Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To ίδιο πράγμα λέμε. Αλλά δικό του ρευστό είναι όπως θέλει το ξοδεύει..

Εξάλου αρχικά του είπα ότι δε χρειάζεται κάρτα γραφικών..

• Like 1
  • Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Κοιταξτε παιδια εγω απλως θελω να παρω τωρα ενα καλο pc και να ξεμπερδευω για αρκετο καιρο..

Και τα λεφτα που διαθετω ειναι το μαξ που εχω..

Τωρα εσεις αν θελετε να προτεινετε και συνθεση με 700 ευρω (και πιστευεται οτι με καλυπτει) πχ δεν εχω κανενα προβλημα.. :P
Απλως κοιταω να παρω κατι καλο τωρα για να μη ψαχνομαι στο αμεσω μελλον..

Δημοσ.

απλα δεν υπαρχει λογος να δωσεις 400-500 ευρω παραπανω για να ανεβεις κατα 20% στην αποδοση. καλυτερα να τα παρεις οπως σου ειπαμε και πιο πριν οθονη ενα καλο ποντικακι , και πληκτρολογιο( οχι των 100 ευρω αλλα οχι και των 5 )     ενα καλο σετ ηχειων. και διαφορα αλλα. και επισης να κρατισεις και καποια.  

επισης θα μπορεις να δωσεις και ενα 100ρικο για να αγορασεις νομιμο λειτουργικο , καλο κανει :)

επισης κοιτα κατι σε amd, σε αυτα τα χρηματα κατα την γνωμη μου ειναι καλυτεροι απο τους Intel

Δημοσ.

απλα δεν υπαρχει λογος να δωσεις 400-500 ευρω παραπανω για να ανεβεις κατα 20% στην αποδοση. καλυτερα να τα παρεις οπως σου ειπαμε και πιο πριν οθονη ενα καλο ποντικακι , και πληκτρολογιο( οχι των 100 ευρω αλλα οχι και των 5 )     ενα καλο σετ ηχειων. και διαφορα αλλα. και επισης να κρατισεις και καποια.  

επισης θα μπορεις να δωσεις και ενα 100ρικο για να αγορασεις νομιμο λειτουργικο , καλο κανει :)

επισης κοιτα κατι σε amd, σε αυτα τα χρηματα κατα την γνωμη μου ειναι καλυτεροι απο τους Intel

Ωραια παιδια εγω ειμαι ολως αυτια, προτεινετε οτι πιστευτετε οτι μου κανει..

Οσο για τον επεξεργαστη. ειπα intel επειδη με λιγο research στο ιντερνετ καταλαβα οτι ο περισσοτερος κοσμος προτεινει intel..

Απο κει και περα αν πιστευετε οτι και ο amd ειναι κομπλε δεν εχω προβλημα..

Ps: με το κατεβασμενο λειτουργικο δεν ειχα προβληματα μεχρι τωρα..

Πιστευετε οτι πρεπει να παρω αυθεντικα?

Τα windows 7 ultimate 64bit στο skroutz τα χει 172 euro..

Δεν ξερω αν θελω να δωσω τοσα λεφτα για κατι που εχω ηδη (πειρατικο βεβαια)..

No judgement plz.. :P

Δημοσ.

οι fx ειναι παρα πολυ καλοι για τα χρηματα τους ....  θα σου δωσω και εγω το δικο μου σετακι . μαζι με οθονη ηχεια και τα παντα ( περιπου 1000 ολα μαζι ..  

Δημοσ.

Εσυ στο τοπικ που ειχα κανει πριν μηνες μου προτινες αλλη συνθεση.. :P

Ποιες ειναι η διαφορες και τι αλλαξε απο τοτε?

Για αυτην εδω τι εχεις να πεις ας πουμε? :P

http://www.skroutz.gr/s/3523250/LG-23EA53V.html

Ειναι οι πιο φθηνη που εχει στο skroutz αν βαλεις αριστερα τα χαρακτηριστικα που ειχε η 24αρα που μου προτεινες πριν..

ps: sorry για το πρηξιμο παιδια απλως θελω να ειμαι οσο πιο ενημερωμενος γινετε πριν παω εν τελη να αγορασω..

