panos0100 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 παιδιά καλησπέρα, έχω ένα θεμμα με ενα παρτισιον του δισκου κατα αρχάς εχω 2 δισκους απο 750gb ο ενας εχω περασει και στους 2 windows 7 ομως στον εναν δισκο ειχανε μεινει περιπου 80gb κενα τα οποια ειχανε μεσα τα λινουξ, τωρα οταν παω να κανω επεκταση τόμου να τα ενωσω μου εβγαλε ενα μύνημα οτι ο δισκος θα γυρισει απο βασικος σε δυναμικος, πατησα ναι, ισως εκανα βλακεία, τωρα παταω επανω στον δισκο και μου λεει ο τομος απαιτει συνεχομενες εκτασεις δισκου, ξερει κανεις πως μπωρο να το λυσω το προβλημα αυτο;
TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Αν το βγάζει το μήνυμα όταν πας να κάνεις επέκταση τότε ξανά κοίτα τα διαμερίσματα, πρέπει να είναι δίπλα-δίπλα, εάν έχουν έστω και μικρό κομματάκι ενδιάμεσα δεν ενώνονται.
panos0100 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 μηπως να βαλω το δισκακι των λινουξ, μπωρει καποια επιλογη στο μενου να το κανει αυτο το κομματι τα 80gb να τα ενωσει; γιατι βαζω το δισκακι των 7 και η επιλογη επεκταση ειναι και εκει σβησμενη, δεν ξερω μηπως ο δισκος επειδη εγινε απο βασικος-δυναμικος μηπως εχει προβλημμα, φοβαμαι μη χασω και τα αρχεια μου, οχι τιποτε αλλο αλλά ποιος τα ξαναπερναει παλι
panos0100 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 ενταξει ευτηχως τα καταφερα με το προγραμα easeUSpartition master χωρις να χασω τα δεδομενα μου απο τον δισκο και χωρις να ξανακανω φορματ τωρα ενα αλλο προβλημμα που εχω είναι οτι στον αλλον τον δισκο ακουω πολυ αυτο γκρρρρρ που κανει οταν διαβαζει και γινεται παρα πολυ αργός, εχει καποιο προβλημμα; ο δισκος ειναι wd 750gb και ειχα πιο πριν τα χπ τωρα εβαλα τα 7 και εχει χωρο ελευθερο 387 γιατι ομως κανει ετσι; το εκανε παντως και με τα χπ που ειχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα