21century Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Νομίζω ότι η εταιρία κινείται σε πολύ καλό δρόμο.
GiorgosT Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 πο πο τούμπανο θα είναι 6 TB Δυστυχώς τα ΤΒ δεν είναι ποτέ αρκετά...
Galaxia Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 6Τ βολεύουν πολύ σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπως π.χ. αν είσαι φωτογραφος και δουλεύεις σε raw. Δε λέει να έχεις 45 σκληρούς από δω κι από κει. Χάνεις τη μπάλα τελείως...
qsis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ακούω συνέχεια για την αξιοπιστία των Seagate, αλλά μέχρι στιγμής δε μου έχει τύχει Πάντως όντως wd black=σκυλιά, αν και μου τα έχει παίξει από τη ζέστη σε λάπτοπ Scorpio black
kostas_dr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ακούω συνέχεια για την αξιοπιστία των Seagate, αλλά μέχρι στιγμής δε μου έχει τύχει Ομοίως, αλλά ας μην το γρουσουζεύω. 1
FarCry Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 από το καλοκαίρι του 2012 έχει αλλάξει αυτό, το λιγότερο πλέον είναι 2... http://technewspedia.com/seagate-increases-the-warranty-period-of-your-hard-drives/ άσε που ο συγκεκριμένος είναι της enterprise σειράς Constellation η οποία είναι με 5 χρόνια εγγύηση... ναι ρε φιλε αλλα 6 platters??? ελεος...
agerakel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γιατιωυπαρχουν ακομα οι συμβατοι? Τα πραγματα καθε μερα ξεφευγουν.. Προς το καλυτερο!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα