Jenkins Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ψάχνω ένα οικονομικό smartphone για τη μητέρα μου, γιατί της χάλασε το προηγούμενο που είχε (ένα alcatel touch) Είδα το LG Optimus L3 και το Sony Xperia Tipo, αλλά μου αρέσει αρκετά και το Samsung Galaxy Young το οποίο βρίσκω στα 76€. Οποιαδήποτε άλλη πρόταση δεκτή. Ευχαριστώ.
iznodur Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ θα πήγαινα σε αυτήν την πρόταση που ουσιαστικά το παίρνεις το τηλέφωνο τσάμπα http://www.wind.gr/gr/f2g/ela-sto-f2g/mimoza-mini/
rafinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εγώ πάντως θα έλεγα αν βρεις κάποιο ξεχασμένο vodafone smart ii σε κατάστημα vodafone πάρτο γιατί σε αυτά τα λεφτά μόνο αυτό ήταν τόσο... ΤΟΣΟ!!!! Αν και από όσο ξέρω δύσκολα να το βρεις πλέον...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άποψή μου να πάς σε ένα μεταχειρισμένο sony ericsson neo V, υπάρχουν πολλά παιδιά που πουλάνε σε αυτή την τιμή και εδώ στο ινσομνια...vfm κινητό για τα λεφτά του όταν είχε βγεί....
zacharias99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Πάρε ένα λίγων ημερών nokia lumia 520! Α) Βρίσκεις 2-3 βδομαδών με 80-90 ευρώ και τρέχουν καλύτερα από android των 200ίων ευρώ (δεν υπερβάλω καθόλου). Β) Τα windows τα δούλεψα και μου φάνηκαν πανεύκολα! Γ) Τέλος η ποιότητα τον Nokia πιστεύω ότι είναι αναμφισβήτητη! Άσε που ακόμα και 150 ευρώ να δώσεις σε android από Ελλάδα μόνο χρέπια μπορείς να πάρεις!!! Καλή τύχη στην επιλογή σου!!! Φιλικά Ζάχος
Millennium Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 +1 για Lumia 520.Καινούριο αν μπορέσεις να ανέβεις στα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα