sibeth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Hi. Πήρε ο πατέρας μου πρόσφατα το galaxy s2(i9100) μεταχειρισμένο, με android 2.3.5.Το κινητό αυτό, έχει πάρει επίσημα στην Ελλάδα μέχρι και το 4.1 νομιζω. Μέσα απο το κινητό λέει οτι δεν υπάρχουν ενημερώσεις και το kies λέει latest firmware....Υποψιαζομαι οτι του έχουν βάλει το 2.3.5 με το ζόρι παλιά και γιαυτό δεν κάνει update τώρα?Ο κωδικός του εαν γράψω *#1234# τελειώνει σε xxk13 Υπάρχει περίπτωση εάν το πάω σε γερμανό/κλπ να μου κάνουν το update? Πρέπει να κάνω flash to 4.1? PS: Ελπίζω να πόσταρα στο σωστό σημείο.
biglinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Για μένα κατέβασε το Odin,μπες στο sammobile βρες το τελευταίο επίσημο firmware για Ελλάδα και εγκατέστησε το μέσω Odin να τελειωνεις... Υ.Γ.Αν δεν ξέρεις πες μου να σου δώσω οδηγό να το κανεις ειναι απλό.... 1
sibeth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω παίξει με flashing ακόμα, απλά ήθελα την πιο σίγουρη λύση για να μην το χαλάσω αλλά να το αξιοποιήσει(γιατί το 2.3 δεν εχει σχέση με το 4.1 σε αυτό το κινητό).Άμα δεν βρεθούν άλλα άτομα με παρόμοιο πρόβλημα ή να ξέρουν κάτι παραπάνω θα το κάνω flash.Άμα έχεις εύκολο tutorial που να έχεις χρησιμοποιήσει και να δουλεύει στείλε μου Ευχαριστώ.
biglinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω παίξει με flashing ακόμα, απλά ήθελα την πιο σίγουρη λύση για να μην το χαλάσω αλλά να το αξιοποιήσει(γιατί το 2.3 δεν εχει σχέση με το 4.1 σε αυτό το κινητό). Άμα δεν βρεθούν άλλα άτομα με παρόμοιο πρόβλημα ή να ξέρουν κάτι παραπάνω θα το κάνω flash. Άμα έχεις εύκολο tutorial που να έχεις χρησιμοποιήσει και να δουλεύει στείλε μου Ευχαριστώ. Καταρχήν ειναι εύκολο να το κανεις και δεν χάλαει τιποτα μιας και μιλάμε για επίσημο firmware ,εδώ σου έχω έναν οδηγό αν δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις κατι,τουλάχιστον κατάλαβε τι εστι Odin και σου ετοιμάζω εγώ μετά έναν οδηγό στα ελληνικά και σου εξηγώ βήμα-βήμα...http://xperiahtcrootingrom.com/install-stock-rom-on-galaxy-s2-i9100/ Εννοείται το s2 στην jb ειναι άλλο κινητό...!!!
sibeth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ. Όχι μην μπεις στον κόπο να μου ετοιμάσεις κάτι στα Ελληνικά, ξέρω καλά αγγλικά και είμαι στην πληροφορική, απλά επειδή είναι του μπαμπά, δεν θέλω να του το χαλάσω.Άμα το rom της samsung μπαίνει με μικρή πιθανότητα σφάλματος τότε θα το προσπαθήσω σύντομα.Το μόνο που θέλω είναι καλό tutorial που να έχει χρησιμοποιήσει κάποιος πρόσφατα, για το i9100 συγκεκριμένα.Άμα αυτό που μου έστειλες το έχεις δοκιμάσει είμαστε οκ Ευχαριστώ για όλα πάντως.
Λύση biglinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Λύση Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Η διαδικασία ειναι η ίδια σε όλα με Odin αν θες ακολούθησε αυτόν που ειναι ακριβώς για το firmware που θες να περάσεις και πιο κατανοητό... http://www.technoxide.com/2013/11/galaxy-s2-i9100-official-stock-android-4.1.2-update-using-odin.html?m=1 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Οντως το s2 (οπως και τα περισσοτερα αν οχι ολα τα sammy) ειναι πρακτικα unbrickable, ακολουθωντας τους οδηγους του biglinos δε θα εχεις καποιο προβλημα
sibeth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Περάστηκε το 4.1.2 μέσα σε 5 λεπτά, όλα μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ
biglinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Περάστηκε το 4.1.2 μέσα σε 5 λεπτά, όλα μια χαρά. Σας ευχαριστώ πολύ Ωραία!!! :)
sibeth Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Απλά ήθελα να το προσθέσω, μου έκανε εντύπωση πως το πέρασμα του 4.1.2 me to odin, το έκανε ως upgrade και όχι ως "flash". Γιατί τα στοιχεία του λογαριασμού μου πχ τα είχε όλα αφού το άνοιξα.Επίσης ξέχασα να αναφέρω ότι είχα δίκαιο τελικά, είχαν κάνει flash 3 φορές το κινητό πριν το πάρω στα χέρια μου και γιαυτό πολύ πιθανόν να μην έπαιρνε update.
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Απλά ήθελα να το προσθέσω, μου έκανε εντύπωση πως το πέρασμα του 4.1.2 me to odin, το έκανε ως upgrade και όχι ως "flash". Γιατί τα στοιχεία του λογαριασμού μου πχ τα είχε όλα αφού το άνοιξα.Ναι έτσι γίνεται,στην ουσία upgrade κάνει για αυτό μίλησα πιο πριν ότι εφόσον θα πας σε official rom δεν θα έχεις θεματα,όπως κι άμα θελήσεις να αλλάξεις τελείως μια ρόμ,πριν την εγκατάσταση με Odin κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανακάνεις αφού τελειώσεις με την εγκατάσταση της ρόμ,πράγμα που εσύ δεν χρειαστηκες γιατί ήθελες απλα upgrade να κανεις...Στο έγραψε στον flash counter στο download mode έτσι;Μπορείς να το σβήσεις αν θελήσεις πες μου να σου πω πως(μηδενισεις εννοώ)
sibeth Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ναι έτσι γίνεται,στην ουσία upgrade κάνει για αυτό μίλησα πιο πριν ότι εφόσον θα πας σε official rom δεν θα έχεις θεματα,όπως κι άμα θελήσεις να αλλάξεις τελείως μια ρόμ,πριν την εγκατάσταση με Odin κανεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και ξανακάνεις αφού τελειώσεις με την εγκατάσταση της ρόμ,πράγμα που εσύ δεν χρειαστηκες γιατί ήθελες απλα upgrade να κανεις... Στο έγραψε στον flash counter στο download mode έτσι;Μπορείς να το σβήσεις αν θελήσεις πες μου να σου πω πως(μηδενισεις εννοώ) Δεν μπορώ να πω κατάλαβα απόλυτα αυτό που περιέγραψες, αλλά δεν πειράζει, θα σε ξαναρωτήσω όταν έρθει ο καιρός. Ναι μου έγραψε το flash counter 3. Οχι δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξω, είναι εκτός εγγύησης και δεν έχω σκοπό να το πουλήσω. Thanks πάντως.
biglinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Σορρυ ίσως κάπως βιαστικές οι οδηγίες μου,ναι αν χρειαστείς κατι τέτοιο,χαρά μου να φανώ χρήσιμος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα