Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά αυτό άστο είναι μια άλλη ιστορία... Το θέμα είναι και το τι έκανα τότε. Μου τα είπε μια κοπέλα σήμερα πως ήμουν και πραγματικά λες και δεν μίλαγε για εμένα, αλλά επιβεβαιωμένα μιλούσε για εμένα. Όσο περίεργο και αν σου φαίνεται, ναι δεν θυμάμαι τίποτα. Μόνο κάποιες σημαντικές καταστάσεις.

μπορεις να πεις μεσα στις ακρες τι σου ειπε?σε τι ησουν διαφορετικος?

Δημοσ.

I am not that greek για να ξερω τι σημαινει αυτο.

Άστο φίλο,είναι σαν του χακέρω "γιατί οι ελέφαντες βάφουν τα νύχια τους κόκκινα;=για να καλύπτονται πίσω απ' τις κερασιές".

Δημοσ.

Άστο φίλο,είναι σαν του χακέρω "γιατί οι ελέφαντες βάφουν τα νύχια τους κόκκινα;=για να καλύπτονται πίσω απ' τις κερασιές".

WOAH!.png

• Like 2
Δημοσ.

Πως γίνεται ρε φίλε να μην θυμάσαι τι έκανες σε κάποιους ανθρώπους και τους πλήγωσες; Μήπως είχες κάποιο χτύπημα στο κεφάλι;;

Δημοσ.

Πως γίνεται ρε φίλε να μην θυμάσαι τι έκανες σε κάποιους ανθρώπους και τους πλήγωσες; Μήπως είχες κάποιο χτύπημα στο κεφάλι;;

w-w-what?

επειδη πληγωθηκε καποιος σημαινει οτι εφταιγε καποιος αλλος ή οτι αυτος ο αλλος εκανε ηθελημενα κατι κακο στον πρωτον.

Ας μην τρελαθουμε 

Δημοσ.

Κτ εχω ακουσει για μια μηχανη του χρονου.

Εγω εχω ακουσει για μια μηχανη φετος.

Οχιιι αυτη που ακουσα εγω ειναι πιο μπροστα.
Δημοσ.

μπορεις να πεις μεσα στις ακρες τι σου ειπε?σε τι ησουν διαφορετικος?

Μου είπε λόγια που έλεγα πίσω από την πλάτη της, άσχημα λόγια για την εμφάνισή της, χαρακτήρα της. Κοπέλα είναι οπότε την πήρε από κάτω. Προσπάθησε να δείξει τον χαρακτήρα της και εγώ την απέφευγα για κάποιον λόγο που ακόμα δεν καταλαβαίνω.

Ήμουν πολύ κουμπωμένος τέλος πάντων και με πολύ άσχημο χαρακτήρα.

Όχι καλέέ..!!

Επίσης δεν θυμάμαι καλά τα πολύ παιδικά μου χρόνια, θυμάμαι κάποια πράγματα αλλά όχι πολλά. Αυτό νομίζω δεν είμαι ο μόνος  που το παθαίνει εε??

Σε τι άλλαξα? σε όλα.! τρόπο σκέψης, χαρακτήρα,συμπεριφορά προς τους άλλους.! σχεδόν όλα.! μου έχουν μείνει μερικά κουσούρια τα οποία όμως πολεμάω να τα καταπολεμήσω.!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...