leyteris1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα ο υπολογιστης εχει αρχισει και μου βγαζει ενα σφαλμα σχεδον συνεχει και κανει επανεκινηση μονος του:DRIVER_OVERRAN STACK BUFFER.Xαρακτηριστικα: AMD FX-3.80ghz-4gb drr3-500gb καμια λυση?
aris1986 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ψαξε εδω: https://www.google.gr/search?q=DRIVER_OVERRAN+STACK+BUFFER.&oq=DRIVER_OVERRAN+STACK+BUFFER.&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=122&ie=UTF-8#q=DRIVER+OVERRAN+STACK+BUFFER.&spell=1 BSOD σου βγαζει; Win7 ή 8?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εγινε επεξεργασια του τιτλου. Θα παρακαλουσα την επομενη φορα να υπαρχει μια καλυτερη περιγραφη.
SPANK Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 χμμμ προφανώς καποιος driver στην κανει την δουλειά Ο υπολογιστής ειναι σταθερός η desktop , μηπως έβαλες καποιον driver η καινουργια συσκευή τωρα πρόσφατα ?
leyteris1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ο υπολογιστης ειναι σταθερος δεν ειχα κανενα προβλημα εχω βαλλει και προγραμα για ελεγχους στα driver και τιποτα ολα ειναι ενημερωμενα.το μονο που εχω βαλλει στον pc για πρωτη φορα ειναι ενα στικακι τηλεορασεως.Λετε αυτο να κανει τη δουλεια ολη?
Moderators Gi0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 εχω βαλλει και προγραμα για ελεγχους στα driver και τιποτα ολα ειναι ενημερωμενα.Eτσι σου λεει το προγραμμα, δεν σημαινει πως οντως ετσι ειναι. το μονο που εχω βαλλει στον pc για πρωτη φορα ειναι ενα στικακι τηλεορασεως.Λετε αυτο να κανει τη δουλεια ολη? Με μη συμβατο/προβληματικο driver, ανετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα