Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι στα λεφτα του μπορεις να αγορασεις καλυτερα, τοσο ποιοτικα οσο και εμφανισιακα. Το G710+ δεν αξιζει τα λεφτα του γιατι δεν προσφερει κατι το ιδιαιτερο και θα μπορουσε με ανεση να κοστιζει 20-30 ευρω κατω. Επισης αν δεν κανω λαθος δεν ειναι φουλ μηχανικο κατι που ειναι απαραδεκτο σημερα για πληκτρολογιο σε αυτην την κατηγορια τιμης. 

Σκεψου οτι παιρνεις αυτο στα ιδια λεφτα. 

http://www.skroutz.gr/s/4385860/Corsair-Vengeance-K70.html

Αν παλι εχεις τη δυνατοτητα να ψονισεις απο εξω τοτε μπαινεις στην κατηγορια Ducky και αλλες top μαρκες. Εγω προσωπικα μετανιωσα που δεν πηρα το Ducky Shine 3. Θα μου κοστιζε 20 ευρω παραπανω απο το K70 αλλα το πληκτρολογιο ειναι πραγματικα top. 

Δημοσ.

οχι ειναι φουλ μηχανικο και απο εμφάνιση δεν ειναι και ασχημο, για μενα δηλαδη. εχει και o-rings για να μην ακουγεται τοσο πολυ  

Δημοσ.

O-rings εχει και το K70 που το εχω με κοκκινους και δεν ακουγεται τιποτα και εχει φουλ media πληκτρα ενω απο ποιοτητα ειναι 1 σκαλι πανω απο το G710+ τοσο με το βουρτσισμενο αλουμινιο αλλα και απο το καλωδιο που στο Κ70 ειναι τοσο παχυ οσο το δαχτυλο μου. Οπως καταλαβαινεις αλλο επιπεδο ποιοτητας αγοραζεις με 140 ευρω απο αλλες εταιριες. 

Δημοσ.

Γιατι στα λεφτα του μπορεις να αγορασεις καλυτερα, τοσο ποιοτικα οσο και εμφανισιακα. Το G710+ δεν αξιζει τα λεφτα του γιατι δεν προσφερει κατι το ιδιαιτερο και θα μπορουσε με ανεση να κοστιζει 20-30 ευρω κατω. Επισης αν δεν κανω λαθος δεν ειναι φουλ μηχανικο κατι που ειναι απαραδεκτο σημερα για πληκτρολογιο σε αυτην την κατηγορια τιμης. 

Σκεψου οτι παιρνεις αυτο στα ιδια λεφτα. 

http://www.skroutz.gr/s/4385860/Corsair-Vengeance-K70.html

Αν παλι εχεις τη δυνατοτητα να ψονισεις απο εξω τοτε μπαινεις στην κατηγορια Ducky και αλλες top μαρκες. Εγω προσωπικα μετανιωσα που δεν πηρα το Ducky Shine 3. Θα μου κοστιζε 20 ευρω παραπανω απο το K70 αλλα το πληκτρολογιο ειναι πραγματικα top. 

sry αλλά κάνεις λάθος, πρώτον είναι φουλ μηχανικό αντίθετα από τα corsair, και δεύτερον γ@μοδέρνουν από πλευράς αίσθησης και αντοχής  ενώ για τα corsair (που δίνεις 140 για να έχεις μάκρο με μεμβράνες, όρα Κ95, έλεος ρε λαμόγια) απλά έχει πέσει η διαφήμιση της αρκούδας όπως και για τα άλλα μπάζα, τα razer bw (πλήκτρα που ξεθωριάζουν-διπλοπατιούνται, led που χαλάνε κ.α). Btw είχα  και τα 3 και έχω κρατήσει μόνο το Logitech, το corsair (κ95) το διαολόστειλα με συνοπτικές και το black widow μαζεύει σκόνη στο πατάρι (και καλά backup λόγω blue).

Δημοσ.

sry αλλά κάνεις λάθος, πρώτον είναι φουλ μηχανικό αντίθετα από τα corsair, και δεύτερον γ@μοδέρνουν από πλευράς αίσθησης και αντοχής  ενώ για τα corsair (που δίνεις 140 για να έχεις μάκρο με μεμβράνες, όρα Κ95, έλεος ρε λαμόγια) απλά έχει πέσει η διαφήμιση της αρκούδας όπως και για τα άλλα μπάζα, τα razer bw (πλήκτρα που ξεθωριάζουν-διπλοπατιούνται, led που χαλάνε κ.α). Btw είχα  και τα 3 και έχω κρατήσει μόνο το Logitech, το corsair (κ95) το διαολόστειλα με συνοπτικές και το black widow μαζεύει σκόνη στο πατάρι (και καλά backup λόγω blue).

Ναι οπως ειπα μπορει και να κανω λαθος για το φουλ μηχανικο (και εκανα) αλλα και εσυ κανεις λαθος καθως τοσο το Κ70 οσο και το Κ95 ειναι ΦΟΥΛ μηχανικα και αυτα. Αν το δικο σου δεν ηταν φουλ μηχανικο τοτε απλα δεν ειχες το Κ95 αλλα το Κ90. Για τα Razer δεν θα με ακουσεις να διαφωνω, και εμενα το Blackwidow κυριολεκτικα διαλυθηκε μετα απο σχεδον 1 χρονο λειτουργιας. Στο ξαναλεω οτι κανεις λαθος παντως για το Κ95, δεν το ειχες, το Κ90 ειχες οπου εκει ναι συμφωνω οτι ουτε ποιοτικα ηταν αριστο αλλα και δεν ειχε και φουλ μηχανικο interface. 

Το προβλημα που συνανταμε σε Κ70 και Κ95 ειναι το κλασσικο προβλημα της προστασιας απο στατικο ηλεκτρισμο. Λογο της φυσης του πληκτρολογιου ο στατικος ηλεκτρισμος σκοτωνει αβερτα LED. Το δικο μου εχει ηδη ορισμενα νεκρα LED και το εχω 3 μηνες τωρα. Ποιος ξερει, ισως σε 1 χρονο απο τωρα να εχουν πεθανει τα φωτα απο ολοκληρο το πληκτρολογιο. 

Δημοσ.

Οχι δεν διαφωνω αλλα δεν συμφωνω και στο να σκασει 140 ευρω για να παρει G710+. Δεν ειναι το χειροτερο μηχανικο που μπορει να παρει (σαφεστατα και οχι) αλλα δεν ειναι και πολυ σοφη επιλογη με τις αλλες επιλογες που υπαρχουν. Για εμενα (και αφου εχω περασει απο αυτα τα πληκτρολογια) αν ειναι να σκασει 140 ευρω τοτε καλυτερα να σκασει κατιτις παραπανω και να παει αμεσως στην κορυφη που ειναι Ducky, Das, Filco, Rosewill πληκτρολογια ή απλα να ριξει το κοστολογιο και να παει σε κατι οικονομικοτερο οπως τα CM storm quickfire. 

Εννοειται οτι πρεπει να αγορασει απο εξωτερικο για τα παραπανω πληκτρολογια καθως δεν υπαρχουν πουθενα στην Ελλαδα αλλα αν το παρει αποφαση να παει στην κορυφη θεωρω οτι τα 20-30 ευρω παραπανω τα αξιζουν. 

Δημοσ.

<p>ναι έκανα λάθος, όντως το Κ90 είχα, πάντως απ'ότι βλέπω δεν διαφωνείς με τα όσα έγραψα.</p>

Στείλε μου το razer bw να σου στείλω το cm devastator. Είναι ότι πρέπει για backup :D

Δημοσ.

Εγω θα περιμενω την απαντηση της Corsair στο θεμα μου με το κοστολογιο αποστολης για αντικατασταση στο δικο μου Κ70. Αν δεχτει να μου στειλει προπληρωμενη επιταγη αποστολης τοτε θα το στειλω για αλλαγη κανονικα και θα ειμαι μια χαρα. Αν παλι δεν δεχτει τοτε απλα θα προχωρησω στην αγορα του Ducky Shine 3 και θα βαλω το K70 για backup μηχανικο πληκτρολογιο. 

Δημοσ.

Το θέμα με τα led το έχουν μονο τα corsair και τα logitech η παίζει και σε cm/ducky;

Στα Corsair ειναι γνωστο το προβλημα απο την ιδια την εταιρια και γι αυτο το φτιαχνουν στην νεα εκδοση των πληκτρολογιων που ερχονται. Στην Logitech δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι προβλημα κατασκευαστικο, μαλλον για αστοχια υλικου προκειται (κλασσικα στη γραμμη παραγωγης) αλλα αν διαβασεις θα δεις οτι πεθαινουν αρκετα οπως και στα Razer. Προσωπικη αποψη επι του θεματος ειναι απλα οτι κατι δεν εχουν σωστα στην κατασκευη και πεφτει εξωτερικη παρεμβολη (στατικος ηλεκτρισμος) και αναλογα πεθαινουν και τα αντιστοιχα LED. Στα Corsair δε επειδη στα πληκτρα ειναι διαφορετικες οι βασεις και ειναι ορθια και οχι βυθισμενα στο πληκτρολογιο το προβλημα ειναι ενισχυμενο καθως δεν υπαρχει προστασια μιας και τα LED ειναι καλωδιομενα εξωτερικα του διακοπτη. 

Για Ducky και CM σιγουρα θα υπαρχουν μεμονομενα περιστατικα αλλα γενικα διαβαζοντας στο internet για προβληματα αξιοπιστιας και τετοια δεν ειδα τιποτα. Γενικα απο αποψη αξιοπιστιας σε λογικα τιμολογιακα προιοντα η CM ειναι παρα πολυ δυνατη (ισως η δυνατοτερη) εταιρια και χτυπαει στα ισια Logitech. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...