Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κολλημα το παιχνιδακι, ατελειωτες ωρες στην κατασκευη σπιτιων , καναμε διαγωνισμο με φιλους για το ποιος θα φτιαξει το καλυτερο .

• Like 1
Δημοσ.

Κολλημα το παιχνιδακι, ατελειωτες ωρες στην κατασκευη σπιτιων , καναμε διαγωνισμο με φιλους για το ποιος θα φτιαξει το καλυτερο .

True story!!!

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχχχαχχαα.. οκ

Γιατι κουραζεσαι και γραφεις σε ενα θεμα που δεν σε ενδιαφερει και μας την λες, ουσιαστικα λεγοντας μας γυναικες και ασχετους περι gaming? Ενας gamer δεν μπορει να παιζει cod, lol, cs, pacman, tetris, mario bros, sims, battlefield κλπ? Δεν το καταλαβα..

Αν εγω δω τα παρακατω θεματα που ανοιξες

http://www.insomnia.gr/topic/475971-stereo-mix-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-record-what-you-hear/?do=findComment&comment=52168475

http://www.insomnia.gr/topic/512323-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%87%CE%B5%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7-wifi/?do=findComment&comment=52875272

http://www.insomnia.gr/topic/475125-%CF%81%CF%85%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%83%CE%B5-opera-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B9%CE%B5/?do=findComment&comment=52153438

να συμπερανω οτι εισαι παντελως ασχετος σε τεχνολογικα θεματα? Αρα γυναικουλα που δεν μπορει να καταλαβει την λειτουργια ενος ρουτερ και μιας καρτας ηχου? (φουλ ρατσισμος)

Ακομα και καποιος να ειναι ασχετος περι gaming καλα κανει και ειναι εδω, ωστε να μαθει πραγματα μεσω του forum, οπως κ εσυ κανεις τις ερωτησεις σου για τα προβληματα σου και ολοι σε βοηθησαν χωρις να σε πουν ασχετο, αντιθετως ασχοληθηκαν μαζι σου..

Κοιτα την δουλεια σου, γτ πολλοι βαρεθηκαμε να πεταγονται διαφοροι οταν δεν τους ενδιαφερει το θεμα και να χαλανε την συζητηση.. (κ σε αλλα θεματα να προκαλουν το κλειδωμα του)

Φιλικα

Το αν κουράζομαι  να γράφω είναι δικό μου θέμα και δεν θα έπρεπε να σε απασχολεί. Το ίδιο και αν με ενδιαφέρει ή οχι δεν σου πέφτει λόγος. Εχω κάθε δικαίωμα να γράφω την άποψή μου και την κριτική μου σε κάθε τι (στη προκειμένη περίπτωση το sims) όπως έγραψες και εσύ την δική σου. Αν δε σου αρέσει να ακούς αντίθετες γνώμες μη συμμετέχεις σε φόρουμ ή σε οποιαδήποτε άλλης μορφής ανθρώπινη επικοινωνία.

Εγώ έγραψα την αρνητική κριτική μου για το sims και εσύ φέρθηκες σαν κατίνα κάνοντας ολόκληρη έρευνα στο ιστορικό μου για το τι θέματα έχω γράψει στο φόρουμ και έκανες και copy paste τα links λες και ενδιαφέρεται κανείς. Κάτσε και σκέψου λοιπόν ποιος είναι η "γυναικούλα" της υπόθεσης και ποιος πρέπει να κοιτάει τη δουλειά του... Εδώ το δικό μου ιστορικό δεν κοιτάω, θα κοιτάξω του κάθε αγνώστου? Στο κάτω κάτω εγω ούτε καν δεν αναφέρθηκα σε σένα προσωπικά στο πρώτο μου ποστ.

Εσύ λοιπόν γιατι θίχτηκες? Επειδή έκρινα αρνητικά το sims? Μήπως το sims καθόρισε τόσο πολύ τη ζωή σου και προσβάλοντας το παιχνίδι είναι σαν να πρόσβαλα εσένα? Να το ψάξεις αυτό!

Επίσης έγραψες "μας την λες, ουσιαστικα λεγοντας μας γυναικες και ασχετους περι gaming". Ξανα διάβασε σε παρακαλώ το αρχικό μου μήνυμα και αν δεν καταλάβεις την πατάτα σου τότε να ξανα πας δημοτικό να μάθεις τις διαρθρωτικές λέξεις και το ή το διαζευκτικό.

Οσων αφορά τις αναφορές σου σε: cod, lol, cs, pacman, tetris, mario bros, battlefield είναι άσχετες. Για το sims λεει το αρθρο και γω για το sims εξέφρασα τη γνώμη μου. Το ίδιο άσχετοι είναι και οι χαρακτηρισμοί σου περι ρατσισμού! Οπότε.... Οτι του φανεί του Λωλοστεφανή! (όπου λωλός = τρελός)...

Και κάτι τελευταίο. Μετά απο τόση χολή που έβγαλες μην μου πετάς το "φιλικά" σαν τσόντα γιατί μου έβγαλε τα μάτια! Το ίδιο και η σύνταξή σου στην τελευταία σου πρόταση....

Δημοσ.

η μεγαλύτερη π@π@ρι@ όλων των εποχών! Οσοι είχατε φάει κόλλημα μ'αυτό το πράμα και το θεωρείτε αξιόλογο παιχνίδι, προφανώς είστε άσχετοι στο χώρο του gaming ή είστε γυναίκες (το οποίο παραπέμπει στο πρώτο)...

Εσύ σαν άντρας και σχετικός στον χώρο του gaming (αλήθεια από πότε και με πόσους τίτλους έχεις ασχοληθεί; ) θέλω να με πεις γιατί το sims είναι παπαριά. Θέλω πλήρη αιτιολόγηση στην άποψη σου. Επίσης θέλω να μου προτείνεις κάποια αξιόλογα παιχνίδια να παίξω με πλήρη αιτιολόγηση κι αυτά.

Carry me out of the elo hell of gaming, please.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...