cmetaxakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αρχικά βάζω εδώ το ποστ αν και ταίριαζε και στην κατηγορία παιχνιδιών. Το πρόβλημα είναι ότι το mac δεν βλέπει server που κάνει κάποιος υπολογιστής με wndows όπως και το αντίστροφο. Έχω κλειστά όλα τα firewalls από τα πάντα. Δοκίμασα με καλώδιο και ακριβώς το ίδιο. Να σημειωθεί ότι οι υπολογιστές που τρέχουν windows βλέπουν κανονικά το server που τρέχει σε windows. Οπότε δεν είναι θέμα δικτύου. Σαν υπολογιστή ο windows τον βλέπει το Mac. Οποιαδήποτε πληροφορία δεκτή. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 έχω παίξει παλαιότερα cod4mw μέσω ίντερνετ από mac εγώ με φίλο σε windows σε σέρβερ στημένο σε windows οπότε θεωρώ ότι λογικά γίνεται και στο cod2. Στην αρχή αντιπετώπισα παρόμοιο πρόβλημα αλλά έφταιγε ότι δεν έιχαμε κάνει update στην ίδια έκδοση του παινχιδιού που χρησιμοποιούσε ο σέρβερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmetaxakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Intenet βρίσκει όλους τους servers. Στο Lan έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darklordvader77 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Πηγες System Preferences->Network->Ethernet να ρυθμίσεις το δίκτυο (IP,Subnet Mask, Router) να ναι στα ίδα όρια με τις ρυθμίσεις LAN των Windows? Κοινώς να ναι στο ίδιο δίκτυο δηλαδη και τα 2 μηχανηματα.. Κάποτε που το χα κανει αυτο με το CoD2 (Mac-PC) μια χαρα μου χε δουλέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα