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 όταν καμια φορά πήγαινα εκκλησία (σπάνια γιατι οι δικοί μου δεν ειναι της εκκλησίας) ένιωθα περίεργα , λες και δεν έπρεπε να ειμαι εκει μέσα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το συναίσθημα ,υπήρχε μια ενέργεια στο χώρο που με ενοχλούσε. Δεν μπορούσα να μείνω για πολύ εκει μέσα , ένιωθα πως θα σκάσω ακόμα και μπροστά απο την πόρτα χειμώνα καιρό που φύσαγε κρύο αέρα , όπως η φωτιά αν πλησιάσουμε ειναι ζεστή και αν την ακουμπήσουμε μας καίει έτσι χειροτέρευε όσο παρέμενα μέσα. THC στο λιβάνι μέσα. Ναι,αυτό που έχει και η φούντα που έπινες. Τεχνικές για τον έλεγχο της μάζας.
nicoc89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 THC Ναι,αυτό που έχει και η φούντα που έπινες. σοβαρά?
Iris_89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 ναι αλλα για κάποιο λόγο λειτουργεί έτσι (άμυνα ) οπότε καλό ειναι να μη σκαλίζουμε .. όσο για τον δαιμονισμό έχω εθισμό στο θέμα όταν ήμουν μικρός έβλεπα συνεχώς όνειρα με δυο δαίμονες , ψηλοί και τουμπανοι που κρατούσαν απο ένα τσεκούρι. έβγαιναν απο το σκοτάδι και με έπιαναν. Πάντα απο ένα συγκεκριμένο δωμάτιο του σπιτιού (έβλεπα οτι περνούσα απο έξω) κάθε φορά το ίδιο όνειρο για ένα χρόνο τουλάχιστον. Δεν το έβλεπα όμως σαν εφιάλτη , αλλα σαν κανονικό όνειρο. αργότερα στο νηπιαγωγείο, όταν καμια φορά πήγαινα εκκλησία (σπάνια γιατι οι δικοί μου δεν ειναι της εκκλησίας) ένιωθα περίεργα , λες και δεν έπρεπε να ειμαι εκει μέσα. Δεν μπορώ να προσδιορίσω το συναίσθημα ,υπήρχε μια ενέργεια στο χώρο που με ενοχλούσε. Δεν μπορούσα να μείνω για πολύ εκει μέσα , ένιωθα πως θα σκάσω ακόμα και μπροστά απο την πόρτα χειμώνα καιρό που φύσαγε κρύο αέρα , όπως η φωτιά αν πλησιάσουμε ειναι ζεστή και αν την ακουμπήσουμε μας καίει έτσι χειροτέρευε όσο παρέμενα μέσα. έχω προσπαθήσει με αρκετούς τρόπους να ανακαλύψω αν όλα αυτά μαζί με άλλα πολλά που συνέβησαν σήμαιναν κάτι και κατέληξα στο οτι Δεν υπαρχουν δαίμονες , δεν υπάρχει τίποτα , υπάρχουμε μόνο εμείς. Ακόμα και τώρα που καμια φορά θα δω κάτι ή θα συμβεί κάτι νυχτερινές ώρες μεταξύ 3-4 η ώρα ξέρω πως ειναι η κούραση που τα δημιουργεί γιαυτό μη μου λέτε να μη το λεω αυτό ... i know what im talking bout Kαλό είναι να μαθαίνεις, να ξεπερνάς καταστάσεις και φοβίες.
vk13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μου είπε λόγια που έλεγα πίσω από την πλάτη της, άσχημα λόγια για την εμφάνισή της, χαρακτήρα της. Κοπέλα είναι οπότε την πήρε από κάτω. Προσπάθησε να δείξει τον χαρακτήρα της και εγώ την απέφευγα για κάποιον λόγο που ακόμα δεν καταλαβαίνω. Ήμουν πολύ κουμπωμένος τέλος πάντων και με πολύ άσχημο χαρακτήρα. Και γιατί σκας τώρα; ότι και αν έγινε ανήκει στο παρελθόν, κοίτα τώρα που ωριμάζεις να είσαι καλός. Όλοι μας μικροί μπορεί να κάναμε βλακείες, λογικό θα έλεγα λόγω ηλικίας. Και εγώ θυμάμαι σκηνικά παλιότερα καμιά φορά και με πιάνουν τα γέλια. Οι περισσότεροι άνθρωποι ωριμάζουν μεγαλώνοντας. Εγώ αυτό πιστεύω.
Antwni Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Mερικές φορές, όταν ένα άτομο έχει βιώσει άσχημες εμπειρίες, ο εγκέφαλος "θάβει" αυτές τις αναμνήσεις γιατί εκείνη την στιγμή δεν μπορεί να τις αντιμετωπίσει, οπότε τις βάζει σε ένα νοητό συρτάρι και τις κλειδώνει. Με την ύπνωση και πάντα με την βοήθεια ειδικού, σιγά σιγά τις ξεθάβει και μπορεί πλέον να είναι να θέση να τις αντιμετωπίσει. Όσο για τον δαιμονισμό, όπως λέει και ο Evo, don't even start ;p Ποιος είναι ο ''ειδικός''? Το έχει σπουδάσει κιόλας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα