IcemanGr71 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ψάχνω μια τηλεόραση για το δωμάτιο.... Δεν θέλω να είναι μεγάλη οπότε κοιτάζω γύρω στις 22 - 24 ίντσες... Έχετε να προτείνετε κάποια???? Με ενδιαφέρει να έχεις και εισόδους HDMI και κτλ. για σύνδεση με PS3, media player.... Λογικά είναι προτιμότερο να αγοράσω μία TV παρά ένα monitor - tv... σωστά ή λάθος??? Ευχαριστώ....
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Το μέγεθος που σκοπεύεις να πάρεις, είναι επαρκές για χρήση τής οθόνης πάνω στο γραφείο σου ως monitor, το οποίο συνήθως έχεις το πολύ κάνα ογδοντάρι εκατοστά από τα μάτια σου. Για χρήση ως τηλεόραση, αν μιλάς έστω και για 1,5 - 2 μέτρα απόσταση - πόσο μάλλον αν θες να διαβάζεις και υπότιτλους - θα σε κουράσει σίγουρα.
Ziant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ψάχνω μια τηλεόραση για το δωμάτιο.... Δεν θέλω να είναι μεγάλη οπότε κοιτάζω γύρω στις 22 - 24 ίντσες... Έχετε να προτείνετε κάποια???? Με ενδιαφέρει να έχεις και εισόδους HDMI και κτλ. για σύνδεση με PS3, media player.... Λογικά είναι προτιμότερο να αγοράσω μία TV παρά ένα monitor - tv... σωστά ή λάθος??? Ευχαριστώ.... Υπάρχει monitor, monitor-tv, και tv στις πχ 24 ίντσες. Η διάφορα είναι στο panel, monitor με monitor-tv έχουν το ίδιο πάνελ (θέλει ψάξιμο, αλλιώς μπορεί να φοράνε άλλο πάνελ) εσύ χρειάζεσαι ένα monitor-tv ips, που να έχει μικρό input lag και μικρό response time. Για να μην ψάχνεις όλα αυτά μπορείς να αγοράσεις ένα ips monitor, και με ένα εξωτερικό κουτί να το κάνεις tv Όσο αναφορά τις ίντσες δες σε ένα φίλο σου που έχει ένα 24αρι ips monitor, αν στην απόσταση που θέλεις, μπορείς να βλέπεις ταινίες κτλ
kostas_dr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ψάχνω μια τηλεόραση για το δωμάτιο.... Δεν θέλω να είναι μεγάλη οπότε κοιτάζω γύρω στις 22 - 24 ίντσες Η απόσταση θέασης ποιά θα είναι; Σίγουρα δεν θα σε βόλευε μια 32αρα; Για να βλέπεις ταινίες στις ίντσες που λες, πρέπει να' χεις μάτι αετού (κυρίως για τους υπότιτλους) και γενικά δεν θα ευχαριστηθείς τις μεγάλες, ακριβές παραγωγές.
IcemanGr71 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η απόσταση ειναι γυρω στα 2 με 2,20 μέτρα. Έχω ήδη μια 22αρα αλλά επειδή είναι tv-monitor τη θέλω για το γραφείο, οπότε θέλω να πάρω μια τηλεόραση που λογικά θα έχει καλύτερη απόδοση από μια tv- monitor...
deesnider Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η απόσταση ειναι γυρω στα 2 με 2,20 μέτρα. Έχω ήδη μια 22αρα αλλά επειδή είναι tv-monitor τη θέλω για το γραφείο, οπότε θέλω να πάρω μια τηλεόραση που λογικά θα έχει καλύτερη απόδοση από μια tv- monitor... Δεν είναι θέμα ποιότητας, είναι καθαρά θέμα μεγέθους, όπως σού είπα και πριν. Από δύο και πλέον μέτρα, σε 22"-24" θα στραβωθείς. Ειδικά οι υπότιτλοι δε θα διαβάζονται με τίποτα, χωρίς να σε πιάσει πονοκέφαλος. Αν το οικονομικό σου όριο είναι αυστηρά αυτό που γράφεις στον τίτλο, είναι χίλιες φορές προτιμότερο κατά τη γνώμη μου να επιλέξεις κάποια οικονομική 32άρα, ακόμα κι αν δεν είναι full H.D. Τουλάχιστον θα βλέπεις χωρίς να βλαστημάς...
