Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο γερμανικό eshop notebooksbilliger.de που είναι πολύ γνωστό και στέλνει Ελλάδα ( έχει συζητηθεί σε αλλά ελληνικά φόρουμ αλλά δεν έχω προσωπικά αγοράσει κάτι ) έχετε έκπτωση 50 ευρώ για αγορά ταμπλέτας πάνω των 149 ευρώ .Ο κωδικός του κουπονιού ειναι TABLET50.

Έχει καλές τιμές για τα μικρά 8ρια με windows,το -50 γλιτώνει τα μεταφορικά για Ελλάδα και ρίχνει λίγο την τιμή.

Δεν ξέρω την διάρκεια της προσφοράς,δοκιμάστε το στο καλάθι αγοράς ή στείλτε ημειλ.

Πχ το φτηνό Dell venue 8 pro 32 γιγα έχει 249 με το κουπόνι και 20 ευρώ να ειναι τα ταχυδρομικά πάει 220.Τα ελληνικά γ*φτοshop το χρεώνουν 309 και μεταφορικά.

Πχ το φτηνό Dell venue 8 pro 32 γιγα έχει 249 με το κουπόνι και 20 ευρώ να ειναι τα ταχυδρομικά πάει 220.Τα ελληνικά γ*φτοshop το χρεώνουν 309 και μεταφορικά.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι στέλνει Ελλάδα? γιατί πήγα να κάνω παραγγελία δοκιμαστικά και μου έβγαλε ότι στέλνει Γερμανία και Αυστρία.

• Like 1
Δημοσ.

απο το σαιτ..

ACTION!Get € 50 discount with the 0% financing and the coupon code "TABLET50." 
This offer is valid until 02/15/2014.

The coupon code is "TABLET50" and can not be combined with other discount offers. 
As payment, the 0% financing must be selected. The offer is valid until 02/15/2014

μαλλον πρεπει να ισχυει μονο αν επιλεξεις πληρωμη με δοσεις..

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι στέλνει Ελλάδα? γιατί πήγα να κάνω παραγγελία δοκιμαστικά και μου έβγαλε ότι στέλνει Γερμανία και Αυστρία.

θα μπει o giorginho σε λίγο να μας πει... B)

Δημοσ.

Οταν επιλέξετε  Business customer ή αλλιώς Geschäftskunde  βγάζει την επιλογή και για Ελλάδα.

Οταν βάζετε το κουπόνι για κάποιο λόγο αυτόματα πάει σε δόσεις, όποτε μετα επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής, και έχετε την έκπτωση των 50 ευρώ.

Δημοσ.

Όντως μόνο αν πατήσεις business βγάζει Ελλάδα, αλλά εκεί δεν εμφανίζει τα μεταφορικά και ζητάει είδος επιχείρησης και τέτοια. Δεν ξέρω αν μπορεί οποιοσδήποτε να το βάλει. Σε ιδιώτες θεωρητικά στέλνει Αυστρία Γερμανία μόνο από ότι είδα. Την έκπτωση την κάνει πάντως αλλά είναι άχρηστο αν δε στέλνει Ελλάδα.

Δημοσ.

θα μπει o giorginho σε λίγο να μας πει... B)

Λολ σορι που θα απογοητεύσω αλλά δεν προλαβαίνω (και τώρα δοκιμαστικές παραγγελίες από το κινητό να βρω τι παίζει και με τις δόσεις δύσκολο). Πάντως το έχω χρησιμοποιησει το μαγαζί αυτό, μέχρι και "φοιτητής" έχω δηλωθεί (βγάζει κατά καιρούς έξτρα έκπτωση). Θέλει ψάξιμο πάντωςSent from my XT890 using Insomnia
Δημοσ.

Για να σας βγάλω από την περιέργεια κανένα e-shop δεν σου δίνει -50€ απλός συμπληρώνεις μια φόρμα προσφοράς που ισχύει έως 15 Απριλίου 2014 και την στέλνεις στην Samsung.

http://www.samsung.com/nl/promotion/samsung-galaxy-tablet-50-retour/actie-producten.html

Κύριοι με συγχωρείτε τώρα μόλις μπήκα στο Γερμανικό σαιτ μάλλον είναι άλλη προσφορά.

Δημοσ.

Για να σας βγάλω από την περιέργεια κανένα e-shop δεν σου δίνει -50€ απλός συμπληρώνεις μια φόρμα προσφοράς που ισχύει έως 15 Απριλίου 2014 και την στέλνεις στην Samsung.

http://www.samsung.com/nl/promotion/samsung-galaxy-tablet-50-retour/actie-producten.html

Διάβασε σε ποια προιοντα δίνει το site του topic και διάβασε σε ποια λέει το λινκ που παραθέτεις. Δεν είναι η ίδια προσφορά! Πχ. το site του τοπικ δίνει προσφορές και στο dell και σε κάποια επιπλέον samsung που δεν αναφέρονται στο λινκ που έβαλες.

Δημοσ.

Στέλνει μόνο σε επιχειρήσεις όχι σε ιδιώτες..

Für Geschäftskunden liefern wir ins europäische Ausland mit UPS International. Ein Versand an Privatkunden ist in diese Länder derzeit nicht möglich.

• Like 1
Δημοσ.

Στέλνει μόνο σε επιχειρήσεις όχι σε ιδιώτες..

Für Geschäftskunden liefern wir ins europäische Ausland mit UPS International. Ein Versand an Privatkunden ist in diese Länder derzeit nicht möglich.

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία,το κουπόνι μου το έστειλε φίλος,γιατί ψάχνω να βρω το thinkpad 8 από Γερμανία.

Δημοσ.

Δεν στέλνει το συγκεκριμένο site Ελλαδα παρα μονο αν δηλώσεις επαγγελματικό Αφμ.
Και εμένα με ενδιέφερε το ThinkPad 8 αλλα γιοκ.

Συγγνώμη για την ταλαιπωρία,το κουπόνι μου το έστειλε φίλος,γιατί ψάχνω να βρω το thinkpad 8 από Γερμανία.

Το cyberport.de εχει το 64/128αρι ThinkPad 8 για προπαταγγελια στέλνει κανονικα εδω αλλα τα μεταφορικά ειναι φαρμακι(58 ευρω)

Δημοσ.

Αφού βλέπω ότι γίνεται και γενική κουβέντα, ας αναφέρω και το arlt (γερμανικό) από το οποίο παρήγγειλα λίγο πριν τις γιορτές για φίλο λαπτοπ σε φοβερή τιμή (πλέον το συγκεκριμένο το έχουν ακριβότερα) και το οποίο στέλνει Ελλάδα με 19,90 (ήταν διαθέσιμο και ήρθε σε 1 βδομάδα) και πληρώνεις και μέσω Amazon payments! Ίσως βρει κάτι καλό κάποιος που ψάχνει.

Sent from my XT890 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...