Προς το περιεχόμενο

usb 3.0

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν έχουμε ιδέα, δεν υπάρχει ένδειξη....(σχολείο -> δωρεά)

Υπάρχει τρόπος να το τεστάρουμε..στο device manager δεν αναφέρει τίποτα σχετικό με usb 3 και έχει 2-3 συσκευές άγνωστες αλλά όλες λειτουργούν. 

Δημοσ.

Ε αυτοί ίσως όχι, κάτι drivers ήχου κ.λ.π. αν δουλεύουν με των windows δεν ενδείκνυνται 3gb ram έχει και το 1 εγώ το έβαλα. 

Υπάρχει τρόπος δοκιμής;;;

Δημοσ.

Ουτε οι drivers της κάρτας ήχου γραφικών κτλπ επιβαρυνουν το σύστημα μην μπερδεύεσαι.

Και 1 gb να εχεις οι drivers δεν καθυστερούν το σύστημα σε καμια περίπτωση , κυριως ειναι ο δίσκος ποσο ειναι φορτωμένος αν ειναι παλιος κτλπ και φυσικά ποσο ram εχει.

Οι drivers παντως δεν το βαραίνουν το σύστημα απλα το αναφέρω πληροφοριακά , αν σου κολλάει δηλαδη κτλπ απο κατι αλλο ειναι , αν θέλεις για τον δίσκο παντως δες με το hdsentinel.

Δημοσ.

Για το δίσκο δεν θέλω drivers τον πήρε με τη μία σε AHCI αν και έχει το CD για raid κ.λ.π.

Δεν το ήξερα αυτό, νόμιζα πως ότι τρέχει επιβαρύνει κιόλας! Μάλλον το γραφικό κομμάτι, όταν είναι ανοικτό κάνει την επιβάρυνση. 

Καμιά τέτοια σαβούρα θα εννοεί.

W7Ub41Q.png

κλπ

ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

Α εντάξει για αυτα τα προγράματακια σαβούρες θα συμφωνήσω οχι 100 αλλα 1000% , εγω αν δεν χρειάζονται και δεν επηρεάζουν την λειτουργία της εκάστοτε συσκευής τα βγάζω εντελώς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...