ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Και να θέλεις να τα βάλεις λάθος δεν γίνεται… Δες αν πατάει καλά η κάρτα γραφικών στην μητρική. α παταει...μια χαρα κουμπωνει παταει...μια χαρα κουμπωνει Μαγκες παω να την πεσω δεν την παλεβω!εβαλα 2 παιχνιδακια τωρα φτανει τους 60 βα8μους!θαδω το πρωι οτν σικοθω αν ειναι ανυχτω η κλειστος και θα γραψω εδω!σας ευχαριστω πολυ! μαγκες μεσα σε 10λεπτα ανεβικε στους 70 η καρτα,εκαιγε ολοκληρη ειναι φυσιολογικο?
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 όχι την πιανω και καινε τα χερια μου...να την αφυσω ετσι ολο το βραδυ κενα καει? το παιδι που μου την εδωσε μεσα στιν ζελατινα κε κλυστη μου ειπε πως αμα εχει σιμαδι πανω πως εχει καεει δεν την καλυπτει η εγγυησει μου να μην φενετε κατι πανω στην πλακετα
stelios_ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 με ΟΛΑ ΑΥΤΑ που διαβασα.ειμαι πια βεβαιος πως φταινε ρυθμισεις στο bios. πηγαινε και ψαξε καλα το bios. καπου ρυθμιζετε στους ποσους βαθμους θα κλεινει το pc. το τροφοδοτικο ακομα και μικρο να ηταν δεν θα σου εσβηνε μετα απο εγκατασταση sdd . γιατι οι απλοι δισκοι τραβανε πολυ περισσοτερο κυριως για την εκκινηση τους. επισης για να ειναι μικρο σημαινει οτι εχεις ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΘΥΡΙΑ. οσο για τα μη σφηχτα καλωδια. οπως και να ειναι τα καλωδια εφοσον δουλευει δουλευει. φυσικα οταν μια φισα δεν ειναι καλα κουμπωμενη δεν εχουμε το μεγιστο . αλλα το μονο που μπορει να δεις σε αυτη τη περιπτωση ειναι δυσλειτουργια του εξαρτηματος που τροφοδοτιτε απο αυτη την μη καλα κουμπωμενη φυσα. το τροφοδοτικο δεν κουραζετε απο αυτο . ισα ισα μπορει να ειναι και ποιο ξεκουραστο. απο μενα ψαξε καλα το bios
AiWaaa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 με ΟΛΑ ΑΥΤΑ που διαβασα.ειμαι πια βεβαιος πως φταινε ρυθμισεις στο bios. πηγαινε και ψαξε καλα το bios. καπου ρυθμιζετε στους ποσους βαθμους θα κλεινει το pc. το τροφοδοτικο ακομα και μικρο να ηταν δεν θα σου εσβηνε μετα απο εγκατασταση sdd . γιατι οι απλοι δισκοι τραβανε πολυ περισσοτερο κυριως για την εκκινηση τους. επισης για να ειναι μικρο σημαινει οτι εχεις ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΘΥΡΙΑ. οσο για τα μη σφηχτα καλωδια. οπως και να ειναι τα καλωδια εφοσον δουλευει δουλευει. φυσικα οταν μια φισα δεν ειναι καλα κουμπωμενη δεν εχουμε το μεγιστο . αλλα το μονο που μπορει να δεις σε αυτη τη περιπτωση ειναι δυσλειτουργια του εξαρτηματος που τροφοδοτιτε απο αυτη την μη καλα κουμπωμενη φυσα. το τροφοδοτικο δεν κουραζετε απο αυτο . ισα ισα μπορει να ειναι και ποιο ξεκουραστο. απο μενα ψαξε καλα το bios
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 με ΟΛΑ ΑΥΤΑ που διαβασα.ειμαι πια βεβαιος πως φταινε ρυθμισεις στο bios. πηγαινε και ψαξε καλα το bios. καπου ρυθμιζετε στους ποσους βαθμους θα κλεινει το pc. το τροφοδοτικο ακομα και μικρο να ηταν δεν θα σου εσβηνε μετα απο εγκατασταση sdd . γιατι οι απλοι δισκοι τραβανε πολυ περισσοτερο κυριως για την εκκινηση τους. επισης για να ειναι μικρο σημαινει οτι εχεις ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ και ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΘΥΡΙΑ. οσο για τα μη σφηχτα καλωδια. οπως και να ειναι τα καλωδια εφοσον δουλευει δουλευει. φυσικα οταν μια φισα δεν ειναι καλα κουμπωμενη δεν εχουμε το μεγιστο . αλλα το μονο που μπορει να δεις σε αυτη τη περιπτωση ειναι δυσλειτουργια του εξαρτηματος που τροφοδοτιτε απο αυτη την μη καλα κουμπωμενη φυσα. το τροφοδοτικο δεν κουραζετε απο αυτο . ισα ισα μπορει να ειναι και ποιο ξεκουραστο. απο μενα ψαξε καλα το bios δεν βρικα τπτ!καλημερα!το πσ δεν εκλεισε το βραδυ!απλα βουιζε οτν εφτασε 70βα8μους και εκεγε η καρτα γραφικων μεσα στα 10λεπτα που ετρεχα το γαμε!τελικα δεν εκλεισε το πσ το βραδυ γτ ανυξα το καπακι του πσ και επερνε αερα! οτν ειχα το καπακι δεν επερνε κα8ολου αερα με αποτελεζμα να καιει! να παρω δλδ αλλο κουτι/η να στυλω για αλλαγη την καρτΑ?
Ziant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο κουτί έχεις ? Δουλεύουν όλα τα φαν ? Πρέπει να αναγκάσεις το pc να κλείσει, για να βρεις τι έχει… Τρέξε ένα furmark Για την θερμοκρασία της 280x θα σου πει κάποιος που έχει την ίδια, 70 βαθμοί δεν είναι πολλοί, δες αν γυρίζουν όλα τα fan της κάρτας.
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο κουτί έχεις ? Δουλεύουν όλα τα φαν ? Πρέπει να αναγκάσεις το pc να κλείσει, για να βρεις τι έχει… Τρέξε ένα furmark Για την θερμοκρασία της 280x θα σου πει κάποιος που έχει την ίδια, 70 βαθμοί δεν είναι πολλοί, δες αν γυρίζουν όλα τα fan της κάρτας. γυριζουν ολα!δτο κουτι ινε παλιο δεν εχει μεσα fan!παραγγυλα πριν 20λεπτα ενα νεο κουτι αυτο εδω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809474 και 6φανς για ναμε κομπλε!δεν εχει κα8ολου air flow μεσα το κουτι!για αυτο ανεβενουνε τοσο οι βα8μοι!δεν εχει θεμα λογικα η καρτα αλλα το κουτι που δεν εχει εξαεριζμο και χωρις ανεμιστιρακια
Ziant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 παραγγυλα πριν 20λεπτα ενα νεο κουτι αυτο εδω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.809474 Στην συσκευασία έχει μόνο ένα fan, έχει 6 θέσεις για fan
XQuZe Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 MHΠως φτεει το κουτι που ειναι ενα των 5ευρω?¨Π και πρεπει να παρω καινουριο με καλο air flow κτλπα?ουτε ανεμιστιρακι δεν εχει πανω φαντασου.. Κανείς δεν το είδε αυτό ;
Ziant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Κανείς δεν το είδε αυτό ; Εδώ δεν αντικαταστούμε κάποιον τεχνικό, ούτε έχουμε αναλάβει το service κάποιας εταιρίας, ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει τον ts. Τώρα μετά από 12 ώρες αφού έχει βρεθεί το πρόβλημα (αν είναι εκει), που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να είναι πολλαπλό, λες δεν το είδατε αυτό ? Όταν κάνει κάποιος edit στο κείμενο και αυτός που το παρακολουθεί δεν μπορεί να δει αν έχει γίνει edit (έκτος αν έχει περάσει πχ μια ώρα), δεν μπορείς να πεις γιατί δεν το είδατε, ούτε εγώ μπορώ να ξαναδιαβάζω όλα τα ποστ από την αρχή. Εδώ το άθλημα είναι ομαδικό, και με την βοήθεια πολλών λύνονται αρκετά προβλήματα, δεν τα λύνει ένας… 2
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 σας ευχαριστω ολους παιδια για την γρηγορι ανταποκρισει και την απομακριζμενη βοηθεια!τελικα το προβλημα λυθηκε οτν ανοιξα το καπακι απτο πσ γιανα αεριζεται! τωρα πλεον δεν εχει θεμα παραγγυλα και ενα μετριο κουτακι με καλο εγαεριζμο και ολλα μια χαρα!σας ευχαριστω και παλι ναστε καλα ολοι!!
Ηλίας 19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις έρθει κάνε το παλιό κουτί στόχο με σφεντόνα. Οι τρύπες θα βελτιώσουν το airflow.
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μόλις έρθει κάνε το παλιό κουτί στόχο με σφεντόνα. Οι τρύπες θα βελτιώσουν το airflow. χαχα θεουλις!
XQuZe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Εδώ δεν αντικαταστούμε κάποιον τεχνικό, ούτε έχουμε αναλάβει το service κάποιας εταιρίας, ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει τον ts. Τώρα μετά από 12 ώρες αφού έχει βρεθεί το πρόβλημα (αν είναι εκει), που στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να είναι πολλαπλό, λες δεν το είδατε αυτό ? Όταν κάνει κάποιος edit στο κείμενο και αυτός που το παρακολουθεί δεν μπορεί να δει αν έχει γίνει edit (έκτος αν έχει περάσει πχ μια ώρα), δεν μπορείς να πεις γιατί δεν το είδατε, ούτε εγώ μπορώ να ξαναδιαβάζω όλα τα ποστ από την αρχή. Εδώ το άθλημα είναι ομαδικό, και με την βοήθεια πολλών λύνονται αρκετά προβλήματα, δεν τα λύνει ένας… Με παρεξήγησες ίσως δικαιολογήμενα για τον τρόπο που το έγραψα ! Εγώ το θεώρησα σημαντικό και επειδή δεν το είχε δει κάνεις το έγραψα δεν ήθελα να το παίξω έξυπνος έξαλλου δεν έχω τις γνώσεις σας πάνω σε αυτά τα θέματα απλά να βοηθήσω ήθελα !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα