stefancosmos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εχω εμα περιοδικο σε μορφη 3d flip και pdf το σιτε ειναι αυτό http://www.pnotl.eu/ και θα ηθελα να ανταλλάξουμε λινκ ωστε οταν μπαίνει κάποιος στο σιτε μου να βλέπει κάτω κάτω και το δικό σας εγω εχω γύρω στο 400-500 επισκέπτες την ημέρα και φυσικά θα γράψω σε ένα τεύχος του περιοδικό για το site σας έτσι θα έχετε περισσότερα επισημότητα και το μονο που εχετε να κανετε ειναι να βαλετε ενα banner στο σιτε σα
sougiasdj Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 1) Προσπάθησε να γράφεις με όμοια γραμματοσειρά. 2) Το site σου δε παίζει.
arc Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Και βάζε που και που κόμματα και τελείες. Βοηθά στην αναγνωση
genius_13 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Σε εμένα παίζει η σελίδα σου,αλλά διόρθωσε το uppercase σε capitalize
vacilis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ωχ! Το Google Chrome δεν μπόρεσε να βρει τη διεύθυνση www.pnotl.eu Επίσης μου φαίνεται ότι 400-500 επισκέπτες ούτε 1 χρόνο δεν έχεις.
leonidas_fs Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε μου, καλό θα ήταν να παίξεις λίγο με html 5 για την σελίδα σου. Θα βοηθήσει αρκετά. Επίσης μην προσπαθείς να κοροιδέψεις γνώστες του αντικειμένου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα