takjar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω έχω κάνει συνδρομή για ένα χρόνο αν την πάρω επεκτείνεται η υπάρχουσα η πρέπει να τελειώσει πρώτα και μετά να την ενεργοποιήσω Αποστολή από το GT-N7105 με τη χρήση Insomnia App Μπαίνει σε συνέχεια από την υπάρχουσα. Αλλά θα σου πρότεινα να την κρατήσεις την κάρτα για αργότερα. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να συμπέσει το τελείωμα της συνδρομής με κενή περίοδο παιχνιδιού. Τα παιχνίδια επιστρέφουν με το PS plus όποτε το ξανά ενεργοποιήσεις. Για όποιον ενδιαφέρεται, τα Public δίνουν και δωροεπιταγη 5 ευρώ για αγορές τον Μάρτιο.. Να τα μας Ναι αλλά παραπάνω ανέφεραν ότι η προσφορά είναι promotion μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2014 από takjar
evo481 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 βασικα ενεργοποιησε τη καρτα αν τυχον παιξει πχ δωρο 3 μηνες τζαμπα στους υπαρχοντες συνδρομητες με την επομενη ανανεωση, εχει κανει τετοια προσφορα στο παρελθον η σονυ... 1
CptBill Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εαν παρουμε και δευτερο ετησιο πακετο για ενεργοποιηση μετα απο +1 χρονο ( η εστω τωρα, επιπροσθετα του πρωτου πακετου), θεωρητικα εχουμε προβλημα? Εχουν καποια ημερομηνια ληξης αυτα?
sndev Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό που πήρα από το public στα 30 ευρώ έληγε 31/12/15 2
fakiris31 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 έκανα κράτηση απο πλαίσιο αλλά αμέσος ήρθε μήνυμα ότι θα με τηλ ποιο μετά γιατί υπάρχει πρόβλημα διαθεσημότητας
khr1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 εαν παρουμε και δευτερο ετησιο πακετο για ενεργοποιηση μετα απο +1 χρονο ( η εστω τωρα, επιπροσθετα του πρωτου πακετου), θεωρητικα εχουμε προβλημα? Εχουν καποια ημερομηνια ληξης αυτα? Oχι μπορεις ακομακ αι να το περασεις μαζι και να εχεις 2 χρονια εγω 2 πηρα . Επισης μπορεις να περιμενεις γιατι αρκετες φορες με ενεργοποιηση φουλ πακετου η sony δινει δωρο μερικους μηνες.
zizu10 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Να τα μας Ναι αλλά παραπάνω ανέφεραν ότι η προσφορά είναι promotion μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου Μα δεν είπα ότι το παίρνουμε -5 ευρώ, απλά αν το αγοράσει κάποιος από τα Public θα του δώσουν μία δωροεπιταγή των 5 ευρώ που μπορεί να του χρησιμεύσει σε κάποια άλλη αγορά
sndev Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 πήρα μια δεύτερη από το πλαίσιο Καλλιθέας έχει λίγες ακόμα από ότι μου είπε ο υπάλληλος εκεί ημερομηνία λήξης και αυτή 31/12/15 στο public αυτή τη περίοδο με οποιαδήποτε αγορά δίνουν δωροεπιταγη 5 ευρώ με ισχύ απο μαρτιο νομίζω αλλα ειναι ήμερες που γίνετε αυτό πριν 15-20 μέρες αγόρασα ενα βιβλίο από εκει που ειχε προσφορά 9,90 και πάλι μου δώσανε 5ευρη δώρο επιταγή
takjar Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Η κάρτα έτους φαίνεται διαθέσιμη στο πλαίσιο και στο media markt
gascp Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά που γράφει την ημερομηνία λήξης ? Πρέπει να αποσφραγίσω το πακέτο ?
mtzs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδιά που γράφει την ημερομηνία λήξης ? Πρέπει να αποσφραγίσω το πακέτο ? Ναι. Μεσα το γραφει στο χαρτι που εχει
led zeppelin Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα, με αυτήν την κάρτα έχεις πρόσβαση σε όλου τους τιτλους ή σε όποιους θέλει η sony; πχ το gta v μπορείς να το παίξεις με αυτήν την καρτα;
gregdel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Μπαίνουν 2 κάρτες αθροιστικά? Έχει νόημα αυτό ή είναι καλύτερα να περιμένει κανείς μήπως βγάζει και δώρα? Αξίζει να το βάλω τώρα (τέλος 2/2014) γιατί έχω και δωρεάν παιχνίδι ανά μήνα?
Genatos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Μπαίνουν 2 κάρτες αθροιστικά?Έχει νόημα αυτό ή είναι καλύτερα να περιμένει κανείς μήπως βγάζει και δώρα? Αξίζει να το βάλω τώρα (τέλος 2/2014) γιατί έχω και δωρεάν παιχνίδι ανά μήνα? Ναι Έχει νόημα αυτό ή είναι καλύτερα να περιμένει κανείς μήπως βγάζει και δώρα? Μπορεις να βαλεις την μια και να κρατησεις την 2η μην τυχον δωσει και τιποτα δωρεαν μηνες αν οχι την βαζεις λιγο πριν ληξει. Αξίζει να το βάλω τώρα (τέλος 2/2014) γιατί έχω και δωρεάν παιχνίδι ανά μήνα? Μπορεις να βαλεις τις 14 δοκιμαστικες μερες που ειναι δωρεαν, να παρεις τα παιχνιδια του Φεβρουαριου και μετα βαζεις και την καρτα σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις