g8anos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Χελλό, έχω το παρακάτω σύστημα που έφτιαξα με τα χεράκια μου ενα χρόνο πρίν, μέχρι τώρα μπορώ να πώ με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο, αν και έκανα μερικά λαθάκια στην σύνθεση του... Έχω ένα φιλαράκι που ψάχνεται να αγοράσει pc με budget γύρω στα 600ε και μου ζήτησε βοήθεια στην σύνθεση... σκεφτόμουν να του πουλήσω το δικό μου γύρω στα 600-700ε, μιας κ καινούργιο σε αυτά τα λεφτά για καθαρό gaming pc δεν μπορώ να του προτείνω κάτι αξιόλογο... Πιστεύετε οτι ειναι λογική η τιμή που πάω να το δώσω? εσείς θα το πέρνατε? Το σχέδιο είναι να τσοντάρω άλλα 400-500ε και να πάρω ενα τούμπανο pc... 'Η να κάτσω στα αυγά μου καλύτερα? Κάθε γνώμη δεκτή!
invisiblesurfer Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, δεν βλεπω κατι ασχημο στη συνθεση σου - δεν ειμαι οπαδος της AMD και πιστευω οτι η καρτα γραφικων ριχνει λιγο το συστημα, αλλα σε γενικες γραμμες εχεις ενα ποιοτικο κουτι, τροφοδοτικο, σκληρο και μνημη, καθως και δυνατο επεξεργαστη. Εγω θα το πωλουσα αυτο το συστημα γυρω στα 500-600 ευρω και θα εφτιαχνα ενα νεο με intel. Ο φιλος σου ενδεχωμενως να χρειαστει να αλλαξει την καρτα γραφικων αν παιζει παιχνιδια τυπου BF3.
WalkerSW Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μια χαρά είναι η κάρτα.. Παραπάνω απο αρκετη για οποιοδήποτε παιχνίδι σε αναλυσεις μέχρι 1080p . Τι αλλο θα ακουσουμε in here? Το μηχάνημα γενικοτερα ειναι πολύ δυνατό αν εξαιρέσουμε το τροφοδοτικό. Ειναι κρίμα να φάει σκότωμα στα 600€. 6
g8anos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα, δεν βλεπω κατι ασχημο στη συνθεση σου - δεν ειμαι οπαδος της AMD και πιστευω οτι η καρτα γραφικων ριχνει λιγο το συστημα, αλλα σε γενικες γραμμες εχεις ενα ποιοτικο κουτι, τροφοδοτικο, σκληρο και μνημη, καθως και δυνατο επεξεργαστη. Εγω θα το πωλουσα αυτο το συστημα γυρω στα 500-600 ευρω και θα εφτιαχνα ενα νεο με intel. Ο φιλος σου ενδεχωμενως να χρειαστει να αλλαξει την καρτα γραφικων αν παιζει παιχνιδια τυπου BF3. 'Ενα απο τα λαθάκια ήταν η amd cpu Αν εφτιαχνα παλι συστημα θα εβαζα intel.. Επίσης έβαλα υπερβολική μνήμη 32 gb... τζάμπα λεφτά Πάντως η gpu (msi 7950 oc) μπορώ να πώ οτι μια χαρά την παλεύει ακόμα... Και εγω παίζω το BF3 σε ultra 1920*1080 και έχει σταθερά 50-60 fps. Το skyrim με γονάτησε με όλα τα graphic mods
Alex21121988 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Το pc σου ειναι κομπλε δεν βρισκω προβλημα αν το υποστηριζει και η μητρικη σου στο μελλον αλλαξε psu,παρε αλλη μια 7950 η μια 780 η r9 280 ή 290 για να μη να μην αλλαζεις τροφοδοτικο(μπορεις να βρεις και εδω στις αγγελιες μια στην ξεφτιλα) και καθαρισες για τα επομενα 4 χρονια.Τωρα αν παλι σε χαλαει κατι πουλα το στα 500 με 600 ευρω και παρε κατι αλλο.Αλλα οντως ειναι κριμα να το σκοτωσεις για τοσο ενω σε καλυπτει φανταζομαι για αυτα που κανεις. 1
WalkerSW Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η επιλογή του επεξεργαστή δεν ήταν τόσο κακή μια χαρά σε καλύπτει για τα πάντα. Η μνήμη ειναι όντως κάτι παραπάνω απο υπερβολική. Θα μπορούσες να έβαζες 16 και τα υπόλοιπα λεφτά να τα έριχνες σε ένα σωστό τροφοδοτικό. 2
Mau-Maus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 σκοτωμα ειναι στα 600 ? 830 περιπου το πηρε και το εχει ενα χρονο ! ποσο επρεπε να το δωσει για να μη το σκοτωσει δηλαδη ? 750 ? και το δινει σε φιλο κι ολας ! ts αν στο παρει 600 ουτε του παππα μη το πεις ! πεφτουν οι τιμες σ αυτη την γαμωτεχνολογια μερα με την μερα οχι μετα απο ενα χρονο ! ο αλλος απο πανω μια χαρα λεει 500-600 κ αν λεω εγω .. 2
WalkerSW Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 σκοτωμα ειναι στα 600 ? 830 περιπου το πηρε και το εχει ενα χρονο ! ποσο επρεπε να το δωσει για να μη το σκοτωσει δηλαδη ? 750 ? και το δινει σε φιλο κι ολας ! ts αν στο παρει 600 ουτε του παππα μη το πεις ! πεφτουν οι τιμες σ αυτη την γαμωτεχνολογια μερα με την μερα οχι μετα απο ενα χρονο ! ο αλλος απο πανω μια χαρα λεει 500-600 κ αν λεω εγω .. Do the math better... γυρω στο 900αρι ήταν... και κανενας δεν υπονοησε οτι μπορει το μηχανημα να πουληθει πανω 650 ευρώ... απλα για ένα μηχανημα που αγοριστηκε μολις πριν ενα χρονο στο 900 και στεκεται ακομη και τώρα πολυ καλα ναι τα 600 είναι σκοτωμα και ας μην μπορει να πουληθει παραπάνω. 3
g8anos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 σκοτωμα ειναι στα 600 ? 830 περιπου το πηρε και το εχει ενα χρονο ! ποσο επρεπε να το δωσει για να μη το σκοτωσει δηλαδη ? 750 ? και το δινει σε φιλο κι ολας ! ts αν στο παρει 600 ουτε του παππα μη το πεις ! πεφτουν οι τιμες σ αυτη την γαμωτεχνολογια μερα με την μερα οχι μετα απο ενα χρονο ! ο αλλος απο πανω μια χαρα λεει 500-600 κ αν λεω εγω .. Γύρω στα 950 βγήκαν όλα, γιατί έβαλα και ψύκτρα στην cpu και κατι fanάκια για το κουτί, τα οποία δεν αναφέρω... Πάντως για λιγότερο απο 650 δεν θα το έδινα, μιας και απο εκεί και κάτω πραγματικά το θεωρώ σκότωμα...