GhostDel Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 καλύτερα να μαζέψεις +70 ευρώ και να πάρεις αυτή εδώ φίλε....σίγουρα δεν θα χάσεις! http://www.skroutz.gr/s/3006133/Samsung-UE32F5000.html
kostas_dr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Πολύ καλή η συγκεκριμένη πρόταση και οικονομική. Καμία σχέση με κάτι 22αρες και κάτι ψιλά τηλεοράσεις. Εγώ στην θέση σου, αυτό θα έκανα.
DimitRi_Del Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Καλημέρα, για να μην ανοίγω καινούργιο θέμα, θέλω και εγώ να πάρω μια tv για την γρια στο χωρίο! Έχει μια παλιά και δεν την παλευει με τον αποκωδικοποιητή οπότε θα την πάρω μία το πολύ μέχρι 200€, έχετε να προτείνεται κάτι; Προφανώς και το μόνο κριτήριο είναι τα χρήματα, δε θέλω ούτε HD, HDMI, κλπ μόνο για να βλέπει τηλεόραση.
kargo130 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Κατι τετοιο μαλλον χρειαζεσαι http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/tileoraseis/Turbo-X-TXV-32D-LED-TV-32%E2%80%99%E2%80%99.htm
kostas_dr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σωστά. Για τέτοια χρήση, μια πολύ απλή, φθηνή hd-ready, φτάνει και περισσεύει.
DimitRi_Del Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Eiναι λίγο μεγάλη, πιο μικρή δεν παίζει; 28 το πολύ! Εντομεταξυ αυτή την έχουν πιο ακριβή!!! http://goo.gl/UVT98o
kargo130 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Η διαφορα δεν ειναι τεραστια και οντως οι 26/28" ειναι πιο ακριβες
deesnider Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Eiναι λίγο μεγάλη, πιο μικρή δεν παίζει; 28 το πολύ! Εντομεταξυ αυτή την έχουν πιο ακριβή!!! http://goo.gl/UVT98o Έχεις περιορισμένο χώρο στο σημείο που θέλεις να την τοποθετήσεις; Αν ναι, πάσο. Αν όμως η 32άρα χωράει, μην το σκέφτεσαι καν και σού το λέω απολύτως φιλικά, θέλοντας να σε αποτρέψω από μια αγορά, για την οποία είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα μετανιώσεις. Για την απόσταση που λες ότι θα βλέπεις, κάθε άλλο παρά μεγάλη είναι, για να μη σού πω ότι είναι οριακή (θα το δεις στην πράξη, σού το εγγυώμαι). Από τη στιγμή που είναι εντός του budget σου, στη θέση σου δε θα κοιτούσα για μικρότερη. 2
kostas_dr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Έχεις περιορισμένο χώρο στο σημείο που θέλεις να την τοποθετήσεις; Αν ναι, πάσο. Αν όμως η 32άρα χωράει, μην το σκέφτεσαι καν και σού το λέω απολύτως φιλικά, θέλοντας να σε αποτρέψω από μια αγορά, για την οποία είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα μετανιώσεις. Για την απόσταση που λες ότι θα βλέπεις, κάθε άλλο παρά μεγάλη είναι, για να μη σού πω ότι είναι οριακή (θα το δεις στην πράξη, σού το εγγυώμαι). Από τη στιγμή που είναι εντός του budget σου, στη θέση σου δε θα κοιτούσα για μικρότερη. Συμφωνώ απολύτως. Είχα κάποιον γνωστό που είχε πάρει μια 27" γιατί η 32" του φαινόταν "μεγάλη" και μετά το είχε σκυλομετανιώσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα