kostask91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δε ξερω αν ειναι το σωστο μερος για να γραψω, αλλα ψαχνω ρεμπετικα τραγουδια , απο αυτα που ακους και γουσταρεις. Ειμαι σε φαση χωρισμου γιαυτο προτιμω τετοιου ειδους τραγουδια οπως το παρακατω, εκτος και αν θεωρειτε καποιο αξιολογο , εκτος απο τα κλασικα τα γνωστα... Πχ παρτε ενα παραδειγμα Ευχαριστω εκ των προτερων .....
gvarth Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Φίλε kostask91, μια σχετική αναζήτηση (ρεμπέτικα, ρεμπέτικο τραγούδι, ρεμπέτες κ.λ.π.) στο YouTube θα σου δώσει πολλά τέτοια τραγούδια . Με κάποιο ειδικό πρόγραμμα , κάνεις extract το τραγούδι από το video και το αποθηκεύεις στο σκληρό δίσκο .
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καθοσον σε κοβω για "μερακλη":Μάγισσες (φερτε βοτανα! ) Τζουανάκος-Τατασόπουλος ιστορικη 1η εκτέλεση
bluesattack Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ειμαι σε φαση χωρισμου γιαυτο προτιμω τετοιου ειδους τραγουδια
kostask91 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 ^Χαχαχαχαχαχαχα καλα εννοειται δε θα πεθανουμε κιολας , αλλα οσο να ναι αν δεν περασεις αυτη τη φαση καποτε δε λεει ... Ευχαριστω για τις απαντησεις... Εμαθα και τραγουδια που δεν ηξερα. Αν εχετε αλλα υποψην , ΡΙΧΤΕ ΤΑ 1
kostas56789 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δεν θελω τη συμπονια κανενος-Γιωργος Χατζηαντωνιου Σε συνηθισα τοσο-Λίτσα Διαμάντη Εγω δεν εχω βγάλει το σχολείο-Γιωργος Μουφλουζέλης Στο τραπέζι που τα πινω-Στελιος Καζαντζίδης 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω για τις απαντησεις... Εμαθα και τραγουδια που δεν ηξερα. Αν εχετε αλλα υποψην , ΡΙΧΤΕ ΤΑ Δυστυχως, δεν βρισκω στο youtube, το αυθεντικο*: << Ασπρα μουρα, μαυρα μουρα / εισαι μια παλιοχαμούρα.... >> *οχι την light-μεταγενεστερη εκδοχη του Τσιτσανη
kostas56789 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 To πελαγος ειναι βαθυ-Στέλιος Καζαντζίδης Ταχυδρόμε της Χαράς-Πανος Γαβαλάς-Ρια Κούρτη Συγχαρητήρια-Πανος Γαβαλάς Την έδιωξα να πάει μακρυά μου-Στέλιος Καζαντζίδης Στο άδειο προσκεφάλι-Στέλιος Καζαντζίδης
kostask91 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Πολυ ωραιο, δεν το ηξερα, αντε βαλτε κι αλλα τετοια "αγνωστα" να μορφωνομαστε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα