jimsyn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αν εχεις και ps3 και ps4 μπορεις να την αξιοποιησεις και στα 2 ταυτοχρονα? Αν εχεις και ps3 και ps4 μπορεις να την αξιοποιησεις και στα 2 ταυτοχρονα?
sndev Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ναι μπορείς ενα account ειναιαυτο που ανανεώνεις οπότε ειναι κ για το ps vita Πηρα απο το public νεα Σμύρνη είχε μια τελευταία 1 χρονου στα 30 Μπορείτε όμως να παραγγείλετε κσι να σας το φέρουν εγω αυτό έκανα αλλά αφου παράγγειλα πηρα στο κατάστημα να δω αν έχει και μηπως το πάρω στη ιδια τιμη μιας και στο site λέει 50 απο κατάστημα και εκεί εμαθα οτι και στο κατάστημα το ίδιο κοστίζει
Phoenix7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εξαντλήθηκε και η 3 μηνη στα Public
Anorymous Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Παίδες αξίζει η αγορά του για κάποιον που δεν παίζει συχνά ?? Δίνει δωρεάν παιχνίδια και τι είδους ??? Δινει καποια παιχνιδια αρκετα καλα αλλα ειναι λιγο παλια αλλα αξιζει, εγω τωρα ας πουμςε κατεβασα το boarderlands 2 και το Metro που δεν τα εχω παιξει. Παντως πριν μια εβδομαδα ρε γαμωτο πηρα συνδρομη απο το σεβεν κριμα.
zizu10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εξαντλήθηκε και η 3 μηνη στα Public Δυστυχώς, αυτή ήθελα κι εγώ αλλά από τις 11+ είχε κάνει φτερά...
hasiotis_john Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δυστυχώς, αυτή ήθελα κι εγώ αλλά από τις 11+ είχε κάνει φτερά... Η τρίμηνη στο Public είναι άμεσα διαθέσιμη εδώ και πολλές ώρες! Για ξαναδές... 1
Desouler Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω η προσφορά είναι της Sony ανεξάρτητα από ποιό κατάστημα την διαθέτει. Και στο πλαίσιο: http://www.plaisio.gr/games/ps3/ps3-accessories/Sony-Playstation-Plus-Cards-Subscribe-365-days.htm 1
zizu10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Η τρίμηνη στο Public είναι άμεσα διαθέσιμη εδώ και πολλές ώρες! Για ξαναδές... To είχα τσεκάρει δύο φορές χθες το βράδυ και το είχε "Προσωρινά Εξαντλημένο"... Κλασσικό Public. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση/ειδοποίηση φίλε μου!! Το τσίμπησα 1
Phoenix7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 EDIT: ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ και το πλαίσιο+mediamarkt, διότι μπήκε και εκεί η προσφορά
mtzs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Επικοινωνησα με τα sevenspots και μου ειπαν οτι η προσφορα θα ισχυει εως 28 Φεβρουαριου Οποτε ειναι μαλλον γενικο promo απο Sony
hasiotis_john Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Από Μedia markt έχει και δωρεάν έξοδα αποστολής!! (29.90 τελική τιμή!) Στο ΠΛΑΙΣΙΟ έχει 32,90 μαζί με τα έξοδα αποστολής όπως και στο Seven Spot 32 ευρώ!
CptBill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) τσιμπησα τη προσφορα απο το media markt. Σε καμια ωρα απο τη παραγγελια θα μπορω να τη παραλαβω απο το καταστημα που επελεξα. Ευχαριστουμε θερμα τον Phoenix7 . Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2014 από CptBill 1
dimitris74 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Να ρωτήσω έχω κάνει συνδρομή για ένα χρόνο αν την πάρω επεκτείνεται η υπάρχουσα η πρέπει να τελειώσει πρώτα και μετά να την ενεργοποιήσω Αποστολή από το GT-N7105 με τη χρήση Insomnia App
takjar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως στο Seven απλώς δήλωσα στο κουτάκι πληροφοριών ότι θέλω να την παραλάβω από το κατάστημα που είναι κοντά μου και με πήραν τηλέφωνο τα κεντρικά (Θεσσαλονίκη) και μου επιβεβαίωσαν ότι γίνεται και θα στείλουν εντολή την Παρασκευή που θα στείλουν εκεί και άλλες κάρτες να κρατήσουν μία κάρτα για μένα.Αλλά με πήρε πριν από λίγο το Sevenspot της περιοχής μου (Βριλήσσια) και με ενημέρωσε ότι έχουν και τώρα διαθέσιμες κάρτες και μπορώ να περάσω να πάρω.
zizu10 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Για όποιον ενδιαφέρεται, τα Public δίνουν και δωροεπιταγη 5 ευρώ για αγορές τον Μάρτιο.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις