Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να αλλάξω σύνδεση και είμαι μεταξύ του forthnet 3play και του hol 2play με κινητά . Μιλάω πολύ στο κινητό από σταθερό και σκέφτομαι και μελλοντικά να βάλω και τηλέοραση . Εσείς ποιο προτείνετε?

Δημοσ.

με το 3play της forthnet έχεις και πολλά κανάλια μόνο από δορυφόρο και έχεις και το πλεονέκτημα ότι έχει αστική χρέωση για κινητά με forthnet . H hol σου έχει κανονική χρεωση για κινητά και στην τηλεόραση για να έχεις κανάλια πρέπει να πληρώσεις επιπλέον 8 ευρώ το μήνα και 3μήνες δώρο για ένα χρόνο . 

Δημοσ.

Αν θες τηλεόραση καλό πακέτο έχει η Forthnet αλλά μια all around εμπειρία και αξιόπιστη θα πρότεινα την Wind έχει φτιάξει πάρα πολύ το δίκτυο της 

Δημοσ.

Αν θες τηλεόραση καλό πακέτο έχει η Forthnet αλλά μια all around εμπειρία και αξιόπιστη θα πρότεινα την Wind έχει φτιάξει πάρα πολύ το δίκτυο της 

ήμουν wind και πέρασα τα χειρότερα . τeλειώνει το συμβόλαιο μου σε 4 μέρες με wind και τώρα θα αλλάξω πάροχο . βαριέμαι να λέω τα ίδια για τη wind . μακρυά και από wind .

Δημοσ.

θέλω να αλλάξω σύνδεση και είμαι μεταξύ του forthnet 3play και του hol 2play με κινητά . Μιλάω πολύ στο κινητό από σταθερό και σκέφτομαι και μελλοντικά να βάλω και τηλέοραση . Εσείς ποιο προτείνετε?

εγώ θα σου πρότεινα forthnet γτ έχεις τις φθηνότερες χρεώσεις και τιμές και μελλοντικά μπορείς να βάλεις και tv αν θες.

Δημοσ.

εγώ θα σου πρότεινα forthnet γτ έχεις τις φθηνότερες χρεώσεις και τιμές και μελλοντικά μπορείς να βάλεις και tv αν θες.

ναι αλλα λέγεται ότι θα εξαγοραστεί απο wind :P

Δημοσ.

ναι αλλα λέγεται ότι θα εξαγοραστεί απο wind :P

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο χρόνο αλλά τελικά δεν έχει γίνει τίποτα .  Βλέπω ότι έχει και τις φθηνότερες χρεώσεις σε κινητά αλλά και τιμές και τελικά θα κάνω αίτηση για νέα σύνδεση σε forthnet  . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...