Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μερικες φορες καθως παιζω παιχνιδια ,συνηθως online οπως Call of duty - Βattlefield , καποιες φορες αργει να μου φορτωσει καποιες μικρες λεπτομεριες του παιχνιδιου ή και μερικες φορες ακομη και ολοκληρα κτίρια και κατανταει σπαστικο οταν γινετε τοσο εμφανες καθε φορα. 

Μηπως ξερετε αν φταιει το internet που εχω επειδη δεν ειναι και εξερετικα γρηγορο ή αν φταιει το ολο συστημα του υπολογιστη και θελει αναβαθμισει.

Ευχαριστω...

Δημοσ.

σε ολα τα online games το φορτωμα της "πιστας" γινεται απο τον υπολογιστη σου,αν αργουν τα κτηρια να εμφανιστουν κλπ να κανεις ανασυγκροτηση τον δισκο και να τσεκαρεις μηπως εχει χτυπησει και γι αυτο καθυστερει.

Δημοσ.

με το ιντερνετ εχει να κανει αμα βλεπεις lag και αμα σε εχει σκοτωσει ο αλλος πριν ριξεις κλπ. Το βλεπεις απο το ποσο ping εχεις.

Στο battlefield τουλαχιστον(στο 3 που παιζω εγω)ειναι server based αρα οσο μικροτερο εχεις τοσο καλυτερα,μονο τη θεση σου βλεπει και στελνει στους αντιπαλους.

Δημοσ.

ενας φιλος μου εχει παρατιρισει το ιδιο προβλημα με εμενα αλλα στο ps3 με το GTA V online δηλαδη αργει να φορτωσει καποια πραγματα - μικρες λεπτομεριες  ... αυτο οφειλετε στο ps3 η στο internet 

Δημοσ.

Μερικες φορες καθως παιζω παιχνιδια ,συνηθως online οπως Call of duty - Βattlefield , καποιες φορες αργει να μου φορτωσει καποιες μικρες λεπτομεριες του παιχνιδιου ή και μερικες φορες ακομη και ολοκληρα κτίρια και κατανταει σπαστικο οταν γινετε τοσο εμφανες καθε φορα. 

Μηπως ξερετε αν φταιει το internet που εχω επειδη δεν ειναι και εξερετικα γρηγορο ή αν φταιει το ολο συστημα του υπολογιστη και θελει αναβαθμισει.

Ευχαριστω...

Τί σύστημα έχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...