Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εβαλα το καινουριο κουτακι,τους ανεμιστιρες!η θερμοκρασια απο 70 ΒΑ8ΜΟΥς πυγε στους 60 αποκλειστικα!σο για 60ευρω που εδωσα αξιζε πιστευω!μηπως ξερεται αν μπορω να βαλω στην καρτουλα μου υδροψυξη?amd radeon r9 280x ειναι gigabyte!ευχαριστω

• Like 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εβαλα το καινουριο κουτακι,τους ανεμιστιρες!η θερμοκρασια απο 70 ΒΑ8ΜΟΥς πυγε στους 60 αποκλειστικα!σο για 60ευρω που εδωσα αξιζε πιστευω!μηπως ξερεται αν μπορω να βαλω στην καρτουλα μου υδροψυξη?amd radeon r9 280x ειναι gigabyte!ευχαριστω

Χαίρομαι που σου δούλεψε!! Δοκίμασες αν κλείνει άλλο;

Δημοσ.

Χαίρομαι που σου δούλεψε!! Δοκίμασες αν κλείνει

ναι φιλε μου!δεν νιωθει μια ΠΛΕΟΝ!!δεν κλυνει ειναι ολα κομπλε!εκλεινε απο υπερ8εμανση λογικα στους 70!και τωρα στους 60 που πιανει με τους ανεμιστιρες μεσα σαν ψυγειακι ειναι!δυναμη σκετη!!!!!!!!!

ξερεις αν περνει υδροψυξη h amd radeon r9 280x tis gigabyte

Δημοσ.

ναι φιλε μου!δεν νιωθει μια ΠΛΕΟΝ!!δεν κλυνει ειναι ολα κομπλε!εκλεινε απο υπερ8εμανση λογικα στους 70!και τωρα στους 60 που πιανει με τους ανεμιστιρες μεσα σαν ψυγειακι ειναι!δυναμη σκετη!!!!!!!!!

ξερεις αν περνει υδροψυξη h amd radeon r9 280x tis gigabyte

Όχι φίλε δεν ξέρω αν παίρνει υδρόψυξη. Δεν έχω ασχοληθεί με υδρόψυξη σε κάρτα και δεν ξέρω αν παίρνουν η κάρτες υδρόψυξη. Sorry!

Δημοσ.

Λογικά έχει ενεργοποιημένη δικλίδα ασφαλείας στο BIOS για να κλείνει στους 70 αλλά καλά έκανες και άλλαξες γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες χαλάνε τα εξαρτήματα. 

Θέλω φωτογραφίες από τη σκοποβολή  :devil:

Δημοσ.

Λογικά έχει ενεργοποιημένη δικλίδα ασφαλείας στο BIOS για να κλείνει στους 70 αλλά καλά έκανες και άλλαξες γιατί οι υψηλές θερμοκρασίες χαλάνε τα εξαρτήματα. 

Θέλω φωτογραφίες από τη σκοποβολή  :devil:

xaxax  η βλακια ειναι οτι δεν ξερω τιποτα απο ΒΙΟΣ δυστιχως και δεν μπορω νατοβρω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...