Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω πιστωτικό από το e-shop 140 ευρώ. Το κουτί περιέχει επεξεργαστή i-5 2500k και μία 7950. Στο μέλλον θα γίνει αναβάθμιση σε δύο 7950. Ποιο τροφοδοτικό μου προτείνετε? Είχα καταλήξει στο 

CORSAIR RM SERIES RM750 - 750 WATT 80 PLUS GOLD CERTIFIED FULLY MODULAR PSU

αλλά διάβασα αυτήν την κριτική και με προβλημάτισε.

Link.png Site: RM750

Δημοσ.

Millennium εκτιμώ την άποψη σου . Διάβασα ένα review για το v700 και δεν βλέπω να υπερτερεί κάπου. Αντίθετα πρέπει να είναι πιο θορυβώδης. Θα μπορούσες συνοπτικά να μου αναφέρεις σε τι πιστεύεις ότι υπερισχύει η πρότασή σου. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.

Εδω σε review εβγαλαν τη σειρα rm της corsair για κλαμματα, οχι απλα κακη αλλα της ριξανε x..Γιαυτο και το αποριπτεις στο βασικο σου ποστ. Ζητας λοιπον καλο τροφοδοτικο με 140€...Δε νομιζω να υπαρχει καποιο αλλο εκτος αυτων των δυο που θα σου προσφερει τοσα πολλα σε αυτα τα watt και σε αυτη τη τιμη.

Αθορυβα υπαρχουν αλλα οχι σε αυτο το budget και σε αυτα τα watt. Ζυγιζεις και αποφασιζεις τι θες.:)

Δημοσ.

Millennium εκτιμώ την άποψη σου . Διάβασα ένα review για το v700 και δεν βλέπω να υπερτερεί κάπου. Αντίθετα πρέπει να είναι πιο θορυβώδης. Θα μπορούσες συνοπτικά να μου αναφέρεις σε τι πιστεύεις ότι υπερισχύει η πρότασή σου. Ευχαριστώ. 

Seasonic (ένας εκ των 2 κορυφαίων κατασκευαστών psu) X Series είναι εσωτερικά το συγκεκριμένο.Μόνο η platinum series έχει καλύτερα και φυσικά σε άλλες κατηγορίες τιμών.Τώρα για τα "θορυβώδες" κλπ τα αφήνω για τους κατόχους του forum που συμμετέχουν και στο νήμα.

To AX760 είναι καλύτερο αλλά και ακριβότερο.

Δημοσ.

ε γιαυτο ειπα να βαλει τα ψιλα,γιατι αξιζει.

αν και τωρα που το καλοβλεπω ποιο πολυ συμφερει απο e-shop το ax860 με 177€.

νινοπουτσε αν σου περισσευουν 37€ χτυπα το 860 χωρις δευτερη σκεψη.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549364

:-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...