iliasthebest Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 650 σε φιλο θεωρω πως ειναι καλα.Με μονο στην ιδεα να φτιαξει ενα καθαρΑ gaming pc θελει τουλαχιστον 800 ευρω.(Βεβαια εγω στην περιτωση τ θα μαζευα για να το κανω μονος μ απο την αρχη).Αλλα οπως και να εχει 650 ειναι καλα. 1
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Χελλό, Έχω ένα φιλαράκι που ψάχνεται να αγοράσει pc με budget γύρω στα 600ε και μου ζήτησε βοήθεια στην σύνθεση... σκεφτόμουν να του πουλήσω το δικό μου γύρω στα 600-700ε, μιας κ καινούργιο σε αυτά τα λεφτά για καθαρό gaming pc δεν μπορώ να του προτείνω κάτι αξιόλογο... Χάι, Γιατί δεν του(ή σε κάποιον άλλον τέλος πάντων) πουλάς μόνο μητρική/cpu και την μισή σου μνήμη;; (άντε και το τροφοδοτικό για να πάρεις καλύτερο) Έτσι και ο φίλος σου θα μπορεί να συμπληρώσει τα υπόλοιπα με ποιο φτηνά πράγματα εάν αυτό θέλει αλλά και εσύ δεν θα χρειαστεί να ξανά αγοράσεις πράγματα που έχεις και σου κάνουν ακόμα την δουλειά τους. 1
g8anos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Χάι, Γιατί δεν του(ή σε κάποιον άλλον τέλος πάντων) πουλάς μόνο μητρική/cpu και την μισή σου μνήμη;; (άντε και το τροφοδοτικό για να πάρεις καλύτερο) Έτσι και ο φίλος σου θα μπορεί να συμπληρώσει τα υπόλοιπα με ποιο φτηνά πράγματα εάν αυτό θέλει αλλά και εσύ δεν θα χρειαστεί να ξανά αγοράσεις πράγματα που έχεις και σου κάνουν ακόμα την δουλειά τους. Θέλει κομπλέ σύστημα, δεν νομίζω να ασχοληθεί με κομμάτια... εκτός αν του το έφτιαχνα εγώ με τα υπόλοιπα κομμάτια, αλλά μπαίνω σε άλλη διαδικασία και δεν το θέλω...
Mau-Maus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 το 2005 αγορασα αυτη την 21 αρα LG 420 ολοκληρα ευρα! Την βγαζω λοιπον τωρα σε πωληση σε τιμη ευκαιριας 320 ευρο !!! ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ χωρις γρατζουνιες ακριβως οπως την αγορασα πριν σχεδον 10 χρονια ! οποιος ενδιαφερεται pm ! ps . αν με αυτα τα λεφτα σημερα παιρνεις 42αρα 1080 , και η δικια μου δε πιανει ουτε 40 ευρα , τι με νοιαζει εμενα σιγα μη την σκοτωσω..
WalkerSW Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έλεος ρε maus τι συγκρίνεις τωρα.. Πάμε καλά? Κόψε το τρολλινγκ.. Φτιάξε εσύ σύστημα καινούργιο με τις επιδόσεις του συστήματος του παιδιού μόνο με 600€ και το ξανασυζητάμε.
g8anos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 το 2005 αγορασα αυτη την 21 αρα LG 420 ολοκληρα ευρα! Την βγαζω λοιπον τωρα σε πωληση σε τιμη ευκαιριας 320 ευρο !!! ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ χωρις γρατζουνιες ακριβως οπως την αγορασα πριν σχεδον 10 χρονια ! οποιος ενδιαφερεται pm ! ps . αν με αυτα τα λεφτα σημερα παιρνεις 42αρα 1080 , και η δικια μου δε πιανει ουτε 40 ευρα , τι με νοιαζει εμενα σιγα μη την σκοτωσω.. lol Δεν μιλάμε για 9 χρόνια φίλος... Μιλάμε για 1 χρόνο! Μην μπερδεύεις την κατάσταση.... αν την είχες πάρει πέρυσι αυτή την οθόνη 420ε και την πουλούσες τώρα 320ε δεν θα ήταν παράλογο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα