Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω εχω 14 σκληρους δισκους (ο ενας backup του αλλου!) συν εναν ακομα 85mb Quantum!! (ναι απο τοτε!!) ο οποιος δουλευει ακομα (και εχει φάει τουλαχιστον 15 χρονια χρησης)

μου εχουν χαλασει ολα αυτα τα χρονια 3 δισκοι. οι 2 ηταν Seagate, και ενας WD MyBook Triple Interface που παρουσιασε ξαφνικα σφαλμα στο 2ο ετος (δεν τον μετακινουσα ποτε και τον ανοιγα και μονο για backup).

γενικα ομως θεωρω τους WD πολυ πιο αξιοπιστους και δεν νομιζω να ξαναπαρω Seagate ποτέ.

τωρα εχω εναν Samsung 840 Evo 250GB στον υπολογιστη (ο οποιος ειναι απλα κορυφη) και απο τους 15 σκληρους μονο ο ενας ειναι Seagate.

δυστυχως 'τρεμω' πλεον να αποθηκευω δεδομενα σε απλους δισκους και ανυπομονω και εγω να ερθουν ssd μεγαλων χωρητικοτητων σε καλες τιμες (και οταν λεω καλες εννοω ας ειναι και διπλασιες απο τους κλασσικους αλλα όχι και 8πλασιες μιας και με 150 ευρω παιρνεις εναν 4tb)

• Super Moderators
Δημοσ.

τοτε γιατι μεσω σηριαλ μου βγαζε οτι ειναι εκτος εγγυησης?

γιατί είτε τον πήρες πιο πριν, είτε πήρες από παρτίδα που είχε σταλθεί σε κατάστημα πριν αυξηθεί η εγγύηση... :-(

Δημοσ.

δε χρειαζεσαι top-notch τεχνολογια σε τοσο μεγαλη χωρητικοτητα,

και οι SCSI παλιοτερα δε ξεπερνουσαν τα 40 Gb

η λογικη υπαγορευει ~120gb ssd για λειτουργικο και προγραμματα και εναν  συμβατικο δισκο  για storage

(ετσι κι αλλιως διαχρονικα αυτα τα 2 πρεπει να διαχωριζονται για λογους ασφαλειας μεσω physical drives - κι οχι partitions)

+1. Μόνη ένσταση είναι ότι με τα win7 να φτάνουν λόγω των updates σχεδόν τα 40GiB και δεδομένου ότι πλέον τα παιχνιδάκια δεσμεύουν διόλου ευκαταφρόνητα κομμάτια των δίσκων μας, πλέον πρέπει να ξεκινάμε από τα 250GiB. Αν χρειάζεται φυσικά.

Στο θέμα του storage συμφωνώ 100%. Αλλού το ΛΣ, αλλού τα δεδομένα.

Δημοσ.

εγω εχω 14 σκληρους δισκους (ο ενας backup του αλλου!) συν εναν ακομα 85mb Quantum!! (ναι απο τοτε!!) ο οποιος δουλευει ακομα (και εχει φάει τουλαχιστον 15 χρονια χρησης)

Είσαι συλλέκτης και εσύ βλέπω. ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

40gb? damn...

με win8.1 αυτή τη στιγμή στο laptop έχω 90gb free από τα 118 του Samsung 830 και δεν έχω κάνει disable το hibernate, μόνο το virtual memory..

Δημοσ.

Όσοι δε το έχουν δει: http://lifehacker.com/the-most-and-least-reliable-hard-drive-brands-1505797966?utm_campaign=socialflow_lifehacker_twitter&utm_source=lifehacker_twitter&utm_medium=socialflow

Προσωπικά είμαι τυχερός , έχει να μου χαλάσει δίσκος πάνω 4 χρόνια με σχεδον 24/7 uptime, με μπόλικο downloading.

Οι 6tb είναι παραπάνω απο welcome. 2 τέτοιοι, ο ένας για backup και δεν θες κατι άλλο.

Δημοσ.

Όσοι δε το έχουν δει: http://lifehacker.com/the-most-and-least-reliable-hard-drive-brands-1505797966?utm_campaign=socialflow_lifehacker_twitter&utm_source=lifehacker_twitter&utm_medium=socialflow

Προσωπικά είμαι τυχερός , έχει να μου χαλάσει δίσκος πάνω 4 χρόνια με σχεδον 24/7 uptime, με μπόλικο downloading.

Οι 6tb είναι παραπάνω απο welcome. 2 τέτοιοι, ο ένας για backup και δεν θες κατι άλλο.

Γενικά έχω διαβάσει αρκετά καλά λόγια για τους Hitachi αλλά δεν ξέρω με τους WD νιώθω πιο άνετα..

Δημοσ.

40gb? damn...

με win8.1 αυτή τη στιγμή στο laptop έχω 90gb free από τα 118 του Samsung 830 και δεν έχω κάνει disable το hibernate, μόνο το virtual memory..

Αφού μας έχουν φλομώσει στα updates!!!  :-D

Εγώ που θέλω έναν SSD για τα Windows 8.1 kai to bf4( μαζί με τα dlc και τα εκάστοτε patches) μου φθάνουν 120 γιγα???

Και περισσεύουν.

Δημοσ.

ΟΤΙ Seagate εχω παρει, εχει χαλασει. Οι περισσοτεροι WD Green που εχω παρει, εχουν χαλασει. Οι Blue παλευονται. Οι Black σκυλια.

Βεβαια, μια σειρα δισκων δεν την αλλαζω με τιποτα οσον αφορα την ταχυτητα και την αξιοπιστια:

Samsung SpinPoint F3.

• Like 2
Δημοσ.

ΟΤΙ Seagate εχω παρει, εχει χαλασει. Οι περισσοτεροι WD Green που εχω παρει, εχουν χαλασει. Οι Blue παλευονται. Οι Black σκυλια.

Βεβαια, μια σειρα δισκων δεν την αλλαζω με τιποτα οσον αφορα την ταχυτητα και την αξιοπιστια:

Samsung SpinPoint F3.

LoL Τόσο γκαντέμης;

Σε πόσο καιρό σου χαλάνε (οι WD..) και πως τους χρησιμοποιείς;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

LoL Τόσο γκαντέμης;

Σε πόσο καιρό σου χαλάνε (οι WD..) και πως τους χρησιμοποιείς;

Ευχαριστώ!

2 με 3.000 ωρες λειτουργειας και παπαλα.

Εχω 9 δισκους σε Windows Home Server.

4 x Samsung SpinPoint F3 1TB

3 x WD 20EARX 2TB (και οι 3 εχουν φυγει RMA, ο ένας 2 φορες κι ολας).

1 x Seagate 7200.12 1TB νομιζω, 3 φορες RMA

1x WD 3200AAKS Blue

1x  WD 1002FAEX Black 1TB

• Like 1
Δημοσ.

Εχω σε nas 4x3 seagate st. 3000 κάτι σε jbod απο τα οποια τα 7,5 ειναι 1080p και backup σε 3 τριαριδες wd. Ελπίζω οι δίσκοι μου να μην διαβαζουν forum περι αξιοπιστίας και να ζησουν αυτοι καλά κι εγω χωρίς καρδιακό. :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...