Kostas_xolargos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 βασικα το βλεπω σε αμερικανικες σειρες και δεν ξερω αν γινετε οσο το εψαξα στις ρυθμισεις δεν βρηκα τιποτα. οταν μιλανε στο τηλεφωνο οι αμερικανη και πατανε τελος ακουγεται ενας ηχος κατι σαν μπιπ γινεται και στα δικα μας iphone γνωριζει κανεις κατι?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης όταν ο υπολογιστής ψάχνει κάτι κάνει πάντα ζζζγγκρρζζζκκκρρζζζζ και έχει απαραίτητα 3D γραφικά!
Kostas_xolargos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Επίσης όταν ο υπολογιστής ψάχνει κάτι κάνει πάντα ζζζγγκρρζζζκκκρρζζζζ και έχει απαραίτητα 3D γραφικά! δηλαδη ειναι εφε αμερικανικα ε??σιγουρα??
ramarg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 δηλαδη ειναι εφε αμερικανικα ε??σιγουρα?? 100 % ! το ios ποτε δεν ειχε τετοιους ηχους περιτους ! τωρα αν με jailbreak μπορεις κατι δεν ξερω..
iMarilina Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 βασικα το βλεπω σε αμερικανικες σειρες και δεν ξερω αν γινετε οσο το εψαξα στις ρυθμισεις δεν βρηκα τιποτα. οταν μιλανε στο τηλεφωνο οι αμερικανη και πατανε τελος ακουγεται ενας ηχος κατι σαν μπιπ γινεται και στα δικα μας iphone γνωριζει κανεις κατι? καλε μη λέτε σαχλαμάρες. Στις σειρές κάνουν ότι νάναι τα iphones, έχουν ήχους και "χαρακτηριστικά" τα οποία είναι κοινώς μούφες. 2
polaki Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Το κανουν για να καταλαβαινει ο κόσμος καλύτερα τί γίνεται και να προσφέρει στην εμπειρία της ταινίας. Εμείς που ξέρουμε, τα iPhone ΔΕΝ κάνουν τέτοιο ήχο όταν κλείνουν. Η γιαγιά μου όμως που δεν ξέρει από αυτά, πρέπει με κάποιο τρόπο να της δώσεις να καταλάβει ότι το τηλέφωνο κλείνει. Έχω ένα Samsung εδώ πανάρχαιο που κάνει ήχο κλεισίματος και η αλήθεια είναι ότι όποτε το χρησιμοποιώ (wind 1000 λεπτά..) και το κλείνω δεν κάθομαι σα βλάκας να πατάω 5-6 φορές να κλείσει και να ΚΟΙΤΑΩ κιολας την οθόνη αν έκλεισε (κλασικά iphone experience αυτό).... Πατάω το "τέλος", κλείνει, ακούω τον ήχο, ξέρω ότι τέλειωσε η κλήση και συνεχίζω τη ζωή μου άνετος! :D Αυτήν την εμπειρία λοιπόν πρέπει να μεταδώσουν στην ταινία. Η γιαγιά μου δεν καταλαβαίνει αν βλέπει στην TV iphone, samsung ή nokia, γι'αυτήν είναι όλα τηλέφωνα! :D 2
YiannEle Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 καλε μη λέτε σαχλαμάρες. Στις σειρές κάνουν ότι νάναι τα iphones, έχουν ήχους και "χαρακτηριστικά" τα οποία είναι κοινώς μούφες. ΛΟΛ ΛΟΛ!
ramarg Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 καλε μη λέτε σαχλαμάρες. Στις σειρές κάνουν ότι νάναι τα iphones, έχουν ήχους και "χαρακτηριστικά" τα οποία είναι κοινώς μούφες. χαχα μαριλίνα +1 !! εδώ είχα δει iphone να χτυπαει με τους mid κλασσικους ήχους από τα sony ericsson τότε ! χτυπούσε ενα notification και ακουγοταν οτι να ναι ηχος ! χαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα