Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω έχω κάνει συνδρομή για ένα χρόνο αν την πάρω επεκτείνεται η υπάρχουσα η πρέπει να τελειώσει πρώτα και μετά να την ενεργοποιήσω

Αποστολή από το GT-N7105 με τη χρήση Insomnia App

Μπαίνει σε συνέχεια από την υπάρχουσα. Αλλά θα σου πρότεινα να την κρατήσεις την κάρτα για αργότερα. Ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί να συμπέσει το τελείωμα της συνδρομής με κενή περίοδο παιχνιδιού. Τα παιχνίδια επιστρέφουν με το PS plus όποτε το ξανά ενεργοποιήσεις.

Για όποιον ενδιαφέρεται, τα Public δίνουν και δωροεπιταγη 5 ευρώ για αγορές τον Μάρτιο..

Να τα μας

Ναι αλλά παραπάνω ανέφεραν ότι η προσφορά είναι promotion μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Επεξ/σία από takjar
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βασικα ενεργοποιησε τη καρτα αν τυχον παιξει πχ δωρο 3 μηνες τζαμπα στους υπαρχοντες συνδρομητες με την επομενη ανανεωση, εχει κανει τετοια προσφορα στο παρελθον η σονυ...

• Like 1
Δημοσ.

εαν παρουμε και δευτερο ετησιο πακετο για ενεργοποιηση μετα απο +1 χρονο ( η εστω τωρα, επιπροσθετα του πρωτου πακετου), θεωρητικα εχουμε προβλημα? Εχουν καποια ημερομηνια ληξης αυτα?

Δημοσ.

εαν παρουμε και δευτερο ετησιο πακετο για ενεργοποιηση μετα απο +1 χρονο ( η εστω τωρα, επιπροσθετα του πρωτου πακετου), θεωρητικα εχουμε προβλημα? Εχουν καποια ημερομηνια ληξης αυτα?

Oχι μπορεις ακομακ αι να το περασεις μαζι και να εχεις 2 χρονια εγω 2 πηρα . Επισης μπορεις να περιμενεις γιατι αρκετες φορες με ενεργοποιηση φουλ πακετου η sony δινει δωρο μερικους μηνες.

Δημοσ.

Να τα μας

Ναι αλλά παραπάνω ανέφεραν ότι η προσφορά είναι promotion μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου

Μα δεν είπα ότι το παίρνουμε -5 ευρώ, απλά αν το αγοράσει κάποιος από τα Public θα του δώσουν μία δωροεπιταγή των 5 ευρώ που μπορεί να του χρησιμεύσει σε κάποια άλλη αγορά  ;)

Δημοσ.

πήρα μια δεύτερη από το πλαίσιο Καλλιθέας έχει λίγες ακόμα από ότι μου είπε ο υπάλληλος εκεί

ημερομηνία λήξης και αυτή 31/12/15

στο public αυτή τη περίοδο με οποιαδήποτε αγορά δίνουν δωροεπιταγη 5 ευρώ με ισχύ απο μαρτιο νομίζω αλλα ειναι ήμερες που γίνετε αυτό πριν 15-20 μέρες αγόρασα ενα βιβλίο από εκει που ειχε προσφορά 9,90 και πάλι μου δώσανε 5ευρη δώρο επιταγή

Δημοσ.

Παιδιά που γράφει την ημερομηνία λήξης ?

Πρέπει να αποσφραγίσω το πακέτο ?

Ναι. Μεσα το γραφει στο χαρτι που εχει

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, με αυτήν την κάρτα έχεις πρόσβαση σε όλου τους τιτλους ή σε όποιους θέλει η sony; πχ το gta v μπορείς να το παίξεις με αυτήν την καρτα;

Δημοσ.

Μπαίνουν 2 κάρτες αθροιστικά? Έχει νόημα αυτό ή είναι καλύτερα να περιμένει κανείς μήπως βγάζει και δώρα?

Αξίζει να το βάλω τώρα (τέλος 2/2014) γιατί έχω και δωρεάν παιχνίδι ανά μήνα?

Δημοσ.

Μπαίνουν 2 κάρτες αθροιστικά?Έχει νόημα αυτό ή είναι καλύτερα να περιμένει κανείς μήπως βγάζει και δώρα?

Ναι

Έχει νόημα αυτό ή είναι καλύτερα να περιμένει κανείς μήπως βγάζει και δώρα?

Μπορεις να βαλεις την μια και να κρατησεις την 2η μην τυχον δωσει και τιποτα δωρεαν μηνες αν οχι την βαζεις λιγο πριν ληξει.

Μπορεις να βαλεις τις 14 δοκιμαστικες μερες που ειναι δωρεαν, να παρεις τα παιχνιδια του Φεβρουαριου και μετα βαζεις και την καρτα σου.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...