Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Google ανακοίνωσε σήμερα μέσω δημοσίευσης στο επίσημο ιστολόγιό της, πως αρχής γενομένης από αυτή την εβδομάδα όσοι χρησιμοποιούν τη δοκιμαστική beta έκδοση του Chrome browserθα εχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν σε αυτόν τις ειδοποιήσεις τους από το Google Now, μέσω του notifications center, σε υπολογιστές Mac, Windows ή Chromebook.Προερχόμενο από την πλατφόρμα του Android, το Google Now είναι ένας ψηφιακός εικονικός βοηθός όπως το Siri της Apple ο οποίος υπό τη μορφή καρτελών παρουσιάζει πληροφορίες τις οποίες αναζητά ο χρήστης αφού τις εκφωνήσει. Σε αυτές περιλαμβάνονται ο καιρός, αποτελέσματα αγώνων, πληροφορίες για ταινίες, ρύθμιση ημερολογίου και πολλά άλλα.

H διαδικασία για την ενεργοποίηση της λήψης ειδοποιήσεων είναι ιδιαίτερα απλή και πρακτικά το μόνο που χρειάζεται είναι ο χρήστης να κάνει sign in στον Chrome με τον ιδιο λογαριασμό Gmail που χρησιμοποιεί και στο Google Now (ανεξάρτητα φυσικά αν το χρησιμοποιεί σε Android ή iOS).

Για να πάρετε μια ιδέα το πώς θα είναι ο φυλομετρητής σας, αρκεί να ρίξετε μια ματιά στην εικόνα του άρθρου

Link.png Site: Chrome Blog

Δημοσ.

Αν και χρησιμοποιώ το Google Now πολύ στο κινητό, στην desktop έκδοση το θεωρώ δύσχρηστο, μη λειτουργικό και, εν τέλει, ανούσιο (χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει, μόνο από υλικό που έχει διαρρεύσει).

Βέβαια μπορεί να προστεθεί τίποτα που να έχει νόημα στο μέλλον, αλλά μου φαίνεται ψιλο-άκυρο να συναντήσει ευρεία χρήση στον Chrome.

Εξηγείται εν μέρει, πάντως, από την πρόθεση της Google τον τελευταίο καιρό να κάνει τον Chrome να μοιάζει στο Chrome OS. Όχι ότι αυτό είναι απαραίτητα αποτελεσματικό...

Δημοσ.

Ακολουθώ τον chrome από την μέρα που ανακοινώθηκε, όπως και πολλά άλλα προϊόντα της google και τον έχω προτείνει σε άπειρους φίλους αντί του firefox και για χρόνια ήταν ο βασικός μου. Πλέον σε όλα τα pc μου είναι απεγκατεστημένος. Βαρύς, αργούσε να ξεκινήσει και αυτή η μανία να είσαι μόνιμα συνδεδεμένος στο gmail σου κούρασε. Ο firefox πλέον είναι το ίδιο ταχύς,πιο ελαφρύς και πολύ αξιόπιστος. Βασικός μου περιηγητής πλέον και δοκιμάζω ώς δεύτερο τον maxthon.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...