Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια ενα φιλος εχει ενα λαπτοπ tubox με windows 7 πανω  και εχει ενα θεμα με blue screen με κωδικο 0x00000124 δεν μπανει στα windows  δεν μπορουμε να το κανουμε format γιατι βγαζει blue screen  με τον ιδοιο κωδικο... εχετε καποια λυση  η καποια γνωμη?

Δημοσ.

Μπορεί να ευθύνεται είτε το υλικό, είτε το λογισμικό.

Συνήθως τέτοιου είδους σφάλματα έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή αλλά και όχι μόνο..

Πόσο καιρό το χρησιμοποιεί? Ο ανεμιστήρας λειτουργεί? Μήπως δε μπορεί να αποβάλει τη θερμότητα λόγω σκόνης?

Αν ναι, ένα καλό καθάρισμα είναι επιβεβλημένο.

Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει το λάπτοπ με ένα live dvd Linux, ούτως ώστε να αποκλείσει ελαττωματικό λογισμικό / driver.

Δημοσ.

Μπορεί να ευθύνεται είτε το υλικό, είτε το λογισμικό.

Συνήθως τέτοιου είδους σφάλματα έχουν να κάνουν με τον επεξεργαστή αλλά και όχι μόνο..

Πόσο καιρό το χρησιμοποιεί? Ο ανεμιστήρας λειτουργεί? Μήπως δε μπορεί να αποβάλει τη θερμότητα λόγω σκόνης?

Αν ναι, ένα καλό καθάρισμα είναι επιβεβλημένο.

Επίσης, μπορεί να ξεκινήσει το λάπτοπ με ένα live dvd Linux, ούτως ώστε να αποκλείσει ελαττωματικό λογισμικό / driver.

φιλε μου και εγω ενα ψαξιμο στο διαδυκτιο που εκανα παρατηρησα 1 λογο σκονης 2 ανεμηστηρα 3 ραμ και 4 αν και οχι τοσο επεξεργαστη ( τον εβαλα και ξεδιδωσε τον επεξεργαστη την ψυκτρα του και ειχε πετρωσει η παστα ) παντος για τα λινουξ δεν το εχουμε σκεφτει ... να κατεβασω καποιο λυγκεκριμενο λθνουξ iso και να το γραψω σε dvd kai na to bootarw για να κανω φορματ κανονικο ? το λαπτοπ το εχει χρονια σιγουρα κανα 5αρικαι το ανεμιστηρακι δουλευει .

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι απλά και μόνο επειδή ξεράθηκε η πάστα δε θα προλάβαινε να μπει στα windows...

Αν μπορείς, βγάλε το σκληρό και τσέκαρέ τον σε άλλο pc με το hdsentinel.

Βασικά, με το Linux εννοούσα οποιαδήποτε live διανομή σου βρίσκεται, για να φορτωθεί στη μνήμη από το dvd χωρίς να χρειαστεί εγκατάσταση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...