Προς το περιεχόμενο

Calibration σε Samsung Laser Printer


zarzonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

πριν λίγο καιρό αγόρασα τον samsung M2070W και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος. Έχω όμως ένα μικρό πρόβλημα. Όταν εκτυπώνω και η το αρχείο που θέλω να εκτυπώσω έχει πράγματα που πρέπει να εκτυπωθούν στις γωνίες, τότε τις κόβει για λίγο. Πχ σε ένα αρχείο που εκτύπωσα και κάτω δεξιά πρέπει να λέει Page 1 of 1, φαίνεται μόνο το Page 1 of και επίσης είναι κομμένα και λίγο τα γράμματα από την κάτω μεριά. Το υπόλοιπο έγγραφο είναι τέλειο. Ξέρετε πώς μπορώ να το φτιάξω αυτό το πρόβλημα; Μήπως θέλει κάποιου είδους calibration για τη σελίδα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To calibration στους laser εκτυπωτες δεν εχει να κανει σε καμμια περιπτωση με τα περιθωρια της σελιδας.

Αρχικα ,δες στο paper menu του εκτυπωτη αν εχει πειραχτει το μεγεθος του χαρτιου και δεν ειναι Α4,επειτα τυπωσε ενα configuration page του ιδιου του εκτυπωτη για να δεις την εκτυπωση εκτος απο pc,αν και στο configuration page δεν εκτυπωνεται κατι πολυ πολυ χαμηλα.

Δες επισης τους drivers του εκτυπωτη μηπως κατι εχει αλλαξει εκει,και σαν τελευταιο δες μηπως ειναι τελειως μηχανικο το προβλημα,δηλαδη να καθυστερει να τραβηξει χαρτι λογω καποιου φθαρμενου roller και επομενως να σου τρωει τερμα κατω την γραμμη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τρώει και στις τέσσερις γωνίες όταν είναι στην άκρη πράγματα. Στον εκτυπωτή το τσέκαρα και είναι σε A4 το χαρτί. Οπότε προφανώς δεν παίζει να είναι μηχανικό το πρόβλημα. Στους drivers που έγιναν εγκατάσταση αυτόματα, επειδή έχω Mac, δείχνει ότι επιλεγμένο χαρτί είναι A4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...