maverik13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια ενα φιλος εχει ενα λαπτοπ tubox με windows 7 πανω και εχει ενα θεμα με blue screen με κωδικο 0x00000124 δεν μπανει στα windows δεν μπορουμε να το κανουμε format γιατι βγαζει blue screen με τον ιδοιο κωδικο... εχετε καποια λυση η καποια γνωμη?
georgescreta Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί να ευθύνεται είτε το υλικό, είτε το λογισμικό. Συνήθως τέτοιου είδους σφάλματα έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή αλλά και όχι μόνο.. Πόσο καιρό το χρησιμοποιεί? Ο ανεμιστήρας λειτουργεί? Μήπως δε μπορεί να αποβάλει τη θερμότητα λόγω σκόνης? Αν ναι, ένα καλό καθάρισμα είναι επιβεβλημένο. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει το λάπτοπ με ένα live dvd Linux, ούτως ώστε να αποκλείσει ελαττωματικό λογισμικό / driver.
maverik13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μπορεί να ευθύνεται είτε το υλικό, είτε το λογισμικό. Συνήθως τέτοιου είδους σφάλματα έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή αλλά και όχι μόνο.. Πόσο καιρό το χρησιμοποιεί? Ο ανεμιστήρας λειτουργεί? Μήπως δε μπορεί να αποβάλει τη θερμότητα λόγω σκόνης? Αν ναι, ένα καλό καθάρισμα είναι επιβεβλημένο. Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει το λάπτοπ με ένα live dvd Linux, ούτως ώστε να αποκλείσει ελαττωματικό λογισμικό / driver. φιλε μου και εγω ενα ψαξιμο στο διαδυκτιο που εκανα παρατηρησα 1 λογο σκονης 2 ανεμηστηρα 3 ραμ και 4 αν και οχι τοσο επεξεργαστη ( τον εβαλα και ξεδιδωσε τον επεξεργαστη την ψυκτρα του και ειχε πετρωσει η παστα ) παντος για τα λινουξ δεν το εχουμε σκεφτει ... να κατεβασω καποιο λυγκεκριμενο λθνουξ iso και να το γραψω σε dvd kai na to bootarw για να κανω φορματ κανονικο ? το λαπτοπ το εχει χρονια σιγουρα κανα 5αρικαι το ανεμιστηρακι δουλευει .
georgescreta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δε νομίζω ότι απλά και μόνο επειδή ξεράθηκε η πάστα δε θα προλάβαινε να μπει στα windows... Αν μπορείς, βγάλε το σκληρό και τσέκαρέ τον σε άλλο pc με το hdsentinel. Βασικά, με το Linux εννοούσα οποιαδήποτε live διανομή σου βρίσκεται, για να φορτωθεί στη μνήμη από το dvd χωρίς να χρειαστεί εγκατάσταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα