Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω να είναι κάτι άλλο βγάλε τον ssd και δες αν έχεις θέμα, μετά άσε μόνο τον ssd και δες αν έχεις θέμα και τέλος και τους δύο. 

μαλλον βρικα τι εφτεγε!οταν αγορασα τιν καρτα γραφικων μου,μεσα ειχε ενα καλωδιο δικο τις που συνδεει το τροφοδοτικο με 2ενοσεις δεν ξερω πως λεγεται αυτο στιν καρτα γραφικων,αυτα μωρε που κουμπονουνε κε λενε πανω Pc-i?που δυνουνε ρευμα εννοω,λπν οτν αγορασα την καρτα μου δοσανε 2τετια,οπου τα συνδεεις μετο τροφοδοτικο,ινε τα αρσενικα και τα θυληκα,δεν τα ειχα βαλει τωρα πανω στν καρτα γραφικων μου,ειχα βαλει αυτο που εχει το τροφοδοτικο μονο του και οχι αυτα που μου εδωσαν μαζη με την καρτουλα,προχ8εσ τα αλλαξα,λογικα αυτο ειναι ηθελε τα δικα του,κατι επεζε μετο ρευμα!θα τεσταρω σημερα το βραδυ ναδω αν ξυπνισω και ειναι ανοιχτος

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μακάρι να τον φτιάξεις. 

σας ευχαριστω παιδια!θα γραψω αβριο το πρωι παλι μετα results!καλο ξημερωμα αδερφια!ναστε παντα καλα!

Δημοσ.

Μπορεί να κλεινει από βραχυκύκλωμα, από κακό psu, αλλά αφού άνοιξες το κουτί για να βάλεις ssd, κάτι έχεις πειράξει στο κουτί, δες το πάλι…

Οι ανταπτορες που είχε η κάρτα γραφικών είναι για να δώσεις ρεύμα στην κάρτα όταν δεν βγάζει pci-e το τροφοδοτικό.

Πες αναλυτικά ποια κάρτα γραφικών/τροφοδοτικό έχεις…

Δημοσ.

Μπορεί να κλεινει από βραχυκύκλωμα, από κακό psu, αλλά αφού άνοιξες το κουτί για να βάλεις ssd, κάτι έχεις πειράξει στο κουτί, δες το πάλι…

to κιταξα,,,τπτ ολλα ειναι εκει!δεν ητανε τπτ δεν πυραξα κατι!απλα κατι εκανα στην καρτα γραφικων,μονο αυτην ακουμπισα τπτ αλλο!ο ssd μπηκε αμεσως χωρις να ακουμπισω τπτ

Οι ανταπτορες που είχε η κάρτα γραφικών είναι για να δώσεις ρεύμα στην κάρτα όταν δεν βγάζει pci-e το τροφοδοτικό.

Πες αναλυτικά ποια κάρτα γραφικών/τροφοδοτικό έχεις…

r9 280x karta,corsair 650w 

Δημοσ.

r9 280x karta,corsair 650w 

Αναλυτικά λέμε...

Για να δω πόσα pci-e βγάζει το τροφοδοτικό και πόσα παίρνει η κάρτα γραφικών..

pcie-connectors.jpg

Δημοσ.

ποια σειρά corsair αν και εμένα όλα καλά μου φάινονται. 

σωθηκες τωρα!παντος ειναι καλο τροφοδοτικο ¨Π δεν εχω παραπονο vs series einai h seira

Δημοσ.

Βγάλε τα καλώδια ρεύματος της κάρτα γραφικών, και δες επάνω στην κάρτα αν δέχεται 1 x 6 pin και 1 x 8 pin (μετρά τις τρύπες σε κάθε υποδοχή)

Δημοσ.

Βγάλε τα καλώδια ρεύματος της κάρτα γραφικών, και δες επάνω στην κάρτα αν δέχεται 1 x 6 pin και 1 x 8 pin (μετρά τις τρύπες σε κάθε υποδοχή)

στην μια μερια ινε 3πανω κε 3 κατω δλδ 6, 1χ3 και 1χ3 δλδ,και στην αλλη μερια ακριβως διπλα ειναι 1χ4 και 1χ4 δλδ 8!

συνδεσα τα καλωδια του τροφοδοτικου τωρα..ινε 2σειρες κε σε καθε σειρα εχει 3 τριπουλες στην πρωτη σειρα πχ και αμεσως απο κατω στην 2τερι σειρα εχει παλι 3ς τριπουλες συνολο 6 ¨) και διπλα το ιδιο με 4σ τρυπες

Δημοσ.

Και να θέλεις να τα βάλεις λάθος δεν γίνεται…

Δες αν πατάει καλά η κάρτα γραφικών στην μητρική.

Κατέβασε ένα FurMark να στρεσάρεις την κάρτα γραφικών… Δες και αν ζεστένεται το τροφοδοτικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...