giannisbog Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Oταν το κανω Μπουτ τι να προσεξω για να σου πω ? Aυτες τις ΡΑΜ εχω http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552263
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Άσε περίπου να κανει τον έλεγχο για 2 με 3 ώρες , θα το καταλάβεις αν εχει errors πίστεψε με θα δεις κόκκινα
giannisbog Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αν βγαλουν κοκκινα η μπλε οθονη θα ωφειλετε στις ΡΑΜ?
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Κατα πασα πιθανότητα ναι κανε το memtest ομως, εναλλακτικά μπορεις να δοκιμάσεις και το αλλο που εχω στην υπογραφή μου για τις ram και γίνεται μεσω του διαγνωστικού εργαλείου των 7. Δοκίμασε το memtest πρώτα να δουμε η και τα 2 οτι θέλεις.
giannisbog Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Τωρα εδω και 30 λεπτα κανω το μεμτεστ και γραφει δεξια 39168 ΕRRORS απο κατω εχει πολλες κοκκινες γραμμες !!!Τι ειναι αυτο ?
Xristaras12 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 δεν χρειαζεται να συνεχισεις αλλο το τεστ,τραβα μια φωτο και τυπωσε την και πηγαινε αυριο με τις ραμ στο eshop και ζητα αντικατασταση. Οι μνημες σου ειναι προβληματικες. 1
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Και αν δεν ειναι και οι 2 σίγουρα μια απο τις 2 , αν θέλεις να δεις ποια απο τις 2 εχει πρόβλημα κανε το memtest παλι με την καθεμια μόνη της
giannisbog Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστω πολυ ελπιζω να τις αλλαξω και να μην ΔΩ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ την μπλε οθονη !!!Δηλαδη αυτες το προκαλουσαν ε? Γιατι και στην μπλε οθονη κατι για μεμορη μου εγραφε οπως ανεφερα !!!
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Γιατι και στην μπλε οθονη κατι για μεμορη μου εγραφε οπως ανεφερα !!! To ΜΕMORY_MANAGEMENT bugcode δεν μεταφραζεται αυτοματα σε προβλημα στις μνημες. Τhat said, ναι οι μνημες προκαλουν το προβλημα στην περιπτωση σου, οπως ειναι ξεκαθαρο απο το memtest.
giannisbog Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Αφησα την μια εκανα Μπουτ και εβγαλε στα 10 δευτερολεπτα 100 ερρορς την αφαιρεσα τεσταρα την αλλη που ειχα βγαλει και εχει 0 ερρορς στο 20 και τπτ απολυτως κοκκινο . Οποτε αφαιρω την χαλασμενη ραμ και θα κανω στην μια αντικατασταση αφου η αλλη ειναι καλη για να μην μεινω και χωρις υπολογιστη.Οποτε την αλλαζω και ερχετε η καινουργια την βαζω και δεν χρειαζετε να κανω κατι αλλο Φορματ η κατι τετοιο ??
SPANK Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Έτσι ακριβώς αντικαθιστάς απλα την χαλασμένη και εισαι κομπλέ , δεν χρειάζεται να κανεις τιποτα αλλο
Thanos1972 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2014 εαν αγοραστηκαν σαν σετ τοτε πρεπει να τα πας και τα 2 πισω.
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2014 Να σου πω μια λεπτομέρεια που πρεπει όμως να τσεκαρεις.. Δες τους χρονισμους και τα volt της μνήμης και μετα μπες στο bios να δεις αν ειναι σωστα σεταριςμενη.. Παίζει η μητρική να στην εχει υπέρ χρονίσει ή να μην εχουν μπει τα σωστα volt .. Συμβαίνει.. Αν βαριέσαι άλλαξε το σετακι.
vnikolakis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπέρα.Εχω και εγω ένα laptop Turbo-x και εδώ και κανένα μήνα όταν πάω να κάνω εγκατάσταση του skype μου βγάζει μπλέ οθόνη: Please check with your hardware device vendor for any driver updates ***stop:0x000000EA¨(0χ86085768 . Μπορείτε να με καθοδηγήσετε στο να βρώ τι φταίει;Επίσης όταν κάποιες φορες πάω να ανοίξω βιντεάκι μου βγάζει πάλι μπλέ οθόνη. Ευχαριστω.
SPANK Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Παιδια καλησπέρα.Εχω και εγω ένα laptop Turbo-x και εδώ και κανένα μήνα όταν πάω να κάνω εγκατάσταση του skype μου βγάζει μπλέ οθόνη: Please check with your hardware device vendor for any driver updates ***stop:0x000000EA¨(0χ86085768 . Μπορείτε να με καθοδηγήσετε στο να βρώ τι φταίει;Επίσης όταν κάποιες φορες πάω να ανοίξω βιντεάκι μου βγάζει πάλι μπλέ οθόνη. Ευχαριστω. Κανε uninstall τους drivers της κάρτας γραφικών , μετα βάλε το driver sweeper για να σβήσει οτι υπολοίματα εχει και ξανα πέρνα νεότερους drivers ή αν δεν γίνει δουλειά δοκίμασε πιο παλιους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα