ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπερα!καταρχας ξερω για τα ελληνικα μου... εχω χτυσει ενα gaming pc και παιζω πχ 6ωρες την μερα! χθες και σημερα ομως εννο του εβαλα εναν καινουριo ssd κλυνει μονος του!φοραει r9 280x ,ssd 256gb,10gbram, corsair 650w! μονο οταν παιζω games Κλυνει!δεν εχει προβλημα με την θερμοκρασια! τι μπορει να παιζει ρε παιδια?γυνεται shutdown Μονος του!χθες που εγυνε μου εβγαλε να κανει τα windows repair(οταν των ανοιξα )σημερα δεν μου εβγαλε τπτ απλα εκλεισε
Ηλίας 19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Αν κάνει κανονικά shut down τσέκαρε μήπως έχεις φορτώσει και κανένα πρόγραμμα διαχείρησης συνήθως έχει τέτοιες βλακείες μαζί με τα drivers.
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Που μπορω να το βρω αυτο?shut down αμεσως σε λεω!σαν να κλυνει το ρευμα! Μονο αυτα εδω εχω!δες φωτο!
Ηλίας 19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Α όχι κανονικά από τα windows...τότε κοιτάς σε θερμοκρασίες και τροφοδοσία, αν είσαι εντάξει από θερμοκρασίες τότε φταίει τροφοδοτικό. Πάντως κοίταξε και πιο προσεκτικά τα προγράμματα που γράφουν θερμοκρασίες πολλές φορές λένε μαλακίες.
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Α όχι κανονικά από τα windows...τότε κοιτάς σε θερμοκρασίες και τροφοδοσία, αν είσαι εντάξει από θερμοκρασίες τότε φταίει τροφοδοτικό. Πάντως κοίταξε και πιο προσεκτικά τα προγράμματα που γράφουν θερμοκρασίες πολλές φορές λένε μαλακίες. νατο παω για αλλαγη δλδ το τροφοδοτικο?πριν 1 μηνα το πυρα αγοραζμενω!... λες να παω στα 700w?η καρτα ινε στους 50βα8μους αντε 60 το μαχ να ανεβει ινε πολυ καλα
Ηλίας 19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 σε χρήση όχι είναι σε ανεκτή θερμοκρασία, μέχρι 60 βαθμούς είσαι σε καλά επίπεδα, αλλά και μέχρι 80 σπάνια έχεις προβλήματα. Σκέφτομαι μήπως κλείνει με κάποια ασφάλεια μέσω BIOS σε νορμάλ θερμοκρασίες ρίξε μια ματιά αν λέει κάτι (που δεν νομίζω, απλώς για να το αποκλείσουμε) αλλιώς αφού το πήρες πριν ένα μήνα...service. 650W είναι πολλά δεν θες παραπάνω εκτός αν έχει δύο κάρτες γραφικών ή καμία θηρίο πανάκριβη. 1
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 σε χρήση όχι είναι σε ανεκτή θερμοκρασία, μέχρι 60 βαθμούς είσαι σε καλά επίπεδα, αλλά και μέχρι 80 σπάνια έχεις προβλήματα. Σκέφτομαι μήπως κλείνει με κάποια ασφάλεια μέσω BIOS σε νορμάλ θερμοκρασίες ρίξε μια ματιά αν λέει κάτι (που δεν νομίζω, απλώς για να το αποκλείσουμε) αλλιώς αφού το πήρες πριν ένα μήνα...service. 650W είναι πολλά δεν θες παραπάνω εκτός αν έχει δύο κάρτες γραφικών ή καμία θηρίο πανάκριβη. δεν τρεχει τιποτα απο ΒΙος,...να το παω για service e?Και τι θα τους πω?πως θα τους τοπω γιανατο τεσταρουνε δλδ? θα μου πουνε δουλευει μια χαρα...να αφυσω το πσ ολο το βραδυ ανυχτω με κανα game γιαναδω αμα κλυσει το πρωι?
Ηλίας 19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εσένα δεν σε νοιάζει έχεις αυτό το πρόβλημα και υπάρχει εγγύηση να βρούνε τρόπο να στο φτιάξουνε...ωραία ιδέα γιατί όχι...να το κάνουν!
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Εσένα δεν σε νοιάζει έχεις αυτό το πρόβλημα και υπάρχει εγγύηση να βρούνε τρόπο να στο φτιάξουνε...ωραία ιδέα γιατί όχι...να το κάνουν! αν δεν ειναι αυτο τι μπορει να ινε? Εσένα δεν σε νοιάζει έχεις αυτό το πρόβλημα και υπάρχει εγγύηση να βρούνε τρόπο να στο φτιάξουνε...ωραία ιδέα γιατί όχι...να το κάνουν! MHΠως φτεει το κουτι που ειναι ενα των 5ευρω?¨Π και πρεπει να παρω καινουριο με καλο air flow κτλπα?ουτε ανεμιστιρακι δεν εχει πανω φαντασου..
AiWaaa Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ανεβασε μια εικόνα απο hw monitor ενω πάιζεις να δούμε temps. 2
Ηλίας 19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ούτε εμένα έχει αλλά είναι παντού τρούπιο . Δεν νομίζω να φταίει το κουτί. 1
Ziant Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 χθες και σημερα ομως εννο του εβαλα εναν καινουριo ssd κλυνει μονος του Τσέκαρε τις καλωδιώσεις μέσα στο κουτί, να δεις αν κάνουν καλή επαφή...
Ηλίας 19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Όπα όπα δεν το πρόσεξα αυτό σόρρυ, για δες μήπως παίζει θέμα με το δίσκο σε κανά άλλο pc. Να ο ύποπτος.
ssd@ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Ανεβασε μια εικόνα απο hw monitor ενω πάιζεις να δούμε temps. οριστε! Όπα όπα δεν το πρόσεξα αυτό σόρρυ, για δες μήπως παίζει θέμα με το δίσκο σε κανά άλλο pc. Να ο ύποπτος. δεν εχω αλλο πσ! Τσέκαρε τις καλωδιώσεις μέσα στο κουτί, να δεις αν κάνουν καλή επαφή... τις τσεκαρα ολλα κομπλε ειναι,,οπως τα ειχα...
Ηλίας 19 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δεν βλέπω να είναι κάτι άλλο βγάλε τον ssd και δες αν έχεις θέμα, μετά άσε μόνο τον ssd και δες αν έχεις θέμα και τέλος και τους δύο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα