Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα Corsair ειναι γνωστο το προβλημα απο την ιδια την εταιρια και γι αυτο το φτιαχνουν στην νεα εκδοση των πληκτρολογιων που ερχονται. Στην Logitech δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι προβλημα κατασκευαστικο, μαλλον για αστοχια υλικου προκειται (κλασσικα στη γραμμη παραγωγης) αλλα αν διαβασεις θα δεις οτι πεθαινουν αρκετα οπως και στα Razer. Προσωπικη αποψη επι του θεματος ειναι απλα οτι κατι δεν εχουν σωστα στην κατασκευη και πεφτει εξωτερικη παρεμβολη (στατικος ηλεκτρισμος) και αναλογα πεθαινουν και τα αντιστοιχα LED. Στα Corsair δε επειδη στα πληκτρα ειναι διαφορετικες οι βασεις και ειναι ορθια και οχι βυθισμενα στο πληκτρολογιο το προβλημα ειναι ενισχυμενο καθως δεν υπαρχει προστασια μιας και τα LED ειναι καλωδιομενα εξωτερικα του διακοπτη. 

Για Ducky και CM σιγουρα θα υπαρχουν μεμονομενα περιστατικα αλλα γενικα διαβαζοντας στο internet για προβληματα αξιοπιστιας και τετοια δεν ειδα τιποτα. Γενικα απο αποψη αξιοπιστιας σε λογικα τιμολογιακα προιοντα η CM ειναι παρα πολυ δυνατη (ισως η δυνατοτερη) εταιρια και χτυπαει στα ισια Logitech. 

Φωτιές μου έβαλες! Περιμένω να ξεκινήσει ένα K70 απο linkecomputer.com και σκέφτομαι να το ακυρώσω τώρα. Πιο όμορφο μου φαίνεται και πιο ποιοτικό απο το ducky shine αλλά αν είναι να έχουμε τέτοιο πρόβλημα τι να το κάνεις...Το ducky shine που μπορώ να το παραγγείλω? Έχω άλλη επιλογή για mx brown και μπλέ led? Κρίμα το k70 έχει άψογο volume up-down..

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φωτιές μου έβαλες! Περιμένω να ξεκινήσει ένα K70 απο linkecomputer.com και σκέφτομαι να το ακυρώσω τώρα. Πιο όμορφο μου φαίνεται και πιο ποιοτικό απο το ducky shine αλλά αν είναι να έχουμε τέτοιο πρόβλημα τι να το κάνεις...Το ducky shine που μπορώ να το παραγγείλω? Έχω άλλη επιλογή για mx brown και μπλέ led? Κρίμα το k70 έχει άψογο volume up-down..

Πιστεψε με εγω το δικο μου Κ70 το εχω απο οταν βγηκε οταν ειχε μονο κοκκινους διακοπτες και σε νιωθω. Το πως μας φαινονται καποια πραγματα στις φωτογραφιες δεν εχει καμια σχεση με την πραγματικοτητα και δυστυχως η αληθεια ειναι οτι τουλαχιστον απο θεμα κατασκευης και αξιοπιστιας η Ducky ειναι 2 σκαλοπατια πανω απο την Corsair στα πληκτρολογια. Το προβλημα με τα Κ70/95 δεν ειναι μεμονομενο δυστυχως γιατι το παραδεχτηκε και η ιδια η Corsair πλεον. 

Εγω προσωπικα αγοραζω απο Amazon για τα ολα μου (και το Ducky απο εκει θα το παρω αν δεν δεχτει την επιταγη η Corsair) οποτε ριξε ενα ματι εκει. Αν προχωρησω στην αγορα προσωπικα με καφε διακοπτες και λευκο φωτισμο θα το παρω. 

Δημοσ.

Δεσ στις αγγελειες, ειχα δει ενα Quickfire TK στα 45 ευρω. Εγω πηρα το τελευταιο rapid quickfire red mx που υπηρχει τοτε(απο ολα τα μαγαζια) και το μετανιωσα οταν ειδα αυτη τη προσφορα

Δημοσ.

Ωραία και πολύ τίμια στις τιμές τους τα cm. Αν δεν κάνω λάθος όμως στα brown switches έχει λευκά led και θα μου χαλάσει όλο το set.

Ακύρωσα το corsair και περιμένω ένα ducky shine τώρα. Δυστυχώς εντός Eu έβγαινε πολύ ακριβά οπότε ρίσκαρα ελπίζοντας μην φάω τελωνείο..βλέπουμε..

Δημοσ.

To κατάστημα στο δεύτερο link είναι αξιόπιστο; Η αναμονή για στοκ ποσες μερες ειναι; Ειναι απο Κινα; Πληρώνεις ή όχι μεταφορικά;

Δημοσ.

τα μεταφορικά είναι 20$. Νομίζω Κίνα είναι. Δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις order αν δεν είναι σε stock. Θα πρέπει να έχεις το νού σου πότε θα ξαναφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα που πήγα να κάνω παραγγελία μου λέει ότι έχει κανονικά stock και ότι είναι από Ταϊβάν.

Επεξ/σία από atomakis
Δημοσ.

Πρόσεχε μην είναι chinese layout...εκτός και αν δεν σε πειράζει.Τουλάχιστον σε αυτό που θέλω εγώ έχει μόνο chinese.

Δημοσ.

Πρόσεχε μην είναι chinese layout...εκτός και αν δεν σε πειράζει.Τουλάχιστον σε αυτό που θέλω εγώ έχει μόνο chinese.

Αυτό είναι με chinese layout http://global.pchome.com.tw/english/?m=item&f=exhibit&IT_NO=DCAH0X-A78927539&SR_NO=SBAE0W&tm=e ; Πως το καταλαβαίνω αυτο; Που το γράφει στην περιγραφή;

Δημοσ.

Αυτό είναι με chinese layout http://global.pchome.com.tw/english/?m=item&f=exhibit&IT_NO=DCAH0X-A78927539&SR_NO=SBAE0W&tm=e ; Πως το καταλαβαίνω αυτο; Που το γράφει στην περιγραφή;

Μάλλον το select που πρέπει να κάνεις πριν το add το cart είναι το layout

Αυτό είναι ? http://global.pchome.com.tw/english/?mod=item&func=exhibit&IT_NO=DCAH0X-A79343257&SR_NO=SBAE0W&tm=e σε αυτό το link διαβάζεται.

Δημοσ.

Αν πέρασε το 48ώρο κάνε ένα θέμα στο φόρουμ της Corsair

http://forum.corsair.com/v3/forumdisplay.php?f=214

Thanks Carmen. Μου ειπαν οτι το ticket μου ηδη μεταφερθηκε στο customer support της εταιριας και οτι θα εχω νεα απο αυτους συντομα για την αποφαση τους. Ελπιζω να μου δεχτουν την αιτηση της προπληρωμενης επιταγης και να μην χρειαστει να πληρωσω φραγκο για μεταφορικα. Η δικη μου μπιζνα μαζι τους εξαρταται απο αυτο ετσι και αλλιως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...