Η ζωή προχωράει φιλε μου και στην τεχνολογία τρέχει.. τότε σου είχα πει ότι ήταν οριακά σήμερα απ'οτι κατάλαβες υπάρχει μια μικρή άνεση.. 

Την κάρτα δεν θα την υπολογίσεις 5 χρόνια κ δεν υπάρχει λόγος να την πληρώσεις κιόλας από σήμερα αφού το ζητούμενο σου σε παιχνίδια ειναι αυτό που μας περιγράφεις.. Αντιθέτως τον επεξεργαστή μπορείς να τον υπολογίσεις 5++ χρόνια  γι'αυτο σου έβαλα κ τον i7 συν το γεγονός οτι χωράει στο ποσόν που έχεις αποφασίσει να διαθέσεις..

Αν σου εφτιαχνα i5 θα έβαζα (κ) επεξεργαστή με την ανάλογη μητρική,εκτός αν ο στόχος είναι να βγει όσο πιο φτηνό γίνεται.. τότε και η δική μας σκέψη - πρόταση αλλάζει.. 

Με αυτή την λογική όμως μπορείς να πάρεις έναν μεταχειρισμενο με 300 και μια καλή κάρτα γραφικών δεν θα χτίζαμε Hi_End υπολογιστή.. 

Δημοσ.

Η ζωή προχωράει φιλε μου και στην τεχνολογία τρέχει.. τότε σου είχα πει ότι ήταν οριακά σήμερα απ'οτι κατάλαβες υπάρχει μια μικρή άνεση.. 

Την κάρτα δεν θα την υπολογίσεις 5 χρόνια κ δεν υπάρχει λόγος να την πληρώσεις κιόλας από σήμερα αφού το ζητούμενο σου σε παιχνίδια ειναι αυτό που μας περιγράφεις.. Αντιθέτως τον επεξεργαστή μπορείς να τον υπολογίσεις 5++ χρόνια  γι'αυτο σου έβαλα κ τον i7 συν το γεγονός οτι χωράει στο ποσόν που έχεις αποφασίσει να διαθέσεις..

Αν σου εφτιαχνα i5 θα έβαζα (κ) επεξεργαστή με την ανάλογη μητρική,εκτός αν ο στόχος είναι να βγει όσο πιο φτηνό γίνεται.. τότε και η δική μας σκέψη - πρόταση αλλάζει.. 

Με αυτή την λογική όμως μπορείς να πάρεις έναν μεταχειρισμενο με 300 και μια καλή κάρτα γραφικών δεν θα χτίζαμε Hi_End υπολογιστή.. 

Πιστευω οτι με τον i5 ειμαι καλλυμενος εκτος και αν ο i7 μου βγαλει πολλα χρονια παραπανω..

Δημοσ.

δεν παει με τη χρονολογια, απλα μετα απο μια τιμη ξεπενραει την λογικη , δεν υπαρχει λογος να δωσεις 300 ευρω για επεξεργαστη,,

θυμαμαι το πρωτο μου pc 

επεξεργαστης   :  amd athlon 3500+2.2ghz =  350 ευρω

mobo                    asus δεν θυμαμαι μοντελο   180

καρτα γραφικων         6600gt           180 ευρω 

ραμ                               2χ512    ddr1  51 ευρω εκαστη..

οθονη acer al1714  ( 17 intses ) 270 ευρω.

ενα χρονο μετα λοιπον το pc επεσε πανω απο την μιση τιμη..

μετα απο 3 χρονια ηταν παντελος αχρηστο. και με ζορι επεζε παιχνιδια . η τιμη του ηταν 1400 ευρω. 

με κατι αλλα που ειχε πανω. 

θελω να καταληξω πως οτι και να παρεις ειναι αναλωσημο και κυριως η καρτα γραφικων.  δεν χρεαζετε λοιπον να δωσεις ενα καρο λευτα για κατι που θα αλαχτει θες δεν θες .  μπορεις να δωσεις τα μισα ( για τον πυργο ) και να παρεις ενα που παλι θα το αλαξεις κανα χρονο με 1μισι πιο νορις. ( μιας και μιλαμε για χρονο ) ..

Δημοσ.

Φυσικά κ είσαι καλυμμένος .. αλλά εκεί μιλάμε για μικρότερο ποσό..και όχι για 1200,όπως προείπαν και τα παιδιά..

Την απόφαση θα την πάρεις εσύ υπολογιζοντας κατα προσέγγιση το ζητούμενο σου για τα επόμενα χρόνια.. 

Θα βάλω όμως και μια άλλη παράμετρο στην συζήτηση,αν πάρεις καλό Hardware και λάθος να κάνεις τελικά τα χρήματα σου είναι διασφαλισμενα η με την μεταπώληση η με την διάρκεια δυνατοτήτων που σου παρέχει,αν κάνεις λάθος αρχή θα πληρώσεις πολλές φόρες ακέραια  αυτή την λάθος αρχή.. 

Πιστευω οτι με τον i5 ειμαι καλλυμενος εκτος και αν ο i7 μου βγαλει πολλα χρονια παραπανω..

Δημοσ.

Απ'τη στιγμή που ο 4670 πόσο μάλλον ένας 4570 ή ένας 4440 θα κάνει την ίδια δουλειά και θα του κρατήσει το ίδιο, δεν βλέπω το λόγο να ξοδέψει τσάμπα χρήματα ούτε σε ξεκλείδωτο ούτε σε z87..

Απλά η σκέψη μου..:D

• Like 1
Δημοσ.

Απ'τη στιγμή που ο 4670 πόσο μάλλον ένας 4570 ή ένας 4440 θα κάνει την ίδια δουλειά και θα του κρατήσει το ίδιο, δεν βλέπω το λόγο να ξοδέψει τσάμπα χρήματα ούτε σε ξεκλείδωτο ούτε σε z87..

Απλά η σκέψη μου.. :D

Η σκέψη σου δεν ειναι λάθος την επαναλαμβάνω κ εγω εξάλλου πιο κατω  απλα εσυ ξεκίνησες με την λογική "μπορείς κ φτηνότερα" και εγω με την λογική "το καλύτερο στα 1200"  :D

• Like 1
Δημοσ.

Ωραια τοτε ακουω τις πιο φθηνες επιλογες που εχετε να μου προτεινετε.. :)

Δεν είναι το θέμα να πάρεις το φθηνότερο φίλε μου. Το θέμα είναι να πάρεις αυτό που θα καλύψει τις ανάγκες σου για το περισσότερο χρονικό διάστημα. 

Είμαι με athlon x3 4gb ram και gt430 εδώ και 4-5 χρόνια και δεν έχω παράπονο, αφού έχει καλύψει τις ανάγκες μου πλήρως χωρίς να δώσω άσκοπα λεφτά. Αυτό είναι που δύσκολα καταλαβαίνει κάποιος.. :)

Δημοσ.

Ωραια τοτε ακουω τις πιο φθηνες επιλογες που εχετε να μου προτεινετε.. :)

Μεταχειρισμενο ι5 χωρις GPU οχι πάνω απο 350 - 400 ευρώ κ μια καινούρια GPU των 180. με τα ρέστα ενα PS4.

To μονο που πρεπει να προσέξεις ειναι να εχει κάποια εγγύηση και να μην τρώει μπουκάλι ο επεξεργαστής.

Δημοσ.

Μεταχειρισμενο ι5 χωρις GPU οχι πάνω απο 350 - 400 ευρώ κ μια καινούρια GPU των 180. με τα ρέστα ενα PS4.

To μονο που πρεπει να προσέξεις ειναι να εχει κάποια εγγύηση και να μην τρώει μπουκάλι ο επεξεργαστής.

Για μεταχειρισμενα δεν ξερω που πρεπει να ψαξω και γενικα δεν εχω ρωτησει πουθενα τι πρεπει να γνωριζω πριν αγορασω κατι μεταχειρισμενο (στον τομεα των pc)..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...