Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ανοιγω ενα "θεμα" για την κατανάλωση ρευματος, τηλεοράσεων η διαφόρων συσκευών που σχετίζονται με την τηλεοραση..

Εγω π.χ. θα ηθελα να ρωτησω κατι για τον εξωτερικό σκληρο που εχω συνδεμενο στην τηλεοραση μου,
Πρεπει να ειναι παντα συνδεμενος με την Smart Tv μου.. Στην εγκατασταση μου ειπε οτι δεν πρεπει να αποσυνδέετε ο σκληρος..
Η ερωτηση μου ειναι απλη, ο εξωτερικος σκληρος ποσο περιπου καιει; ξερει κανενας;
Εφόσον παίρνει ρευμα απο την πρίζα και οχι απο την τηλεοραση μου, και ειναι συνδεμενος 24 ωρες ειναι σπαταλι; Μπορει να φαίνεται χαζο, αλλα εφόσον εχουμε αλλαξει μεχρι και τις λαμπες για οικονομια, θα ηθελα να γνωριζω αν στο δίμηνο που λειτουργει 24ωρες ποσο χρεώνομαι πανω κατω ρε παιδι μου.. 

Δημοσ.

Αν δουλευει 24/7 σε ενα μηνα θα καταναλωσει το πολυ 18kw/h (αναλογα το μοντελο) δηλαδη θα σου ερθει απο 1,8 εως 2,2 ευρω στους δυο μηνες. Λογικα εσενα δε δουλευει συνεχεια αρα υπολογιζεις κανα ευρω και κατω.

Το ψυγειο σου το χτυπαει ο ηλιος καθολου?

Δημοσ.

Αν δουλευει 24/7 σε ενα μηνα θα καταναλωσει το πολυ 18kw/h (αναλογα το μοντελο) δηλαδη θα σου ερθει απο 1,8 εως 2,2 ευρω στους δυο μηνες. Λογικα εσενα δε δουλευει συνεχεια αρα υπολογιζεις κανα ευρω και κατω.

Το ψυγειο σου το χτυπαει ο ηλιος καθολου?

2 Ευρω; Σοβαρα; 

Εμενα με ειπαν γυρο στα 5-10 ευρω θα πληρωνω αν τον εχω συνέχεια ανοιχτο!  :D 

Ειχε ερθει ενας ξερόλας φιλος σπιτι μου, γι αυτο και εκανα αυτην την ερωτηση.. τι 10 ευρω ρε μεγαλε!!!!!!

Δημοσ.

Απορία: γιατί θα πρέπει να είναι πάντα ο σκληρός συνδεδεμένος με την τηλεόραση;

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έχεις υψηλή κατανάλωση.

Δημοσ.

Απορία: γιατί θα πρέπει να είναι πάντα ο σκληρός συνδεδεμένος με την τηλεόραση;

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα έχεις υψηλή κατανάλωση.

Οταν συνδεσα τον σκληρο μου εγραψε οτι δεν πρεπει να αποσυνδεσω το καλώδιο απο την τηλεοραση!

Ουσιαστικά τον χρησιμοποιώ για PVR επιλογές, μπορω να γραψω φυσικα εκπομπες, αλλα και να πατησω "PAUSE"

αν χρειαστει να βγω για "ενα τσιγαρο" στο μπαλκονι ενω βλεπω LIVE ενα προγραμα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...