zanskou Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η Sony ξεκίνησε σήμερα να ανανεώνει τις σελίδες υποστήριξης για τα Xperia smartphones που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012 και πλέον σε όλα αυτά μοντέλα, τα λειτουργικά συστήματα Android 4.0 Ice Cream Sandwich και Android 4.1 Jelly Bean έχουν καταχωρηθεί ως "πιο πρόσφατη" ή/και "τελική" έκδοση. Μέχρι στιγμής τα μόνα δύο τηλέφωνα για τα οποία δεν σταματάει (τουλάχιστον όχι ακόμη) η υποστήριξη είναι τα Xperia T και Xperia V για τα οποία η εταιρεία αναφέρει (όπως θα δείτε και στη σχετική εικόνα) πως η αναβάθμισή τους στο Android 4.4 KitKat είναι υπό διερεύνηση. Μεταξύ των μοντέλων τα οποία δεν θα λάβουν άλλες αναβαθμίσεις από εδώ και στο εξής είναι τα Xperia U, Xperia tipo (και Τipo dual), Xperia sola, Xperia miro, και Xperia arc S των οποίων η τελευταία έκδοση λειτουργικού συστήματος θα είναι το Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Τέλος, στην έκδοση 4.1 Jelly Bean θα παραμείνουν τα Xperia SL, Xperia ion, Xperia acro S, Xperia J, Xperia go, Xperia S, και Xperia P. Site: http://www.gsmarena.com/sony_ends_support_for_all_2012_xperia_phones_but_xperia_t_and_v-news-7736.php[/url]']GSM Arena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
sonyxp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Θα έπρεπε τα Xperia P/S (όχι U) να πάρουν 4.3 και να σταματήσουν εκεί αλλά....
Semper_Paratus Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μία από τα ίδια όλες οι εταιρείες. Μετά από 1-1,5 χρόνο σου λένε πάρε καινούργιο αν θέλεις updates. 2
21century Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς έμειναν πολυ πίσω σε ενημέρωση..
Plug Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 καταλάβατε κυριοι γιατι,για το χάλι που βλέπουμε στο ανδροειδες,ευθύνονται οι εταιρίες πιο πολύ; Κι εμεις,που σπεύδουμε σα γελάδια,να αγοράσουμε το καθε τι νεο παπαρι που πλασάρεται; 3
mandoctor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ΤΙ;; Δε θα πάρει kitkat το sole μου;;;;;;;;;; Μας τρολάρει η Sony άσχημα μου φαίνεται... 1
Captain Nemo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλά καλά ούτε η εγγύηση δεν έχει περάσει Στις 9 του μακαρίτη... 2
basilis5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 H google φταίει που δεν έχει @@ να επιβάλει προδιαγραφές. 3
Thanos1972 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 γιατι ρε παιδια,ας μην παρει ενημερωση.το τηλεφωνο μια χαρα δεν δουλευει ετσι οπως ειναι?κατι μας ειπε τωρα η Sony. 5
ShadowSpectre Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για Xperia T είπαν 4.3 σίγουρα και τώρα κοιτάνε και για 4.4;Ε είναι να μην είσαι δύσπιστος μετά;
VeRDe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έχω το Xperia GO. Η λέξη "υποστήριξη" είναι αστεία από μόνη της για την Sony. Ναι μεν αναβαθμίστηκε από Gingerbread σε ICS και μετά JB αλλά κάθε αναβάθμηση ήταν και χειρότερα. Γεμάτα bug και το κινητό ΣΕΡΝΟΤΑΝ. Τέτοιο lag ούτε σε μονοπύρηνες συσκευές των 70€..ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν άριστες ROM στο XDA και το κινητό δουλεύει όπως πρέπει τώρα. Ενδεικτικά με την PowerJB το κινητό έβγαλε +2000 πόντους στο Antutu!!!!Το πλεονέκτημα του Android... 3
agerakel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν ξερω πως να το χαρακτηρισω.. Απλα αισχροκερδες!
chaplin1981 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δεν σας χαλασε που σας ξεζουμιζει η καθε sony. Εγω ενα S3 πηρα και θα το κρατησω μεχρι να λιωσει στα χερια μου. Χ@στηκα αν θα το υποστηριζει η καθε samsung και αν θελω rom ξερω που θα την βρω μονο και μονο για να πειραματιστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα