Προς το περιεχόμενο

Blue screen of Death

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμφωνα με το error κοιτα εδω

http://support.microsoft.com/kb/2814803

ωστοσο βλεπω αν δεν κανω λαθος οτι ειναι μονο για τα win8 αυτο το προβλημα,οποτε δοκμασε να βαλεις win7..

και κατι αλλο,μηπως εχεις βαλει ''εικονικα windows''?

edit:

πες μας και στα win7 τι error σου εβγαζε

δες και αυτο..οπως ειπαν και τα παιδια οφειλετε σε hardware Ή σε καποιο device driver

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προγραμματακι ειναι και το μεμτεστ?

Πρόγραμμα που κανεις έλεγχο των μνημών  http://www.memtest.org/ , , κατεβάζεις το iso και το καις σε ενα cd και κανεις boot με αυτο ή κατεβάζεις το αντίστοιχο που εχει για usb stick

• Moderators
Δημοσ.

ωστοσο βλεπω αν δεν κανω λαθος οτι ειναι μονο για τα win8 αυτο το προβλημα,οποτε δοκμασε να βαλεις win7..

Ποναει χερι, κοψει κεφαλι??

@giannisbog

Οταν τελειωσεις με το memtest και εαν δεν βρεις προβλημα στις μνημες, περνα μια βολτα απο δω

• Like 1
Δημοσ.

Ποναει χερι, κοψει κεφαλι??

@giannisbog

Οταν τελειωσεις με το memtest και εαν δεν βρεις προβλημα στις μνημες, περνα μια βολτα απο δω

To linκ που μου ανεβασες ειναι για να εξετασω ολα τα εξαρτηματα ενα - ενα αν δουλευουν κανονικα η κανω λαθος? Αν ειναι αυτο λογικα θα βρω τι φταιει  :D

• Moderators
Δημοσ.

To linκ που μου ανεβασες ειναι για να εξετασω ολα τα εξαρτηματα ενα - ενα αν δουλευουν κανονικα η κανω λαθος? Αν ειναι αυτο λογικα θα βρω τι φταιει   :D

Ακριβως.

Και εαν τελειωσεις με ολα τα του hardware και δεν βρεις κατι να πηγαινει στραβα, περνας στην αλλη μερια του προβληματος, το software (2ο μερος του post)

Απλα μια υπενθυμιση, ξοδεψε τα οποια εξτρα λεπτα χρειαζεται για να διαβασεις τις οδηγιες και μην παρεις απλα τα προγραμματα τυφλοσουρτη και οτι κατσει. Θα γλυτωσεις χρονο μ αυτο που λεω.

Δημοσ.

Ακριβως.

Και εαν τελειωσεις με ολα τα του hardware και δεν βρεις κατι να πηγαινει στραβα, περνας στην αλλη μερια του προβληματος, το software (2ο μερος του post)

Απλα μια υπενθυμιση, ξοδεψε τα οποια εξτρα λεπτα χρειαζεται για να διαβασεις τις οδηγιες και μην παρεις απλα τα προγραμματα τυφλοσουρτη και οτι κατσει. Θα γλυτωσεις χρονο μ αυτο που λεω.

Σε χιλιο ευχαριστω ελπιζω να φταινε τα windows !!  ;)

Δημοσ.

Παιδια κατι που ισως σας βοηθησει να μου πειτε.... Εβγαλα φωτογραφια οταν μου εβγαλε μπλε οθονη και μου εγραψε αυτο http://www.reviversoft.com/blog/wp-content/uploads/2013/08/MEMORY_MANAGEMENT_Windows_8.jpg

Oi RAM εχουν προβλημα τελικα η αλλη μεμορη ειναι αυτο που λεει ?  :)

Δημοσ.

Oxi ειχα αγωνα και πριν 2 ωρες γυρισα και τωρα μου εβγαλε αυτο !!!Απο αυτο μπορεις να καταλαβεις αν ειναι οι ΡΑΜ? 

Στειλε μου το λινκ για να το κατεβασω να το κανω BOOT μεσω USB αν δεν σου ειναι δυσκολο !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...