Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

368796.jpg

Έτυχε να περάσω από τα Seven Spot και είδα την προσφορά..

Λοιπόν η 3 μήνη κάρτα από τα 15 ευρώ είναι προσφορά στα 10

και η 1 χρόνου συνδρομή από τα 50 ευρώ είναι προσφορά στα 30

την προσφορά την έχουν τα Seven και Public μόνο από ότι είδα(πλέον και το πλαίσιο και το Mediamarkt)

3 μήνη συνδρομή - 10 €

1 χρόνου συνδρομή - 30€

Υ.Γ. η 1 χρόνου στα public εξαντλείται ... όποιος προλάβει πλέον

EDIT: ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΕ και το πλαίσιο και το mediamarkt, διότι μπήκε και εκεί η προσφορά 

Προσθηκη matrixxx  update 21-3-2014

90 μερες / 10 ευρω

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-3/periferiaka-ps3/124603-sony-card-playstation-plus-90days

365 μερες / 30 ευρω

http://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/playstation-3/periferiaka-ps3/131522-sony-card-playstation-plus-365days

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 5
Δημοσ.

Στα seven την βγαζει 32 ευρω αναγκαστικα. (2 ευρω μεταφορικα)

Υπαρχει αλλη επιλογη; παραλαβη απο καταστημα; διπλα μου ειναι και δεν υπαρχει σε στοκ

Δημοσ.

Στα seven την βγαζει 32 ευρω αναγκαστικα. (2 ευρω μεταφορικα)

Υπαρχει αλλη επιλογη; παραλαβη απο καταστημα; διπλα μου ειναι και δεν υπαρχει σε στοκ

όντως το παρατήρησα και εγώ. Δεν βλέπω κάπου παραλαβή από κατάστημα. Πρέπει να εξολοκλήρου online shop, το οποίο δεν το έχουν συνδυάσει με τα καταστήματα, δυστυχώς.

Δημοσ.

αν πάτε στα seven της γειτονιάς σας θα το βρείτε στάνταρ. εμένα το είχε, απλά αυτά που έχουν στα 50 ευρώ τους αλλάζουν τιμές και βάζουν την προσφορά 

dreaming123  αργούν να λήξουν αυτές που πήρα εγώ πάντως... 2015 λένε

Δημοσ.

αν πάτε στα seven της γειτονιάς σας θα το βρείτε στάνταρ. εμένα το είχε, απλά αυτά που έχουν στα 50 ευρώ τους αλλάζουν τιμές και βάζουν την προσφορά 

dreaming123  αργούν να λήξουν αυτές που πήρα εγώ πάντως... 2015 λένε

τις ετήσιες τις συνδρομές δεν τις δίνουν στα 30;

Δημοσ.

τις ετήσιες τις συνδρομές δεν τις δίνουν στα 30;

στα 30 τις δίνουν , αλλά είχε 2 μόνο, που τις είχε κρατημένες...από το τίποτα πήρα τις 3μηνες, μέχρι το καλοκαίρι θα ξαναβγούν προσφορές

Δημοσ.

Καλά, μπορεί να μην φταίει και το Public! Όλο και κάποιος Ελληνάρας θα έκανε καμιά παραγγελία των 20 τεμαχίων (του ενός χρόνου) και από αύριο θα σκάει μύτη στις αγγελίες και θα τις δίνει στην σούπερ τιμή των 45 ευρώ!!! :P  (ή και στο κατάστημά του!)

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, μπορεί να μην φταίει και το Public! Όλο και κάποιος Ελληνάρας θα έκανε καμιά παραγγελία των 20 τεμαχίων (του ενός χρόνου) και από αύριο θα σκάει μύτη στις αγγελίες και θα τις δίνει στην σούπερ τιμή των 45 ευρώ!!! :P  (ή και στο κατάστημά του!)

βάλτους ιδέες :P

Δημοσ.

στα 30 τις δίνουν , αλλά είχε 2 μόνο, που τις είχε κρατημένες...από το τίποτα πήρα τις 3μηνες, μέχρι το καλοκαίρι θα ξαναβγούν προσφορές

πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα της περιοχής μου, μου είπε ότι είχε 1 και 1, κράτησα μία ετήσια, και πήγα και παρέλαβα.

Ευχαριστώ ts.

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες αξίζει η αγορά του για κάποιον που δεν παίζει συχνά ??

Δίνει δωρεάν παιχνίδια και τι είδους ???

Δημοσ.

Παίδες αξίζει η αγορά του για κάποιον που δεν παίζει συχνά ??

Δίνει δωρεάν παιχνίδια και τι είδους ???

αν έχεις Playstation 4 , τότε θα σου έρθει λουκούμι μιας και είναι υποχρεωτική στην νέα κονσόλα η συνδρομή στο PS plus(για να παίζεις Online)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...