Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να αγοράσω έναν SSD για να βάλω τα windows 8.1 pro 64bit και το battlefield 4. Δίνω μεχρι 150 ευρώ. Το πρόβλημα μου ποιο πολύ είναι η χωρητικότητα γιατί δεν ξέρω τι χώρο θα πιάσουν τα Windows και το bf4( μαζί με τα 5 dlc και τα εκάστοτε patches-updates) και δεν ξέρω πως θα αντιδράσει ένας SSD έχοντας λίγα gb ελεύθερα( δεν έχω δουλέψει ποτέ σε SSD).

Δημοσ.

Καλο ειναι να μην φορτώνεις τον ssd με παιχνίδια παρα με το λειτουργικό μονο και τα προγράματα του. Τωρα αμα βάλεις 6 euro ακομα πας στον πολυ καλο samsung evo http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=35624&cat=6&sub=318&pmanuf=undefined&sort=3&step=2.

Στα 250gb πιστεύω θα εχεις αρκετό χώρο ελεύθετο και με το battlefield αλλα δεν ξέρω ποσο ακριβώς

Δημοσ.

Τα windows πόσο θα πιάσουν περίπου???

Αλλά παιχνίδια δεν έχω σκοπό να βάλω εκτός από το battlefield γτ κάνει 100 ώρες loading...

Δημοσ.

Τα windows μονα τους πιάνουν περίπου 20 με 25gb τωρα με προγράμματα updates κτλπ καλο νομιζω θα παει κανα 50αρι gb πανω κατω

Δημοσ.

Αρα για να βάλω και battlefield πάω φουλ για 250. Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια παίδες. Θα πάρω τον Samsung από ότι φαίνεται.

Δημοσ.

<p>Αυτή τη στιγμή η εγκατάσταση του BF4 είναι περίπου 31,3GB.</p>

Στο θέμα χωρητικότητα νμζ η μόνη λύση είναι 250gb... Αλλιώς Γ δεν θα χωρέσει η θα είναι οριακά...

Άλλη ερώτηση τρ... Βρήκα στο πλαίσιο έναν ssd της Adata 256gb στα 157 ευρώ... Αξίζει λέτε???

Δημοσ.

Στο θέμα χωρητικότητα νμζ η μόνη λύση είναι 250gb... Αλλιώς Γ δεν θα χωρέσει η θα είναι οριακά...

Άλλη ερώτηση τρ... Βρήκα στο πλαίσιο έναν ssd της Adata 256gb στα 157 ευρώ... Αξίζει λέτε???

Οχι. Αυτή τη στιγμή ο πιο vfm είναι ο evo της samsung. Εγώ τον πήρα στα 145 ευρώ από amazon.de

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...