gatokoritso Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 αρα για να τα ελεγες πισω απο τη πλατης της τα πανε αρα επαιξε χαλασμενο τηλεφωνο αρα ολα καλα 1
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Από ότι μ είπε τα άκουγε και μόνη της... Φαντάσου μιλάμε για τόσο μ...
mary Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δε θυμαμαι τιποτα απο ενα μηνα πριν. Δλδ θυμαμαι ελαχιστα στο λυκειο, πως ηταν, το δημοτικο μεσα κλπ παρομοια. Αλλά γενικα εχω μνημη χρυσοψαρου. Δε θυμαμαι ουτε τα καλά ουτε τα κακά. Το ασχημο ειναι πως στο πανεπιστημιο τα εκανα σκατα με 2 κοριτσια αλλά δε θυμαμαι ακριβως τι εγινε και τα σπάσαμε. Δυστυχως, εχω την εντυπωση πως αυτες ακομα θυμουνται και δε δεχονται το facebook friend request... Αυτες τις μερες το ξανασκεφτομουν να τις στειλω μνμ αλλά στη σκέψη εμεινα....
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δε θυμαμαι τιποτα απο ενα μηνα πριν. Δλδ θυμαμαι ελαχιστα στο λυκειο, πως ηταν, το δημοτικο μεσα κλπ παρομοια. Αλλά γενικα εχω μνημη χρυσοψαρου. Δε θυμαμαι ουτε τα καλά ουτε τα κακά. Το ασχημο ειναι πως στο πανεπιστημιο τα εκανα σκατα με 2 κοριτσια αλλά δε θυμαμαι ακριβως τι εγινε και τα σπάσαμε. Δυστυχως, εχω την εντυπωση πως αυτες ακομα θυμουνται και δε δεχονται το facebook friend request... Αυτες τις μερες το ξανασκεφτομουν να τις στειλω μνμ αλλά στη σκέψη εμεινα.... Ε μην το σκέφτεσαι..! κάν' το
nicoc89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εγώ εδώ και χρόνια και μέχρι τις πρώτες μέρες του '14 ξεχνούσα πολύ , μέχρι και 1-2 μέρες πριν πράγματα που δεν ηταν λογικό να τα ξεχνάω αλλα απο κει κ πέρα η μνήμη ήρθε στα ίσια της και τώρα θυμάμαι πράγματα ακόμα και όταν ήμουν στην κούνια και ερχόντουσαν απο πάνω μου οι δικοί μου.θυμάμαι σε ακραίο βαθμό λεπτομέρειες σε συζητήσεις που άκουγα όταν δεν μπορούσα ακόμα να μιλήσω πως? γιατι ? δεν ξέρω αρχίζω να πιστευω οτι δεν είμαι φυσιολογικός άνθρωπος ...βγήκα λίγο εκτός θέματος γιατι δεν βοηθάω πραγματικά τώρα , αλλα μου κάνει εντύπωση η διαφορά μας , εγώ να θυμάμαι ακραία και εσύ να μη θυμάσαι ακραία ζούμε ακραίες καταστάσεις ...
noob Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πάνω που σκέφτηκα ''που είναι ο νίκοτς οεο?'' αρχίζω να πιστευω οτι δεν είμαι φυσιολογικός άνθρωπος ... Τώρα το κατάλαβες μπρα?
evoracing Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εγώ εδώ και χρόνια και μέχρι τις πρώτες μέρες του '14 ξεχνούσα πολύ , μέχρι και 1-2 μέρες πριν πράγματα που δεν ηταν λογικό να τα ξεχνάω αλλα απο κει κ πέρα η μνήμη ήρθε στα ίσια της και τώρα θυμάμαι πράγματα ακόμα και όταν ήμουν στην κούνια και ερχόντουσαν απο πάνω μου οι δικοί μου. θυμάμαι σε ακραίο βαθμό λεπτομέρειες σε συζητήσεις που άκουγα όταν δεν μπορούσα ακόμα να μιλήσω πως? γιατι ? δεν ξέρω αρχίζω να πιστευω οτι δεν είμαι φυσιολογικός άνθρωπος ... βγήκα λίγο εκτός θέματος γιατι δεν βοηθάω πραγματικά τώρα , αλλα μου κάνει εντύπωση η διαφορά μας , εγώ να θυμάμαι ακραία και εσύ να μη θυμάσαι ακραία ζούμε ακραίες καταστάσεις ... Δεν μπορείς να θυμιθείς τι ακριβός έκανες? σκάλισες τίποτα ή έτσι αναλαμπές? Όσο για το off topic.. No problem από μέρος μου αντιθέτος μου αρέσει να διαβάζω κάτι τέτοια...
nicoc89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 άλλαξα τρόπο ζωής και η μνήμη έφτιαξε !και αρκετά παλιά μπορούσα να θυμηθώ ακραίες μνήμες όπως αυτές.ειναι με εικόνα , όχι μόνο ήχος δηλαδή τα θυμάμαι σαν να τα βλέπω τώρα! πιστευω πως ο εγκέφαλος μου έχει πολύ μεγαλύτερες ικανότητες απο αυτή μικρός προσπαθούσα να μετακινήσω αντικείμενα με τη σκέψη μου (ναι οκ όλοι το έχουν δοκιμάσει , ξέρω)αλλα ήμουν σίγουρος και ακόμα έχω αμφιβολίες , πιστευω πως δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορώ να καταφέρω ...προσπάθησε να θυμηθείς και θα τα καταφέρεις !οι ικανότητες του μυαλού μας ειναι ακραίες! 1
Grey Warden Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μα ο,τι και να του πει, ο evoracing δεν θα το θυμάται αύριο.
evoracing Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Μα ο,τι και να του πει, ο evoracing δεν θα το θυμάται αύριο. Κακούλης? όχι βρε τώρα δεν έχω θέμα (όχι πολύ τουλάχιστον)... Ξέρετε ποιες βιταμίνες βοηθάνε στην σκέψη, συγκέντρωση, γενικός σε αυτόν το κλάδο?
NickTG Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 άλλαξα τρόπο ζωής και η μνήμη έφτιαξε ! και αρκετά παλιά μπορούσα να θυμηθώ ακραίες μνήμες όπως αυτές. ειναι με εικόνα , όχι μόνο ήχος δηλαδή τα θυμάμαι σαν να τα βλέπω τώρα! Εγώ τα κάνω και προβολή από τα μάτια. Ίσως ήρθε η ώρα για αναβάθμιση! 1
Anorymous Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 άλλαξα τρόπο ζωής και η μνήμη έφτιαξε ! και αρκετά παλιά μπορούσα να θυμηθώ ακραίες μνήμες όπως αυτές. ειναι με εικόνα , όχι μόνο ήχος δηλαδή τα θυμάμαι σαν να τα βλέπω τώρα! πιστευω πως ο εγκέφαλος μου έχει πολύ μεγαλύτερες ικανότητες απο αυτή μικρός προσπαθούσα να μετακινήσω αντικείμενα με τη σκέψη μου (ναι οκ όλοι το έχουν δοκιμάσει , ξέρω) αλλα ήμουν σίγουρος και ακόμα έχω αμφιβολίες , πιστευω πως δεν υπάρχει όριο σε αυτά που μπορώ να καταφέρω ... προσπάθησε να θυμηθείς και θα τα καταφέρεις ! οι ικανότητες του μυαλού μας ειναι ακραίες! Εγω εχω μνημη ελεφαντα και μεγεθος χαχαχα Υπαρχουν ατομα που τα βλεπω μετα απο 10 χρονια και τους μιλαω και στραβωνουν δεν με θυμουνται καν μετα τους εξηγω και μου λενε που τα θυμηθηκες. Φυσικα αν μου εχεις κανει μαλακια δεν σε ξεχναω ποτε το ιδιο βεβαια αν καποτε στην ζωη μου με εχεις βοηθησει. 2
Blacktan Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Έπρεπε να κρατάς ημερολόγιο ... Τώρα θα πρεπει να πας στον χορταρεα ... Ζητά του και απόδειξη !! Sent from my iPhone using Insomnia
Iris_89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Koύλααα? Πολύ κωλόπαιδο ο Evo Μου φαίνεται πως έχεις καταπιεσμένες αναμνήσεις. Η ύπνωση με κάποιον ειδικό θα σε βοηθήσει τρομερά
nicoc89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Koύλααα? Πολύ κωλόπαιδο ο Evo Μου φαίνεται πως έχεις καταπιεσμένες αναμνήσεις. Η ύπνωση με κάποιον ειδικό θα σε βοηθήσει τρομερά γίνεται να βοηθήσει η ύπνωση να θυμηθούμε και αναμνήσεις που δεν έχουμε καταπιέσει ? δηλαδή ο εγκέφαλος μας κανονικά θα κρατάει όλες τσι πληροφορίες απο όλη μας τη ζωή ή σβήνονται και γράφει απο πάνω και κρατάει τις καταπιεσμένες σαν ενα είδος αυτοτιμωρίας ? (δεν θα με έκανε εντύπωση). και κάτι δευτερεύον που δεν ειναι και τόσο σοβαρό σε περίπτωση δαιμονισμού (δεν υπάρχουν αυτά just saying) μπορεί να ξυπνήσουμε ενα καταπιεσμένο δαίμονα με τον υπνωτισμό ? τι λένε οι παραδώσεις ? α?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα