Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω στο συστημα μου την συγκεκριμενη μητρικη της asrock.
θα ηθελα να ρωτησω σαν επιλογη για gaming pc ειναι καλη;
παιζει ρολο η μητρικη στην αποδοση του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων;

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η συγκεκριμένη και με το παραπάνω , κυριως ο επεξεργαστής η μνήμη και ο δίσκος παίζει ρολο στην απόδοση του συστήματος , τωρα αν θέλεις να παίζεις και παιχνίδια με καλα γραφικά χρειάζεσαι και καλη κάρτα. Ειναι σημαντικό ναι μεν και η motherboard να ειναι καλη να υποστηρίζει καινούργιες τεχνολογίες κτλπ και οτι μπορει να ενσωματώσει αλλα δεν παίζει τον βασικό ρόλο.

Δηλαδή αν πάρεις μια motherboard των 150 euro και μια των 300 την super duper κτλπ και οι 2 το ιδιο καλα θα παίξουν απλα των 300 εχει περισσότερες λειτουργίες γενικότερα , gaming overclock κτλπ

Στα ειπα λιγο χοντρικά αλλα μαλλον το έπιασες το νόημα :)

• Like 1
Δημοσ.

spank με καλυψες φιλε μου και με το παραπανω! σε ευχαριστω και για τις πληροφοριες τις χρειαζομαι γιατι τωρα μπαινω σιγα σιγα στο κλιμα των gaming pc!
απλα ειχα μια υποψια μηπως δεν ηταν καλη η επιλογη της μητρικης που εκανα.
υγ: η καρτα που εχω ειναι η gigabyte gtx 770oc και με βλεπω και για sli σε λιγες μερες!
και ο επεξεργαστης intel i7 4770k 
τρεχω τα games απο εναν 1tb wd black
και 16gb μνημες
πιστευω πως βαδιζω καλα.

Δημοσ.

Βαδίζεις παρα πολυ καλα μην ανησυχείς για τιποτα και οτι ειναι εδω ειμαστε

Έχεις και ssd ? αν οχι καλο ειναι να τον βάλεις στο πρόγραμμα

Δημοσ.

ναι εχω εναν της corsair force gt 120gb σε αυτον εχω περασμενα τα windows και προγραμματα.
μιας και αναφερθηκαμε στον ssd πιστευεις θα αξιζε μια αγορα ακομα ενος δευτερου ssd για τα παιχνιδια και μονο;
πληροφοριακα ρωταω
απο οσο γνωριζω η διαφορα απο τον black που εχω τωρα σε συγκριση με εναν ssd στο θεμα gaming ειναι μονο τα πιο γρηγορα loading σωστα;
υπαρχει καποια αλλη διαφορα;

ισως ξεφυγα απο το θεμα!

Δημοσ.

Νομιζω οτι η επιλογή του black να εχεις τα παιχνίδια ειναι η καλύτερη , ετσι ακριβώς και εγω εχω ολα τα παιχνίδια στον black και το λειτουργικό και τα προγράμματα του στον ssd.

Η διαφορά αν βάλεις παιχνίδι στον ssd θα ειναι απλα οτι θα φορτώσει πιο γρήγορα μην φανταστείς ομως κατι φοβερό σε σχέση με τον black , σου προτείνω να το αφήσεις οπως ακριβώς το εχεις τώρα , και εκτος αυτου τα σημερινά παιχνίδια ειναι πολυ μεγάλα και οι ssd απο 250 gb και πανω αρκετά ακριβοί

• Like 1
Δημοσ.

Nαι εχεις δικιο οι τιμες μετα ξεφευγουν στους ssd.
οποτε τα αφηνω οπως ειπες και εσυ στον black τα παιχνιδια
που κανει μια χαρα την δουλεια του.

λοιπον φιλε spank σε ευχαριστω πολυ γις τις απαντησεις και τον χρονο σου!

Δημοσ.

φιλε spank σημερα εκανα sli με 2 gigabyte 770 oc
σε μια σελιδα διαβασα αυτο για την μητρικη που εχω :

If you want to use a single graphics card the then the best slot to use is the top PCI-E 3.0. Speed will drop depending on the amount of cards used on this motherboard, as per the specifications. ASRock have decided to leave PCI legacy support on this motherboard whilst other vendors are generally choosing to make it redundant. There are’ fors and againsts’ for including these slots on the motherboard but at least the Extreme4 will support older devices. 

και επισης πως με καθε εξτρα καρτα που βαζεις μειωνεται η ταχητητα δηλαδη: 

1 x PCI Express 3.0 x16 slot (Running @x16) 
1 x PCI Express 3.0 x16 slots (Running @x8)
1 x PCI Express 3.0 x16 slots (Running @x4) 

εγω τωρα που εχω 2 καρτες τρεχουν x8 δηλαδη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...