Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!!

Εκανα reset τη συσκευη μου (Lenovo S650) σε factory mode...αλλα τα google play services δεν ειναι εγκατεστημένα..(δεν εχει ουτε google play,ουτε maps,ουτε gmail κλπ) ενω οταν αγορασα την συσκευη στην αρχη ηταν ολα μεσα.Δοκιμασα να κανω Install το google play χειροκινητα (δλδ εβαλα το αρχειο .apk μεσω usb αλλα  αρνειται να ανοιξει αφου το εχω κανει install). Καποια βοηθεια ??

Δημοσ.

Απο που το εχεις παρει το τηλεφωνο?? Παιζει να εχουν περασει καμια αλλαγμενη rom γιαυτο και να μην εχει περασμενα gpapps. Εσυ για να τα περασεις δε το κανεις με αυτο το τροπο αλλα πρεπει να γινει μεσω recovery mode.

Δημοσ.

Καλησπερα φιλε! Το πηρα απο το minideal.net.Πως θα γινει μεσω recovery mode ? Σορρυ,απλως ειμαι λιγο αρχαριος οσων αφορα android κλπ...

Δημοσ.

Model Number : Lenovo s650, Android version : 4.2.2 ,Baseband version : S650.V11,2013/09/06 17:48 και Build number : S650_S126_140101. Αυτα βγαζει...Φιλε kouklaki,ok θα το τσεκαρω και αυτο που λες....thanks :)))

Δημοσ.

Οι s125 και s126 εκδόσεις έχουν προεγκατεστειμενα gapps,απλα εχουν bugs,τα είχα περάσει κι εγώ κατι τέτοια με ενα Lenovo p780 με s125,το καλύτερο ίσως ειναι να ξανά περάσεις την rom από την αρχή όπως λέει και ο φίλος kouklaki...

Δημοσ.

Εσύ φίλος καλά το έφτιαξες! εμένα που το έκανα αναβάθμιση και έχει τώρα μόνο κινέζικα και Αγγλικά και δεν μπορώ να το γυρίσω σε άλλη έκδοση αν και προσπάθησα με τα roms! Ξέρει κανένας καμια λύση;; 

Δημοσ.

Εσύ φίλος καλά το έφτιαξες! εμένα που το έκανα αναβάθμιση και έχει τώρα μόνο κινέζικα και Αγγλικά και δεν μπορώ να το γυρίσω σε άλλη έκδοση αν και προσπάθησα με τα roms! Ξέρει κανένας καμια λύση;; 

Φίλος,αποκλειεται να μην κανει με εγκατασταση rom...δοκιμασε μια αυτο : http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s650-official-multilingual-firmware/

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλήσπερα παιδιά!Σήμερα μου ήρθε το lenovo s650 που είχα παραγγείλει από το minideal και μόλις συνδέθηκα στο internet μου πρότεινε αναβάθμιση κι έκει ξεκίνησε το πρόβλημα!Όπως και στον φίλο feresbiris πλέον βγάζει κίνεζικα και αγγλίκα και δεν έχει ούτε google play,ούτε τίποτα... Δοκίμασα τις παραπάνω λύσεις που προτείνουν με τη rom αλλά δεν τρέχει το την αναβάθμιση και δεν αναγνωρίζει καν τη συσκευή στο pc,δε βρισκεί τα drivers.
Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φίλος,αποκλειεται να μην κανει με εγκατασταση rom...δοκιμασε μια αυτο : http://www.needrom.com/mobile/lenovo-s650-official-multilingual-firmware/

προσοχη οσοι εχουν το κινητο να μην κανουν αναβαθμιση 

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά βοηθειααααααα!! Έκανα update και μου βγάζει μόνο κινεζικά και επίσης δεν έχει plsy store.. Τι να κάνω βοήθεια!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...