xalkias99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μερικες φορες καθως παιζω παιχνιδια ,συνηθως online οπως Call of duty - Βattlefield , καποιες φορες αργει να μου φορτωσει καποιες μικρες λεπτομεριες του παιχνιδιου ή και μερικες φορες ακομη και ολοκληρα κτίρια και κατανταει σπαστικο οταν γινετε τοσο εμφανες καθε φορα. Μηπως ξερετε αν φταιει το internet που εχω επειδη δεν ειναι και εξερετικα γρηγορο ή αν φταιει το ολο συστημα του υπολογιστη και θελει αναβαθμισει. Ευχαριστω...
Xristaras12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 σε ολα τα online games το φορτωμα της "πιστας" γινεται απο τον υπολογιστη σου,αν αργουν τα κτηρια να εμφανιστουν κλπ να κανεις ανασυγκροτηση τον δισκο και να τσεκαρεις μηπως εχει χτυπησει και γι αυτο καθυστερει.
xalkias99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 δηλάδη δεν εχει να κανει με το internet ?
Xristaras12 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 με το ιντερνετ εχει να κανει αμα βλεπεις lag και αμα σε εχει σκοτωσει ο αλλος πριν ριξεις κλπ. Το βλεπεις απο το ποσο ping εχεις. Στο battlefield τουλαχιστον(στο 3 που παιζω εγω)ειναι server based αρα οσο μικροτερο εχεις τοσο καλυτερα,μονο τη θεση σου βλεπει και στελνει στους αντιπαλους.
xalkias99 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 ενας φιλος μου εχει παρατιρισει το ιδιο προβλημα με εμενα αλλα στο ps3 με το GTA V online δηλαδη αργει να φορτωσει καποια πραγματα - μικρες λεπτομεριες ... αυτο οφειλετε στο ps3 η στο internet
Apoll Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μερικες φορες καθως παιζω παιχνιδια ,συνηθως online οπως Call of duty - Βattlefield , καποιες φορες αργει να μου φορτωσει καποιες μικρες λεπτομεριες του παιχνιδιου ή και μερικες φορες ακομη και ολοκληρα κτίρια και κατανταει σπαστικο οταν γινετε τοσο εμφανες καθε φορα. Μηπως ξερετε αν φταιει το internet που εχω επειδη δεν ειναι και εξερετικα γρηγορο ή αν φταιει το ολο συστημα του υπολογιστη και θελει αναβαθμισει. Ευχαριστω... Τί σύστημα έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα