Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο Mantle API που ηρθε με τους πρ;oσφατους beta Catalyst 4.1 drivers της AMD έδειξε ήδη τα πρώτα ενδιαφέροντα αποτελέσματα στο πασίγνωστο παιχνίδι Battlefield 4.Πιο συγκεκριμένα, δύο ανεξάρτητες δοκιμές από το AnandTech και το HotHardware έδειξαν αύξηση των FPS κατά τουλάχιστον 7-10 % ενώ σε κάποιες περιπτώσεις με ρυθμίσεις που δεν έκαναν χρήση των DirectX drivers παρατηρήθηκε αύξηση έως και 30%

Σε γενικές γραμμές φαίνεται πως τα συστήματα που θα δουν τις μεγαλύτερες βελτιώσεις θα είναι αυτά στα οποία υπάρχουν όχι πολύ ισχυροί επεξεργαστές, καθώς το Mantle χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή γραφικών με τέτοιο τρόπο ώστε να μειώνονται σημαντικά τα bottlenecks της CPU.

Aξίζει ωστόσο να σημειώσουμε πως ολοκληρωμένη εικόνα θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε στο προσεχές μέλλον με την κυκλοφορία των τελικών οδηγών αλλά και τις δοκιμές που θα επακολουθήσουν σε διάφορα συστήματα συμπεριλαμβανομένων και φορητών υπολογιστών.

Link.png Site: Engadget

File.png Download: AMD Catalyst 4.1 beta

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως τα πράγματα χειροτέρεψαν. Σε ένα μικρο τεστ που έκανα έχασα ~20%. Κρίμα και το περίμενα πως και πως. Τι να πω.

Δημοσ.

εγω παντως ειμαι περιπου 10 καρε πανω και σαν picture quality με φενεται ακριβως το ιδιο.

ελα που δεν ειναι ομως...

Εχει κανει ωραιο μαγειρεμα. 

Δημοσ.

και εχασες ενα 20% στο picture quality. 

Χαμος εχει γινει στο net.

Δεν παρατηρησα κατι τετοιο,αλλα οπως και να εχει ποσος με ενδιαφερει γιατι ειναι beta ακομα!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Εγω αντιθετως πηρα ενα 20% αποδοση,εχω fx8350 gpu 7870 ghz edition.

Πως ακριβώς πήρες +20% όταν η AMD λέει η ίδια οτι οι 7ΧΧΧ δεν υποστηρίζονται ακόμα από το mantle ;

• Like 3
Δημοσ.

και εχασες ενα 20% στο picture quality. 

Χαμος εχει γινει στο net.

Ναι χαμός από trolls και απογοητευμένους πράσινους.

Δεν υπάρχει μείωση σε Image Quality.

• Like 9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...