Kotsos.M Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Είναι σωστά αυτά που δείχνει η εικόνα? Και κυρίως το core speed !! Είμαι λίγο άσχετος μην με παρεξηγήσετε απλά μου φάνηκε λίγο παράξενο.
Thanos1972 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 λογικα δεν εισαι παντα ετσι.αυτο ειναι η εξοικονομηση ενεργειας. για δες τι κανει οταν ριχνεις φορτιο στον επεξεργαστη. 1
Kotsos.M Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Χμμμ...Ένα update bios θα χρειαζόταν? Γιατί κάπου το διάβασα...Και αν ναι,πως θα μπορούσα να το κάνω? Ναι το είδα!! Όταν ρίχνω φορτίο την μία ανεβαίνει στα 2800 και αμέσως σε 1 δευτερόλεπτο ξανά πάει στα 1600....Επίσης αυτό που ρώτησα για τα bios,σας δείχνω στην φωτογραφία από κάτω για να μου πείτε!!
@topos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εαν προσεξεις εκει που λεει multiplier (πολλαπλασιαστης) στα 1600 σου λεει 6,και διπλα δειχνει 6-10,5 που ειναι το max. Οποτε μια χαρα σου δουλευει..
Kotsos.M Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Να είστε καλά!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα